Din indkøbskurv er tom.

Rygøvelser – Find og lær de bedste rygøvelser

Gode rygøvelser øger din velvære og styrker hele kroppen. 

Hvis du vil have et sundt og langt liv og holde din krop i god form, er det afgørende, at du sørger for at vedligeholde din ryg, så den altid er i topform og kan holde til hverdagens anstrengelser og udfordringer. Derfor er det essentielt med gode rygøvelser, der kan hjælpe med at helbrede og forebygge rygproblemer.

Hos Den Intelligente Krop forstår vi vigtigheden af, at have en sund ryg, og vores mangeårige erfaring har sikret os et væld af gode og effektive rygøvelser. Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, er der rygøvelser i vente, som kan hjælpe dig til en stærkere og sundere ryg, færre smerter og et bedre overordnet velbefindende.

Du kan sørge for, at din ryg altid er sund og i god form ved at gøre rygøvelser til en fast del af din daglige rutine. Med den rette instruktion og de rigtige rygøvelser kan du i løbet af meget kort tid få en sundere, stærkere og flottere ryg og dermed også mere velvære i dit liv.

 

Lotte lærer dig de bedste rygøvelser

Den Intelligente Krops egen fitnessekspert og fysioterapeut, Lotte Paarup, har lavet en række DVD’er, hvor hun personligt guider dig trin for trin gennem de bedste og mest effektive rygøvelser.

Her på sitet kan du bl.a. finde Lottes Bøger  og DVD/Online træning  der tilsammen har solgt mere end 40.000 eksemplarer.

Det er aldrig for sent, at gøre noget godt for sig selv og sin ryg. Uanset om du ønsker at forebygge eller behandle rygsmerter, kan vores brede udvalg af gode rygøvelser være guld værd for dig. Langt de fleste rygøvelser kan dyrkes derhjemme, på jobbet eller på farten, og kræver ikke hverken fitnessabonnement eller dyre maskiner.

En god rygøvelse, er en du kan lave når du har tid, og hvor du har tid.

Klik her med det samme for at læse mere om de enkelte dvd'er