Din indkøbskurv er tom.

Speedstacking/Speed Stacks

Med tolv særlige plastikkrus skal forudbestemte mønstre, stables i nogen forud bestemte sekvenser.

Sport Stacking fremmer fysikken og akademisk læring. Stacking på regelmæssig basis har vist stigninger i test scores og koncentrationsniveauer.

Meget populært blandt mange aldre.

Speedstacking/Speed Stacks

 •   Mere om Speedstacking...

  Hvad er Sport Stacking?

  Med tolv særlige plastikkrus skal man efter forudbestemte mønstre stable kopperne i nogen forud bestemte sekvenser. I de senere år har sporten udviklet sig til Sport Stacking: Der er nu mange lande rundt om i verden der afholder Speed Stacks turneringer for alle aldersgrupper.

  Sport Stacking har sin oprindelse i det sydlige Californien og blev først kendt i USA. Bob Fox, en folkeskolelærer fra Colorado, havde set idéen i et amerikansk underholdnings show og blev straks begejstret for mulighederne og fordelene ved stacking. I 2000 stoppede han som lære og grundlagde Speed Stacks, i de sidste ti år har sporten vokset og udviklet sig til at der i dag bliver afholdt verdensmesterskaber i Speed Stacks.

  Hvad er fordelene?

  Børn behøver ikke at være overbevist om fordelene ved SportStacking. De syntes bare det er sjovt.

  For lærere og forældre, har vi altid udråbt hånd-øje koordination, hurtighed og bilaterale kunnen. Vi kan nu også dokumentere disse påstande. En universitet undersøgelse af Dr. Brian Udermann, der i øjeblikket er ved University of Wisconsin-Lacrosse, bekræfter, at stabling forbedrer hånd-øje koordination og reaktionstid med op til 30 procent.

  Sport Stacking hjælper eleverne med at udvikle bilaterale færdigheder (lige resultater på begge sider af kroppen). Ved at øge de bilaterale kunnen, udvikler en studerende en større procentdel af den højre side af hjernen, som huser bevidsthed, fokus, kreativitet og rytme. Speed Stacks hjælper og træner hjernen til sport og andre aktiviteter, hvor brugen af begge hænder er vigtigt, såsom at spille et musikinstrument, diverse sportsgrene osv.. Sekvenser og mønstre er også elementer af Sport Stacking, der kan hjælpe med læsning og matematiske færdigheder.

  See it, Believe it, Teach it!

  Masse innovative undervisere rundt om i verden har opdaget Sport Stacking med Speed Stacks. Vi er stolte over at det er ved at blive vedtaget i så mange kvalitets-programmer, og er spændt på at se den entusiasme lærerne overalt bringer til sporten.

  Fordele

  Fitness

  Sport Stacking er en fitness baseret sport som børn fra alle baggrunde og evner kan deltage i. Både for atleten og ikke-atleten, uanset om du instruere ottende klasse eller første klasse, så kan Sport Stacking udvikle en stor forbedring for din fitness rutiner. Med over 70 fitness aktiviteter, hjælper sporten til at motivere børn til at være aktive og pasform. Lærere og forældre kan også godt lide sporten da det også kan gøres derhjemme.

  Selvværd

  Sport Stacking sætter alle på lige vilkår, ikke Atletiske børn kan nu konkurrere mod deres mere atletiske venner. Denne faktum øger deres selvværd markant, og motivere dem til at arbejde hårdere i idræt og være glade for at deltage.

  Akademikere

  Skoler, lærere og forældre er mere fokuseret end nogensinde på akademiske præstationer. Sport Stacking fremmer ikke alene fysikken, men også akademisk læring. Eleverne der sport Stacker på regelmæssig basis har vist stigninger i test scores og koncentrationsniveauer. Dette opnås ved at man bruger både højre og venstre side af hjernen. Når eleverne Sport Stacker passerer de "midterlinjen" af deres organer og udvikler nye forbindelser i deres hjerner. Disse nye forbindelser bidrager til at stimulere hjernens vækst, der fremmer i sig selv større fagligt udbytte.

  Sport stacking til forældre

  Som forælder vil du det bedste for dit barn, både fagligt og fysisk, du ønsker at dit barn skal være aktiv efter skole, se mindre tv og spille færre computerspil.

  Traditionelle sportsgrene er et godt alternativ, men de kan være dyre og er normalt ikke tilgængelige året rundt, og måske kan dit barn ikke lide de traditionelle sportsgrene! Vi forstår! Børn i alle aldre, evner og personligheder bliver grebet af sport stacking fordi det er sjovt, udfordrende og let at komme i gang med.

  Lærere bliver også grebet af sport stacking fordi det motiverer børnene til at få en mere aktiv livsform. Forældre syntes også godt om sport stacking, fordi det er en overkommelig pris, og det er ikke svært at få børnene begejstrede for sport stacking. For så lidt som 175,- kan man købe noget som gavner ens barns krop, hjerne og ånd!

  WSSA - World Sport Stacking Association

  WSSA Mission Statement World Sport Stacking Association (WSSA) fremmer standardisering af Sport Stacking på verdensplan. Denne forening fungerer som det styrende organ for Sport Stacking regler og forordninger som giver en ensartet ramme for Sport Stacking begivenheder, sanktioner og registre Sport Stacking konkurrencer og recorderne.

  WSSA Historie i Kort version World Sport Stacking Association (WSSA) blev dannet i 2001 med det formål at fremme og regulering af Sport Stacking rundt omkring i verden. Foreningen blev oprindeligt kaldt World Cup Stacking Association (WCSA) i 2005 blev navnet ændret til sin nuværende WSSA som reaktion på voksende bevidsthed om at Sport Stacking betragtes som en sport.

  Hvad gør WSSA? WSSA er din officielle ressource for turneringer, regler, standarder og retningslinjer for hvordan man at etablere en vellykket Sport Stacking begivenhed og at skabe en sammenhængende ramme for Sport Stacking turneringer og arrangementer.

  Hvad betyder en WSSA begivenhed ud? Højdepunktet for Sport Stacking begivenhed - World Sport Stacking Championships afholdes hvert forår i Denver, Colorado - og er hostet af WSSA. Denne begivenhed trækker konkurrenter fra hele verden for at forsøge at slå verificeret verdens recorder i deres aldersgrupper/division og blive erklæret verdensklasse inden for Sport Stacking.

  Officiel sponsor Speed Stacks er stolt over at være den officielle sponsor og udstyr udbyder af WSSA. Speed Stacks udstyr er det eneste udstyr, der er godkendt til brug i WSSA sanktioneret og anerkendt begivenheder.

Produkter

Filter

10 produkter fundet

10 produkter fundet