Din indkøbskurv er tom.

30 minutters snak om åndedrættet mellem Cecilie Frøkjær og Lotte Paarup

Torsdag d. 05 december 2019 af Lotte Paarup

Mellem ørerne med Cecilie Frøkjær og Lotte Paarup

30 minutters snak om åndedrættet mellem Cecilie Frøkjær og Lotte Paarup

Du kan lytte til 30 minutters interview med Lotte Paarup om åndedrættet i Cecilie Frøkjærs litteraturpodcast “Mellem ørerne”.

Emnet i denne podcast er ”Et liv i balance”, og Cecilie Frøkjær taler med to forfattere, der på egen krop har lært, hvor vigtigt det er. Lever du det liv, du gerne vil? Er du i balance? Hænger tingene sammen?

Lotte og Cecilie taler om åndedrættet

Den første gæst er Nanna Hyldgaard Hansen, som forsøgte at leve et liv, hun ikke havde kapacitet til. Og til sidst blev også hun sygemeldt med stress. Men så besluttede hun og hendes mand at lave en bundvending på deres tilværelse og gøre tingene på en anden måde. Den manøvre fortæller hun om i sin nye bog. Hør, hvad de lavede om på, og hvor det bragte dem hen.

Den anden gæst er Lotte Paarup, der er fysioterapeut og har skrevet en række bøger om, hvordan du meget enkelt kan få balance i dit liv: du skal trække vejret ordentligt. Det er der rigtig mange af os, der ikke gør – men hvis vi begynder på det, kan vi både ifølge hende både forebygge og lindre sygdom, overvægt og depression. Så der er masser af inspiration i denne podcast til, hvordan du kan blive bedre til at balancere dit liv – både indefra og udefra.

Klik her og gå til Mofibo, hvor du kan lytte til hele podcasten.

Du kan også finde podcasten på Podbean, Itunes og Spotify. Søg på “Mellem ørerne 10 – Et liv i balance”.