Din indkøbskurv er tom.

FIT Smerteplastre (Smertelindring) teknologi

HVAD ER INFRARØDE BØLGER OG HVORDAN INDVIRKER DE PÅ VORES KROP?

De infrarøde bølger er elektromagnetisk stråling, som lys, der ikke er synlige for det blotte øje og også kendt som bioenergetiske stråler.

Vores krop modtager og udsender infrarøde bølger, der trænger ind i organiske stoffer og i vandet, hvilket medfører at der kan opnås en meget ensartet opvarmning.

En klinik i Japan, som ledes af Dr. Toshiko Yamazaki, har med kæmpe succes udviklet medicinsk forskning ved hjælp af netop de infrarøde bølger (Far Infrared Waves). Resultaterne, der beskrives i hendes bog “The Science of Far Infrared Therapies”, har vist den evne, som disse bølger har, til at eliminere toksiner i kroppen. Disse toksiner er som regel syrlige, og kan derfor medføre en blokering af blodomløbet, hvis de ophober sig.

Det er muligt at udvide blodkarrene og opløse toksinerne ved hjælp af infrarøde bølger, så de herefter kan udrenses gennem urinen og sved. Ifølge det sammendrag Dr. Tsu-Tsair Oliver Chi har skrevet om FIR udstyrs virkning på menneskekroppen, absorberes disse stråler selektivt af de væv, som har brug for en energiforøgelse. Dette fænomen kaldes “Resonansabsorbering”.

HVILKEN VIRKNING HAR DE INFRARØDE BØLGER PÅ VORES KROP?

  • De forbedrer oxygenniveauet i vores krop
  • De opvarmer og eliminerer fedt, kemiske komponenter og toksiner fra vores blod, hvorved blodstrømmen accelereres
  • De eliminerer kroppens andre affaldsstoffer, og reducerer på denne måde mængden af syre i vores krop
  • De forbedrer perspirationssystemet
  • De afhjælper smerter
  • De forbedrer muskelfunktionen
  • De accelererer kroppens helbredelse
  • De holder på varmen og forbedrer søvnkvaliteten
  • De forbedrer mikrokredsløbet

Undersøgelse af mikrocirkulation med kapillarskop af Dr. Ferdinando Battistella

Uden FIT Smerteplaster

Med FIT Smerteplaster

Hvordan virker et FIT Plaster?

Anbring FIT Patch på de viste steder og vent 2 minutter, så kropsvarmen aktiverer akryl limen og medfører en perfekt adhæsion. Herefter vil FIT Patch forvandle sig til et spejl, der reflekterer kroppens personlige energi, som trænger ned i en dybde på cirka 8-9 cm og producerer en smertestillende virkning.

Er der bivirkninger?

Da produktet ikke indeholder medicin, er der ingen bivirkninger, bortset fra den der kaldes “helbredelseskrisen”: Det er en naturlig proces, som kan forekomme når kroppen er ved at eliminere toksiner. Det anbefales i disse tilfælde at fortsætte behandlingen. Afbryd dog midlertidigt behandlingen, og genoptag den på et senere tidspunkt, i tilfælde af stærke smerter.

Hvor længe varer det, før FIT Therapy begynder at virke?

Virkningen varierer i funktion af individets helbredstilstand. De første resultater kan muligvis mærkes efter få minutter og under alle omstændigheder inden for 24 timer.

Fremtidsudsigter

De fremtidige anvendelsesmuligheder er adskillige

Udover den smertestillende virkning spænder FIT anvendelsesområdet fra en forbedring af kredsløbets tilstand til en forøget mikrocirkulation, en bedre muskeleffektivitet, ved at implementere den fysiske styrke og kroppens evne til at tilpasse sig under forhold med funktionelle mangler.

De seneste undersøgelser, koordineret af prof. Ricci fra universitetet i Verona, har desuden demonstreret, hvordan brugen af FIT i stort omfang forøger en persons stabilitet med deraf følgende forbedret balance og koordinering af bevægelsesapparatet.

Desuden anvendes FIT for tiden af prof. Palombi til behandling af diabetesbetinget mavesår.

Det reflekterende FIT Plasters aktivitet

IR BØLGER UDSENDT AF KROPPEN

Illustration af en arm

USS

Penetrerende virkning 8/9 cm

CELLEAKTIVERING

Penetrerende virkning 8/9 cm

Vores varianter af FIT smertelindringsplastre