Din indkøbskurv er tom.

Kom godt i gang!

Ring til os! Så kan vi tage en snak om dig og dit behov. Den første tid vil dog altid være en samtale.
Vores telefonnummer er: 44 92 73 49

Du kan på denne side læse mere om at bestille din første tid, om vores regler for afbud mm.

Du er også megt velkommen til at skrive til os på info@denintelligentekrop.dk, vi svarer dig i løbet af en hverdag. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Sådan kommer du i gang

Det første du skal gøre

Ring til os for at bestille en tid, før du køber træningen her på siden - således bliver du hjulpet bedst muligt på rette vej.

Som ny kunde skal du altid købe "Screening/samtale + træningslektion", hvis du ønsker personlig træning (gælder ikke familie/gruppeterapi). Det gælder også, hvis du har været været væk i en længere periode og skal starte op på ny.

Den eneste undtagelse for "Screening/samtale + træningslektion" gælder, hvis du vælger muligheden for at komme med dit eget træningsprogram (fra et andet sted eller fra dvd) og blive rettet i dette.

 

Hvornår kan du træne

Da vores trænere ikke er til rådighed hele ugen, er der i øjeblikket mulighed for at træne i bestemte tidsrum. Ring til os for nærmere information.

 

Bookning af træningstider

Når du har aftalt dine træningstider, reserveres disse tider i trænerens kalender. Såfremt betaling ikke er modtaget senest 3 dage efter, forbeholder vi os retten til at bruge tiden til anden side.

 

Når du kommer til screening/samtale & efterfølgende træning

Screening/samtale varer 30-60 minutter afhængig af behov og omfang af programplanlægning. Herefter laver træneren dit træningsprogram (du behøver ikke være til stede). Efterfølgende træningslektion varer 60 min.

Du behøver ikke være omklædt til Screening/samtale.

Til den efterfølgende træningslektion skal du naturligvis være omklædt.

Med mindre du får besked på andet, skal du til træningerne bare have tøj på, som du kan bevæge dig i. Du får ikke brug for sko, men hav gerne et par sokker med.

 

Afbud

Afbud skal gives i god tid. Med god tid, mener vi 24 timer før lektionsstart.
Hvis dette ikke overholdes, forbeholder vi os retten til at afkræve betaling for den aftalte lektion.

For at sikre at dit afbud er modtaget, tilråder vi dig at ringe til os.

Produkter