Din indkøbskurv er tom.

Yogamåtte

Hvis du skal dyrke yoga, er der ét stykke udstyr, du simpelthen ikke kan leve uden, og det er en god yogamåtte.

De fleste yogaøvelser involverer positioner, som du skal holde i lang tid af gangen, og som stiller krav til din balanceevne. Derfor bliver du nødt til at have et behageligt underlag, der er blødt nok til at ligge eller sidde på i lang tid, samtidig med at det er stabilt nok til, at du nemt kan få fodfæste og holde balancen- og det er lige netop det, en yogamåtte er.

Nu tænker du muligvis, at ethvert liggeunderlag kan bruges, eller at det er spild af penge at købe en yogamåtte - det er ikke korrekt!
 

Find den rette yogamåtte

En yogamåtte er udviklet specielt til at understøtte din træning med den helt perfekte friktion, blødhed og størrelse. Yoga handler om velvære, balance og koncentration, derfor er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr og en god yogamåtte, så du kan give dig helt hen og opnå den maksimale effekt af din træning.

Så hvis du – ligesom rigtig mange andre – ønsker at gøre yoga til en fast del af din hverdag og din træning, er en yogamåtte ganske enkelt uundværlig. Det er yogamåtten, der danner fundamentet for din træning, og som det er med det meste, så er et godt fundament også vigtigt i forbindelse med træning. Derfor er det essentielt, at du finder en god yogamåtte, der passer til lige netop dig og din krop.
 

Den Intelligente Krop har et kæmpe udvalg af gode yogamåtter

Her på sitet finder du et stort udvalg af yogamåtter, og der er helt sikkert én, der både i look og feel passer perfekt til dig.

Klik her med det samme for at finde en yogamåtte, der passer perfekt til dig