VIGTIG INFORMATION OM DIN TILMELDING
Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager.
Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

Ny

Workshop - Løb

Varenummer: 053-060000

Workshop - Løb

9 anmeldelser - Anmeld selv

* Påkrævede felter

299,00 DKK

Stadig ledige pladser

Henter lager information

Om vores kurser


  • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

  • Direkte brugbart
    brug din viden med det samme

  • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

  • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Næste workshop

Tirsdag d. 17. apr. kl. 16:00 i Herlev
2,5 timers workshop

Beskrivelse

Du behøver ikke være maratonløber eller kunne løbe 5 km. Du skal bare kunne løbe og have lysten til at løbe. Det kan være at du har problemer når du løber - måske får du ondt i fødder, knæ, hofter eller andet og det kan skyldes din måde at løbe på, dit fodtøj eller andet. Det er nogle af de ting vi kommer ind på i workshoppen.

Vi vil arbejde med at optimere de enkelte elementer i løbet: hvordan de forskellige led i kroppen fungerer enkeltvis under løbet, men også hvordan de arbejder sammen via muskler, sener og bindevæv.

Her vil vi især koncentrere om fødderne, som har den direkte kontakt til underlaget i løbet, men også føddernes inddirekte funktion i forhold til resten af kroppen.

Vi vil også kigge på åndedrættet i forhold til løb, så vi på den måde får mere energi til musklerne under løbet og mindre tendens til at blive forpustet.

Til sidst vil vi også kigge på forskellige måder at løbe på både i forhold til fodtøj, intervaltræning, men også hvordan vi kan krydre løbeturen med andre løbemetoder og hvordan vi kan inddrage naturen og omgivelserne til at gøre løbeturen lidt sjovere.

Workshoppen vil være en blanding af teori og praksis og selvfølgelig en lille løbetur i nærheden:-)

NB: Der vil ikke være individuel feedback på din løbestil. Der henviser vi til Personlig træning

Forudsætninger

Ingen, alle kan deltage uanset baggrund og forudsætning.

Underviser

Fysioterapeut Lisbeth Bundgaard
I tilfælde af sygdom, kan der forekomme afløser.

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før workshopstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke. 

Der er max 15 pladser på workshoppen - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

Praktisk information 

Det er en god ide at komme i god tid, da workshoppen starter til tiden. Første del af workshoppen foregår uden sko, og du skal huske at medbringe dine løbesko til anden halvdel.

Workshoppen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Hørkær 7-9, 1 sal
2730 Herlev 


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Ellen Jørgensen
Grundig forklaring på øvelser og god tid til at afprøve dem. Meget informativt og med mange gode forslag at gå igang med. Fik rigtig meget på 2 ½ time.
Berit Krøll
Anderledes tilgang til løb end jeg har oplevet tidligere. Jeg havde aldrig troet, at afspænding før løb kan gøre kroppen varm og bedre forberedt på løbeturen. Og så føler jeg mig i trygge hænder hos Lisbeth - hendes faglige viden og store interesse for kroppen smitter.
Kim Jensen
Det gav mig værktøjer til at arbejde med min krop og min løbeteknik. Jeg fandt ud af ,at t løbe er mere end bare at sætte den ene fod foran den anden.
Margrethe Krebs
Savnede individuel vejledning, da løbeteknikker blev afprøvet
Karina Ernstsen
Meget grundig gennemgang af kroppen med selvmassage og dertil hørende teori. Havde dog forventet at bruge mere tid på løb og dermed også at kunne få et par korte individuelle råd mht videre arbejde med løbetid.
Anne Christensen
rigtig god workshop.
Hvis jeg havde fået personlig feedback på mit løb - bare kort efter hver løberunde "jeg kan se at du nu bruger armene mere optimalt - prøv at svinge lidt mere/mindre/bukke albuerne....." eller som start efter en kort løbetur i egen stil : det du skal fokusere på er, skuldre, knæ og afsættet i foden, og så "super godt, jeg kan se at du nu har større afsæt - pas på at du ikke kommer opad men fremad...." - så havde jeg givet 5 STORE stjerner.
Magnus Bendtsen
Super workshop, god solid faglig viden og god stemning. Som det eneste savnede jeg en salgs arbejdsplan fremadrettet, så jeg kunne hold fokus på at arbejde med det erfarede.
Birgitte
Super god workshop om at optimere sit løb - dygtig underviser og mange brugbare øvelser.
Trine
Fint og relevant workshop. Måtte gerne være en halv time længere. Pris og indhold passede rigtig fint sammen. Jeg har også været på psoas- og åndedrætskursus, så der var nogle gentagelser, men godt at få det koblet til løb og repeteret i ny sammenhæng! Måske mulighed for ganske kort individuel tilbagemelding på løbestil, nu hvor der blev brugt tid på at høre om deltagernes individuelle skavanker/skader? Jeg fik nogle ting med, jeg kan bruge i min egen praksis også.

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.