Din indkøbskurv er tom.

Incrediwear

Lad ikke skader begrænse dig! - Incrediwear er meget mere end et kompressionsbind.

Incrediwear-produkter øger blodcirkulationen for at reducere inflammation og hævelse, lindre smerter, gendanne mobilitet og fremskynde restitution. I modsætning til kompressionsbind behøver Incrediwear-produkter ikke komprimere for at have effekt. 

Du kan anvende Incrediwear til flere forskellige formål:

  • Hurtig afhjælpning af skader
  • Forebyggelse af skader
  • Bedre ydeevne
  • Velvære
  • Energioptimering
Incrediwear

Produkter

Filter

18 produkter fundet

18 produkter fundet

Sådan virker Incrediwear

Incrediwear-produkter øger blodcirkulationen for at reducere inflammation og hævelse, lindre smerter, gendanne mobilitet og fremskynde restitution.

 

Virker uden kompression

I modsætning til kompressionsbind behøver Incrediwear-produkter ikke komprimere for at have effekt. I stedet inkorporerer vores teknologi halvlederelementer, der frigiver negative ioner, når de stimuleres af kropsvarme. De negative ioner aktiverer cellulære vibrationer, der øger blodgennemstrømningen og blodcirkulationen.

Øget cirkulation hjælper med at bringe mere ilt og næringsstoffer til det udsatte eller skadede område, hvilket optimerer kroppens naturlige helingsproces.

Incrediwear øger både blodcirkulationen og lymfestrømmen og netop denne egenskab er et teknologisk gennembrud for sportsudøvere på alle niveauer. Incrediwear produkterne kan ikke sammenlignes med kompressionsprodukter, som hjælper venerne med at presse blodet op mod hjertet ved hjælp af tryk.

 

Geranium og Carbon aktiverer din egen heling

Incrediwear har indlejret halvlederelementerne Germanium og Carbon i stoffet. Når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner.

De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og kan fjerne biprodukter. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

Hvordan vaskes mine produkter?
Indeholder Incrediwear latex?
Hvor lang tid tager det, inden de virker?
Hvor længe skal jeg benytte mit sleeve?
Vil de indlejrede elementer vaskes ud?
Hvor længe forbliver de indlejrede elementer aktive?