Vores fysioterapeuter

Vores fysioterapeuter

Kort om os:

  • Vi brænder usædvanligt meget for det vi laver
  • Vi tager altid udgangspunkt i dig og din krop
  • Der er altid plads til alle
  • Vi arbejder lidt anderledes end du måske er vant til

Vi glæder os til at se dig og hjælpe din krop

For os er det en livsstil at tænke i bevægelse for krop og sind.

Lotte Paarup, Fysioterapeut

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

Lotte har igennem mange år levet af at undervise i motion og bevægelse i både ind- og udland. Hun øser ud af sin viden på foredrag og kurser, og hun udarbejder øvelses- og bevægelsesmateriale til virksomheder og organisationer.

Desuden har Lotte lavet en lang række træningsprogrammer til TV igennem tiden. Lotte har også udgivet en lang række trænings dvd'er. Lottes erfaringer er også at finde i flere bøger om motion.

Lotte er specialist i Pilates, genoptræning, funktionel træning, åndedræt, fødder, ryg, bækken og kropsholdning. 

Siden 2001 har Lotte arbejdet med Pilates, hvor hun benytter både gulv og de traditionelle Pilates redskaber. Den form for Pilates, som Lotte praktiserer, adskiller sig på flere måder ift. den traditionelle Pilates træning. Den er primært kendetegnet ved brug af det naturlige åndedræt.

Lotte Paarups kerneområde er åndedrættet. Hun har udgivet 3 bøger om åndedrættet og 2 åndedrætsprogrammer på dvd. Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu 

Lotte er "Faculty Member" og certificeret hos "Balanced Body", samt Balanced Body uddannelsespartner indenfor Pilates Matwork og Reformer. Læs meget mere under kurser og uddannelser.

Lotte står for det faglige arbejde hos Den Intelligente Krop, og har ansvaret for træning, kurser og uddannelser. Hun arbejder også hele tiden på at formidle den faglighed, vi står for på Den Intelligente Krop. 

I 2011 og 2016 blev Lotte mor, og i den forbindelse skriver hun på hjemmesiden førogefter.dk 

Lotte kan kontaktes på lotte@denintelligentekrop.dk

 

 

Julie Beck Christoffersen, Fysioterapeut

Julie er uddannet fysioterapeut og BSc. Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Hun har gennem sine fritidsinteresser og uddannelser stiftet bekendtskab med forskellig bevægelsesretninger og sportsgrene på både praktisk- og teoretisk niveau, hvilket har været med til at give et bredt fundament i forståelsen af bevægelse.

I forbindelse med sit arbejde inden for Pilates blev Julies interesse særlig vakt i forhold til, hvordan bevægelseskvalitet kan optimeres gennem fokus og forståelse af sammenhænge i kroppen. Julie har specialiseret sig i åndedrættet, fascia-strukturer og kropsbevidsthed. Denne viden anvendes på kvalificeret vis i både træning og manuelbehandling.

Julie tilbyder både individuel træning og manuelbehandling i Den Intelligente Krop. 

”Jeg brænder for at hjælpe dig til at få det bedre og at give dig redskaber til at optimere din bevægelseskvalitet – uanset om du ønsker genoptræning, skadesforebyggelse eller redskaber til optimering af din anden træning.”

Interesse for bevægelse, Pilates, fascia-strukturer, åndedræt mm. afspejles også på de hold og workshops, som Julie underviser. Her du vil mærke, at der lægges vægt på at guide dig til en kropslig oplevelse, så du får fornemmelsen af at udfordre din styrke og få bedre bevægelse, imens du samtidig  bibeholder en hvis form for uanstrengt fornemmelse i kroppen. 

Evnen til at kombinere teori og praksis inden for krop, bevægelse og træning sætter hun stor pris på at dele ud af, når hun underviser på vores uddannelser og kurser. Her blander hun teorier fra naturvidenskaben, humanvidenskaben og samfundsvidenskaben med praksis, for at forstå og forklare bevægelse i det bredest mulige perspektiv.

Julie er en meget smilende person, som der giver alt hun kan, for at du får den bedste oplevelse.

Du kan kontakte Julie på julie@denintelligentekrop.dk

 

Mette Mølgaard, cand. scient. Idræt 

Mette er uddannet cand. scient. Idræt fra Københavns Universitet i 2007 med speciale indenfor sundhed og fysisk aktivitet. Hun har desuden en bred vifte af træningsuddannelser bag sig og har bl.a. arbejdet som motions- og sundhedskonsulent i Rigspolitiet, træningsleder i motionscentre og idrætslærer i gymnasiet.

Mette har mere end 15 års undervisningserfaring indenfor en bred genre af bevægelse, motion og idræt. De seneste år har det især været de blødere træningsformer som pilates, yoga m.m. som har Mettes store interesse, men hendes generelle nysgerrighed og interesse for krop og bevægelse gør, at hun hele tiden søger ny viden. Hun stiller store krav til sig selv i rollen som formidler, såvel fagligt som pædagogisk, og lægger vægt på en fagligt velfunderet undervisning i et uformelt rum med plads til smil på læben.

Mette er ved at videreuddanne sig inden for Franklin Metoden og Dynamic Imagery og er meget inspireret af denne tilgang til formidling af bevægelse.

Det var langt fra kærlighed ved første blik, da Mette første gang stiftede bekendtskab med den traditionelle pilates for snart en del år siden. Men da hun oplevede Lotte Paarups måde at arbejde med pilates kombineret med det naturlige åndedræt og bevægelse, gav det pludselig mening for hendes egen krop og hun kunne mærke, hvordan det kunne supplere hendes øvrige træning på en fantastisk måde.

