Din indkøbskurv er tom.

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os fordi:

  • Vi sætter dig og din krops behov i fokus.
  • Vi er uddannede fysioterapeuter og tilpasser træningen efter dine behov.
  • Vi kan hjælpe dig uanset om du skal genoptræne, holde dig i form, slanke dig eller bare blive gladere.
  • Træningen hos os altid tager udgangspunkt i præcis din krop og dine udfordringer
Hvorfor vælge os?

Sådan arbejder vi...

Pilates og forskellen for dig

Hoved og krop

Hvorfor vælge os

Fordi vi er uddannede fysioterapeuter og tilpasser træningen efter dine behov. Uanset om du fx skal genoptræne, holde dig i form, slanke dig eller bare blive gladere.

Vi ser på kroppen som en helhed og arbejder indefra og ud, altid med åndedrætsfunktionen som er basis for en sund krop. Vi arbejder med vores mange fysioterapeutiske redskaber, som i de fleste tilfælde vil være anderledes, end hvad du før har prøvet.

Traditionelt fitnessudstyr benytter vi ikke. Derimod anvender vi forskelligt mindre udstyr som fx bolde, elastikker, balancepuder eller slet ingen redskaber. Vi arbejder naturligvis med principperne for funktionel træning.

Vi anvender også traditionelt Pilates udstyr som Pilates Reformer, Chair og Tower.

 

Hvem er vi?

Vi er fysioterapeuter med passion for at gøre en forskel for dig. Fysioterapeut Lotte Paarup og team står bag træningen. Varemærket er kvalitet og personlighed.

Vi er et privat træningsstudie, der arbejder udenfor den offentlige sygesikring. Men du kan få tilskud hos Sygesikringen Danmark, hvis du er medlem af denne. Giv fysioterapeuten besked, når du starter.

 

Specialister i åndedrætstræning og terapi

Vi har specialiseret os indenfor åndedrætstræning, som er noget vi alle "dyrker", men ubevidst og ofte ikke særlig optimalt. Åndedrætsfunktionen er ofte hæmmet på grund af spændinger, smerter, ubalancer, skævheder (eks. Scolioser, Scheuermann mm.), stress og andre psykiske belastninger. Ved at skabe opmærksomhed, plads og optimal træning for dit åndedræt kan du få bedre holdning, smertelindring, mere energi og overskud, nedsat blodtryk og meget mere. Generelt vil du få en sundere krop med et mere optimalt åndedræt.

Læs meget mere om åndedrættet på åndedrættet.nu

Læs også fysioterapeut Natacha Maria Brun Hansens indlæg om åndedrættet og træning her

  

Pilates på gulv og i Reformer, Tower, Cadillac og Chair

Vi arbejder med Pilates på gulv og i den geniale Reformer Pilates maskine, hvor træningen bliver endnu mere spændende, specifik og intens. Her er der bl.a. mulighed for at arbejde mere med fødder, arme og ben og genoptræne helt specifikt. Vi benytter også det såkaldte Tower og den originale Cadillac (Trapeze Table) samt en Chair. Det hele giver tilsammen unikke muligheder for din træning.

Reformer Pilates skal prøves - det er helt unikt, og meget anderledes end traditionelle fitness maskiner. Prøv Reformer Pilates, og du vil lære nyt om din krop, og se en forandring ske, som du ikke før har mærket. Vi benytter maskinen til alt fra genoptræning til hård og intens træning. Maskinen giver mulighed for at arbejde i dybden og ned i den mindste detalje.

Sportsstjerner, dansere, skuespillere, modeller og sågar Ole Henriksen træner Reformer Pilates. Reformeren har eksisteret siden starten af det 20. århundrede og den er at finde overalt i USA - selv som holdtræning.

 

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.

Produkter