Din indkøbskurv er tom.

Din intelligente krop - et anderledes foredrag

Din krop er meget intelligent - men kun hvis du behandler den intelligent! Hør hvordan - det behøver ikke være så besværligt...

Beskrivelse

Dette foredrag handler ikke om fedtprocenter, kondital og flade maver... men om sundhed og velvære i hverdagen i et bredere perspektiv. Det handler om genveje og muligheder - det behøver ikke være så besværligt at have det godt i sin krop i mange år!

Din krop er meget intelligent, men kun hvis du behandler den intelligent. Og ved du HVOR intelligent, din krop er? Hvis du trykker på rigtige "knapper", justerer kroppen automatisk sig selv.

Din krop styres af hjernen - bevidst eller ubevidst. Hjernen og nervesystemet er din egen lille harddisk. Med de rette påvirkninger i hverdagen og det rette valg af motion og bevægelse, kan hjernen, harddisken programmeres til at være meget intelligent.

Med den forkerte eller manglende bevægelse foregår kommandoerne ikke optimalt - og risikoen for skader, smerter og dårlig funktion er kraftigt forøget.

Kroppen skal stimuleres intelligent i løbet af dagen, så skal den nok opføre sig intelligent - du lærer hvordan på dette foredrag.

Foredraget indeholder helt enkle øvelser undervejs, så du har noget helt konkret at gå hjem med - du kommer ikke til at sidde stille!

Varighed

Foredraget varer ca. 1-2 timer afhængig af målgruppen og evt. specielle ønsker.

Foredraget kan bookes som et foredrag, et praktisk foredrag, workshop eller en hel kursusdag.

Målgruppe

Foredraget henvender sig til alle og alle er velkomne.
Uanset baggrund vil du få personligt eller professionelt udbytte af foredraget.

Foredragsholder

Fysioterapeut Lotte Paarup. Læs mere om Lotte her »