BALIMO stole & tilbehør

Balimo stole

Køb BALIMO stole & tilbehør hos Den Intelligente Krop, og få fri fragt. BALIMO stolene er geniale, og vi er meget begejstrede for dem.

Se hvorfor BALIMO stole & tilbehør er så populært i nedenstående FAQ:

 •   Balimo FAQ  

  Hvad gør Balimo-stolen speciel i forhold til andre bevægestole?

  Balimo-stolens sæde kan bevæge sig 3-dimensionelt og selve graden af bevægelighed er nøje udregnet i forhold til kroppen, således at der ikke kan opstå skader. Denne grad af bevægelighed er patenteret, og man kan derfor kalde Balimo-stolen for den originale stol med bevægeligheden direkte i sædet.

  Kan stolen ikke fås med hjul? 

  Nej. Balimo-stolen har ikke hjul af den grund, at det bevægelige sæde kombineret med hjul ville være, om ikke farligt, så i hvert fald uhensigtsmæssigt. Stolen er meget nem at flytte, og da det i forvejen er sundt at rejse sig og gå lidt rundt, i stedet for at køre/trille fra sted til sted, er der altså ingen grund til at have hjul på Balimo stolen.

  Hvad er forskellen på Balimo-stolen og en stor bold? 

  Forskellen på den store træningsbold (pilatesbold) og Balimo stolen er både det, at stolen ikke bare er et træningsredskab, men lige så meget et funktionelt møbel. Den store bold har sit tyngdepunkt inde i midten af bolden, og altså langt fra det menneskelige tyngdepunkt. På Balimo stolen er tyngdepunktet helt oppe i selve det bevægelige sæde. Altså lige under og meget tæt på vores eget tyngdepunkt. Når man sidder på stolen, arbejder kroppen derfor hele tiden funktionelt og i overensstemmelse med tyngdepunktet. De små styrende muskler bliver ganske enkelt udfordret, trænet og styrket næsten uden man mærker det.

Produkter

4 produkter fundet

Produkter

4 produkter fundet