kyBounder -  Det lette fjerderunderlag

Varenummer: 260-000000

kyBounder - Det lette fjerderunderlag

0 anmeldelser - Anmeld selv

* Påkrævede felter

1.099,00 DKK

Forventet levering 4-6 hverdage

Henter lager information
  • 100% tilfredshed Eller pengene tilbage
  • 90 dages returret Let og enkelt returnering
  • 24 mdr. reklamationsret Skulle uheldet være ude
  • Billig levering - eller afhentning

Detaljer

Den nye måde at stå på, som forandrer dit liv. kyBounder - Det lette fjerderunderlag. Fra at sidde passivt, til at stå aktivt.

Små bevægelser med stor virkning
Med et lille skridt op på kyBounder, tager du et stort skridt for din sundhed. Med kyBounder forandres du fra et passivt siddende, til et aktivt stående menneske - mens du arbejder på kontoret, når du holder møde, eller vasker op derhjemme.

kyBounder er et blødt fjederunderlag til din hverdag, og den er en del af en ny livsfornemmelse der har navnet: kybun, det koreanske ord for følelse eller fornemmelse

Den praktiske og pladsbesparende kyBounder giver dig følelsen af at stå med bare fødder på en blød skovbund, mos eller sand, mens du i virkeligheden befinder dig indendørs.

Det innovative træningsredskab får stadig flere tilhængere - i erhvervslivet, hos motionister, elitesportsfolk og i fysioterapien.

kyBounder - Træning ved siden af.
kyBounders hemmelighed er de hurtigt oprettende porer, som materialet består af. For at holde balancen og kropsholdningen på den bløde struktur, tvinges kroppens støtte- og holdemuskulatur til en optimal og permanent aktivitet.

Dette resulterer i et enestående stå-koncept, som virker målrettet på de dybereliggende muskellag. Samtidig bliver koordination og motorik trænet på en enkel, men effektiv måde. Aktiviteten virker positivt på blodomløbet. Giftstoffer bliver nemmere transporteret ud af kroppen, betændelser fortager sig hurtigere, og smerter lindres.

Brug derfor kyBounder så ofte som muligt. En time, to timer, tre timer - eller hele dagen. Jo længere, jo bedre! Succesen af denne blide træningsform, mærker du også ved en øget koncentrationsevne. Spændinger bliver mindre og du vil opleve en øget velvære


Angiv bedømmelse:

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.