Din indkøbskurv er tom.

Filosofi

Vi mennesker er forskellige, derfor skal vi også træne forskelligt.

Derfor arbejder vi 100% individuelt med udgangspunkt i dig.

Vi benytter os ikke af standardprogrammer, men møder dig og din krop, præcis hvor du er. Vi har stor succes med dette, hvor effekt, motivation og engagement helt naturligt øges.

Filosofi

Sådan arbejder vi...

Pilates og forskellen for dig

Hoved og krop

Overskrifter for vores arbejde

  • Vi går altid efter at skabe mere balance i kroppen. Set både ift. den den rent fysiske side som led, muskler, never mod bedre kropsholdning og funktion, men også ift. den mentale effekt det har på kroppen at arbejde med stor grad af kropsbevidsthed, tilstedevælrelse og åndedræt. 
  • Udover at styrke kroppen og genoprette ubalancer (fx. ved rygskævheder som scoliose og Scheuermann), genoptræne skader, stramme kroppen op osv., så er vores metoder også yderst effektive i forhold til stress, fordøjelse, smertelindring og meget andet. 
  • Vi arbejder måske anderledes, end du har prøvet før. I traditionelle træningsprogrammer sker der ofte det, at kroppens svage muskler har det med at blive svagere, hvor de stærke muskler bliver stærkere. Dette bibeholder eller ligefrem forværrer den ubalance i kroppen og imellem muskler og led, som mange i forvejen er i besiddelse af. Ubalance omkring muskler og led er en af hovedårsagerne til udvikling af skader og kroniske smerter. 
  • Vi arbejder meget med at gøre din krop bevægelig igen, der hvor den havde mistet sin oprindelige bevægelighed. Dette danner basis for at dine muskler kan gøre sit arbejde optimalt. Vi arbejder også med at få nervesystemet tilbage til sin reflektoriske (automatiske) funktion til gavn for dine bevægelser og dermed brug af kroppen.
  • Vi ser på kroppen som et hele og arbejder indefra og ud, altid med åndedrætsfunktionen, som er basis for en sund krop. Vi er eksperter i åndedrættet og hvad det betyder for din krop. 
  • Vi ser også på fødderne som et vigtigt redskab for din kropsfunktion. Fødderne kan være årsag til mange problemer, og vi er eksperter i at geoprette ubalancer i fødderne, som fx en nedsunken forfod. 
  • Vi arbejder naturligvis også med principperne for funktionel træning, der skal gøre kroppen funktionelt stærk til hverdagens gøremål. Hertil kommer, at kroppen dermed fremstår langt smukkere, slankere og langt mere graciøs. 
  • Vil du have fuld effekt at din træning og opnå en stærk krop med en god holdning, så betaler det sig at arbejde i dybden og med fuld opmærksomhed. Vi har altid effekt af vores metoder, men det kræver, at du arbejder med. 

 

Læs mere

Vi anbefaler dig, at læse artiklerne nedenfor, da de giver et rigtig godt indblik i vores måde at arbejde på: 

Stabilitetstræning efter nyt paradigme

Er Pilates funktionel træning? 

Pilates og det naturlige åndedræt

Læs også vores kunde cases

Læs også meget gerne det vi skriver under derfor virker det 

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få en snak om dine behov, og hvordan vi tænker i forhold til dine mål og behov.