Afhængig af hvad tiden som småbørnsmor tillader, træner Mette selv så varieret som muligt, lige fra løb og landevejscykling til dans, yoga og pilates, for bl.a. at holde sig fit for fight til hverdagen med to små energiske sønner.

Mette er uddannet Pilates Matwork & Reformer instruktør gennem Balanced Body ved Den Intelligente Krop.

Du kan kontakte Mette på info@denintelligentekrop.dk

 

Natacha Maria Hilkøb, Fysioterapeut

Natacha uddannet fysioterapeut og Cand. Scient. Idræt med stor interesse og passion for kroppen i bevægelse. Hun har siden 2008 arbejdet målrettet med bevægelse, træning og undervisning – først i fitnesscentre og senere med specifik genoptræning på fysioterapi klinikker.

Gennem årene har hun uddannet sig inden for forskellige trænings- og bevægelseskoncepter, særligt pilates vakte hendes interesse. Pilates træningen har hun videreudviklet- og efteruddannet sig inden for lige siden. I sin holdundervisning og personlig træning inddrager hun derfor også det naturlige åndedræt, kroppens bindevævsstrukturer, stimulering af kroppens naturlige bevægelser og afbalancering af nervesystemet.

Natacha bruger selv træningsformen, pilates, aktivt i sin hverdag både i Reformer-maskinen og træning på måtten. Hun har førstehåndserfaring i, hvordan denne træning kan hjælpe kroppen tilbage i balance efter et skadesforløb. Hun hjælper også meget gerne dig på vej og tilbyder derfor både hold- og individueltræning i Den Intelligente Krop.

Natacha brænder for at undervise og videreformidle sin viden inden for Pilates, derfor underviser hun også på Balanced Body Matwork- og Reformer uddannelserne hos Den Intelligente Krop

Ønsker du at læse mere om Natacha og hendes måde at arbejde på, kan du klikke her

Læs et indlæg om åndedrættet af Natacha i vores blog

Læs også dette indlæg, hvor Natacha fortælle rom det vi gør hos Den Intelligente Krop

Du kan kontakte Natacha på natacha@denintelligentekrop.dk

 

 

Edith Maria Hornshøj Laugesen, Gotved-uddannet Bevægelsespædagog

Edith Maria er en erfaren Gotved-uddannet Bevægelsespædagog, og har gennem de seneste 10 år undervist og viderebragt hendes passion for bevægelse. Hun er internationalt certificeret yoga instruktør samt uddannet og certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body ved Lotte Paarup. Derudover er hun til sommer 2016 færdiguddannet bevægelsespædagog og massør fra Gotvedinstituttet.

Edith Maria arbejder i dag som selvstændig underviser i bevægelse både inden for dans, gymnastik, yoga, Pilates og fascia-træningen, som gennem de sidste par år har været hendes primære fokus.

Edith Maria er desuden uddannet træningsvejleder fra At Work skolen i København og uddannet gymnastikinstruktør fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Hun har derudover mange års danseerfaring, primært inden for moderne dans. Udover en massiv uddannelse inden for bevægelse, har Edith Maria stor erfaring som underviser og har arbejdet med mange forskellige målgrupper og niveauer.

Til daglig arbejder Edith Maria primært med holdundervisning og enetimer. Hun er også med til at udvikle workshops og kurser.

I de seneste par år har Edith Marias undervisning - både inden for yoga, Pilates, gymnastik og dans - haft udgangspunkt i fascietræningen. Gennem disse år har hun videreudviklet sine færdigheder og videreuddannet sig både gennem hendes uddannelse til Gotved uddannet bevægelsespædagog og massør, gennem kurser hos fascie-ekspert Hilde Gudding samt gennem egen kropslige erfaring og erfaring med deltagerne på hendes hold.

Edith Maria fik for alvor øjnene for kroppens fascier i forbindelse med hendes uddannelse til Pilates instruktør. Gennem hendes yogauddannelse blev hendes nysgerrighed blot forøget og siden er interessen vokset sig større dag for dag.

Edith Maria har en umættelig lyst til konstant at videreuddannelse sig og lære mere om kroppen. Desuden bruger hun selv mange timer på trænings-måtten og elsker at udforske og udfordre kroppens potentiale. Den pædagogiske del af undervisningen vægter Edith Maria meget højt, da det er væsentligt for at kunne videreformidle kropslige oplevelser.

Du kan kontakte Edith Maria på info@denintelligentekrop.dk

 

Karen Buur, Sygeplejerske og Kraniosakralterapeut

Karen er uddannet sygeplejerske suppleret med uddannelse som kraniosakralterapeut.

Karen har selv dyrket Pilates i mange år og hun er uddannet og certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body hos Den Intelligente Krop af Lotte Paarup og Hilde Gudding.

Det naturlige åndedræt er en væsentlig del af hendes Pilates undervisning. Via det bevidste arbejde med åndedrættet øges oplevelsen af at være tilstede og mærke sin krop, og på den måde få mere kvalitet i al bevægelse - ikke kun til træningen, men også i hverdagen. Også viden om kroppens bindevæv og hvordan der er sammenhæng mellem det, vi arbejder med et sted i kroppen og det, vi mærker et andet sted i kroppen, finder vej i undervisningen.

Karen deltager løbende i kurser og temadage hos Den Intelligente Krop både for at blive inspireret samt for at holde sin viden "up-to-date".

Som underviser ser hun det som sin fornemste opgave at tilpasse niveau og formidling til den enkelte, så alle kan være med.

Du kan kontakte Karen på info@denintelligentekrop.dk