Din indkøbskurv er tom.

Rebozo massage tørklæder

Rebozo massage er en holistisk og ikke-invasiv metode - oprindeligt fra Mexico

Metoden er en naturlig og sikker gravid massage, der giver lindring, afspænding og kan få babyen i rette fødeposition. Rebozo massage anbefales af jordemødre og doulaer.

Du kan lave rebozo massage med din rebozo derhjemme sammen med en partner eller en ven.

Alle vores Rebozo er multifunktions Rebozo i længden 2,85 - 3 m lange

Rebozo massage tørklæder

Produkter

Filter

18 produkter fundet

18 produkter fundet

Brugt traditionelt i Mexico

Rebozoen er brugt traditionelt af mexicanske jordemødre i århundreder til at hjælpe kvinder bekvemt gennem graviditet og fødsel ved hjælp af rebozo massage. Teknikken har spredt sig til fødselsassistenter i Vesten samt Europa i de seneste år, grundet den gavnlige og effektive virkning.

 

Hvem anvender rebozo-teknikken?

Rebozo-teknikken anvendes på danske hospitaler: Hvidovre Hospital, Rigshospitalet, Herlev Hospital med flere. Anvendes også på mange hospitaler rundt om i verden.

Jordemødre og doulaer anvender den til deres kurser med fødselsforberedelse, til workshops og som hjælpende redskab til gravide.

Man kan også selv lave og modtage rebozo massage derhjemme sammen med ens partner eller med hjælp fra en ven. Du kan se et par gode og virksomme øvelser nedenfor og læse mere via menuen øverst.

 

Hvordan virker rebozo massagen?

Rebozo-teknikken afslapper musklerne i og rundt om bækkenet, hvilket kan hjælpe med til at understøtte barnets rotation gennem fødselsvejen samt rette op på uhensigtsmæssige hovedstillinger.

Rebozo massage bruges under graviditeten som smertelindrende og afslappende massage til ryg, lænd, balder og bækkenbund. Den hjælper til at få babyen i en god position før fødslen, og kan også få babyen til at vende sig.