Din indkøbskurv er tom.

Tæt på et mirakel!

Ikke et mirakel, men tæt på!

Jeg har i 20 år været uarbejdsdygtig og haft meget store smerter på grund af gigt og følger efter en nakkeskade (whip-lash).

Jeg kan slet ikke deltage i almindelig træning men har kun kunnet træne forsigtigt i et varmtvands bassin.

Efter at have prøvet utallige behandlinger og behandlingsformer i både det etablerede sundhedsvæsen og i det alternative gennem mere end 20 år, startede jeg i et forløb hos fysioterapeut Lisbeth Bundgaard hos Den Intelligente Krop.

Hvad der skete var om ikke et mirakel, så tæt på.

Hos Lisbeth blev jeg mødt med både forståelse og respekt for mine symptomer og med stor faglig kunnen. Jeg har selv skullet yde en indsats med daglig (eller næsten daglig) træning hjemme, men det har afgjort været det værd, for det har virket! Jeg blev instrueret i øvelser, som gjorde, at jeg efter et års træning er langt mere stærk og smidig end før.

Min holdning er blevet rankere, jeg kan gå længe og har mindre ondt - og (måske vigtigst af alt): jeg har fået redskaber til selv at påvirke mine smerter i positiv retning når de er rigtig slemme.

At træne i Reformer Pilates maskinen var helt anderledes and andet, jeg har prøvet - det var langt mere skånsomt, effektivt og smidiggørende samtidig med, at min muskulatur blev styrket.

Jeg kan derfor kun anbefale et forløb hos den Intelligente Krop. 

- Merete Mærsk, Fysioterapeut og psykolog

Produkter