Vores betalingsudbyder oplever driftsforstyrrelser p.t. Du kan derfor blive afvist i betalingsprocessen. VI kan desværre kun vente og anbefale dig at prøve igen senere.

VIGTIG INFORMATION OM DIN TILMELDING
Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager.
Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

Franklin Method Udd - Pelvic Power

Varenummer: 053-000070

Franklin Method Udd - Pelvic Power

3 anmeldelser - Anmeld selv
9.995,00 DKK

Afholdt oktober 2017, nye datoer planlægges

Henter lager information

Om vores kurser


 • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

 • Direkte brugbart
  brug din viden med det samme

 • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

 • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Uddannelsesstart

Ny dato under planlægning 
40 timers uddannelse, fordelt på 5 dage

Efteruddannelsespoint

Kurset giver 40 RAB point
Læs mere om RAB point her

Dette modul er afholdt i oktober 2017.

Det vil blive planlagt engang igen, men vi ved endnu ikke hvornår...

Du kan sagtens hoppe med på et andet modul og starte herfra,

Læs mere om modulet her!

Er du interesseret i at komme på en venteliste til deltagelse på dette modul, så skriv til os på info@denintelligentekrop.dk

 

Franklin Method Uddannelse - Pelvic Power 

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i bækkenet.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you 
 

Dato & pris 

Dato

Dato under planlæning
Varighed i alt 40 timer.

Pris

9.995,- 
Early bird pris dkk 7.995,-

 

Ratebetaling

Ønsker du at benytte dig af muligheden for at betale din uddannelse i 3 rater, så kontakt os på telefon +45 44 92 73 49.

 

Beskrivelse

Bliv den bedste bevægelsesunderviser, instruktør eller terapeut du kan blive!

 • Praktiske insigter i bœkkenets anatomiske funktion: Franklin Metodens “Bone-rhythms©”, bœkkenets sener og fascia, bœkkenet som et tensegritets system, bœkkenet i bevœgelse.
 • Dynamiske body/mind teknikker “Dynamisk Neurocognitive Imagery©” for biomekanisk synchronisering af bevœgelses effektivitet og nydelse.
 • Evnen til at føle sig veltilpas i kroppen på minutter og hvordan man giver dette videre.
 • Effektive “cueing” redskaber der kan bruges i succesrig og sjov instruktion i enhver bevœgelses situation.
 • Bœkken øvelser for styrke trœning, udholdenhed og fleksibilitet.
 

Hvad du vil lære

 • Franklin Method viser dig, hvordan du effektivt kan bruge mind/body, for at stimulere neuroplasticitet med “Dynamic NeuroCognitive Imagery©”. Et fuldt spektrum af effektive mentale teknikker til at skabe forandring, der virker og som er videnskabeligt understøttet.
 • Franklin Methoden lœrer dig at forstå og opleve kroppens naturlige ”Bone Rhythms©”. Bone Rhythms er den 3 dimensionale måde dine knogler bevœger sig inde i kroppen, for at fasciliterer bedre bevœgelse, beskyttelse og bedre brug af kroppens fasciale netvœrk. Bone Rhythms bibringer dig en central indsigt ind i funktionel bevœgelse og leder til ikke kun bedre bevœgelse, men også klarerere instruktion, evaluering og cueing.
 • Franklin Methoden viser dig, hvordan du kan undervise andre via “pedagogy of Embodiment©”. Din følte oplevelse af din krop i bevœgelse hjœlper andre til at have deres egne autentiske oplevelse af funktion og forståelse. Dette er et nøgle aspekt af Franklin Metoden: vi hjœlper andre til at hjœlpe sig selv. Vi lœrer hvordan kroppen er designet til at bevœge sig, og hvordan vi kan bruge vores sind til at skabe forbedring, en evne vi kan udvikle og raffinere i resten af vores liv.
 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “Pelvic Power“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.
 

Testimonials

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

“The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

“The Franklin Method is totally invaluable for getting the best results out of the treatment.”
- Liz Dowsey, Physical Therapist Sheffield England

“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Pelvic Power, afholdt oktober 2017, planlægges igen senere

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply , afholdes august + September 2018

The Healthy Spine & Postural Delight, dato ikke planlagt

Imagery for Strong Knees & Happy Feet, dato ikke planlagt

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der er online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Franklin Method Pelvic Power Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , det afsnit der omhandler bækkenet og Imagery. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i og omkring bækkenet.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet mod dig, der arbejder professionelt med træning, bevægelse og behandling. Det henvender sig til alle indenfor sundhed og bevægelse, trænere indenfor fx yoga, Pilates og andre bevægelsesformer, samt behandlere som fysioterapeuter og alle andre der arbejder med krop og bevægelse som terapi. Vi har på tidligere afholdte workshops haft deltagere fra mange forskellige lejre, med stor succes!

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 6 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Uddannelsen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Marielundvej 46A, 2 sal
2730 Herlev

 

Om Franklin metoden

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at lære hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

 

Se teaser fra Franklin Method uddannelsen her...


På dette videoklip kan du lære mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Lise Rasmussen
Jeg har fået meget ud af hvordan forskellige Imagery kan ændre bevægelseskvaliteten i øvelserne samt hvordan den proprioceptive sans kan bruges mere aktivt i træningen. Men i forhold til kursusbeskrivelserne samt beskrivelsen i kursus beviset savner jeg, at de forskellige Imagery i langt højre grad, blev øvet i forbindelse med bækkenøvelser.
Jeg har også fået meget ud af at se og opleve bækkenknoglernes bevægelser i forskellige situationer men syntes, at fordelingen mellem undervisning i emner om bækkenet havde en Alt for lille prioritet i forhold til indøvning og eksamen i Workshop.
Vi blev lovet en litteraturliste om at Imagery virker.
Er der nogle forskningsresultater eller undersøgelser om at bækkenbundstræning med fokus på knoglernes bevægelser virker på inkontinens?
Kamma Gundgaard Schou
Dejligt med sådan en tilgang til krop og sind. Gode aha oplevelser.
God afveksling mellem teori, praksis og pauser. Så man er frisk alle 8 timer.
Kunne have været rart at vide besked om hjemmeworkshoppen før tilmeldingen, men vi havde fået besked om, at der ville være noget at se til imellem de to weekender.
Kunne have været rart med Mortens øvelser med bolde og elastik på videoklip eller papir. Jeg fik skrevet nogle gode noter, så håber jeg kan huske bare halvdelen. Kunne også godt have tænkt mig hans gode playliste. Det var nogle gode jazzede rytmer, jeg ikke plejer at bruge + Havana, som jeg fangede og Grease som jeg allerede bruger :-)
Tusind tak for et rigtigt skønt kursus med en meget kompetent underviser, der både kunne gå bredt og i dybden med indholdet og samtidig gøre det enkelt og præcist...også over for mig, som ikke er fysioterapeut, men har skiftet branche fra den stressende business verden. Dejligt holistisk kursus, nyttigt for alle og meget spændende. Jeg glæder mig allerede til næste modul.
Lars Schäfer
Super kursus. Spændende. Nytænkende. Godt med vægt på opmærksomhed, aktiv deltagelse og motivation. Brugbart både i forhold til enkelte patienter og til hold. Og: til mig selv.

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.