Club La Santa

Club La Santa

Tag med os til Club La Santa, hvor vi hvert år under åben himmel, afholder flere forskellige undervisningsforløb.

Vi elsker at undervise på den fantastiske ø Lanzarote,
hvor der er en helt særlig energi.

Læs meget mere, se datoer og foretag din tilmelding hos Club La Santa Sport ved at læse nedenfor - rul ned på siden for at se alle tre forskellige events!

Vi afholder hvert år 3 forskellige eventuger på Club La Santa Sport.

Hør her Lotte Paarup fortælle om Pilates ugerne, hvor du kan træne enten Matwork eller Reformer.

Og om ugen hvor åndedrættet er i 100% fokus.

Videoen er filmet ganske råt i den fantastiske natur i området lige udenfor selve Club La Santa Sport.

Lær at trække vejret på Club La Santa

NY UGE PLANLAGT I 2020!!

Lær at trække vejret på
Club La Santa den 6.-12. marts 2020

På denne event kan du lære at trække vejret bedre sammen med åndedrætsekspert Lotte Paarup - og tage en rejse igennem åndedrættets univers.

Lotte har sammensat en spændende uge, hvor du arbejder med dit åndedræt både på land og i vand. Det er en uge sprængfyldt med ny energi og ro til kroppen.

Lær at trække vejret, når du ligger, sidder, står og går – altså i både ro og under bevægelse. Du kommer til at arbejde med en masse af Lotte Paarups principper, der handler om at få en optimalt vejrtrækning gennem helt konkrete, enkle og lige til at gå til øvelser. Du kommer til at arbejde med og uden redskaber, og du lærer at trække vejret både liggende, stående og gående/løbende.

 

Træningen på Club La Santa Sport

Lotte arbejder med det naturlige åndedræt, og hun har ry for at tale til alle, og formidle sine budskaber på en inspirerende, men helt-nede-på jorden, måde. Lotte underviser eventen med en kollega, som også er specialiseret indenfor åndedrættet og Lottes måde at arbejde på.

Du kan deltage helt uanset forudsætning, alle aldre som mænd og kvinder. Lotte lover, at det kan ende med at blive en personlig gave for livet, som du kan bruge både privat og på job. Som behandler eller instruktør vil du også få meget ud af eventen.

På denne event bliver du MEGET klogere på dit åndedræt, og du får redskaber, du kan bruge resten af livet i alle mulige situationer. Du får det med garanti fantastisk i både krop og sind på denne uge. At trække vejret på Lanzarote er noget helt specielt, kom og vær med!

Alle kan deltage på eventen, og det kræver ikke nogen forudsætninger udover at have lyst at arbejde i dybden med dig selv.

Husk i øvrigt at medbringe varmt tøj til eventuelle kølige morgener. 

Vi vil gerne understrege, at ugen er for ALLE, alle aldre OG også for mænd!

 

Tilmelding

Prisen for at være med én uge er 130 EUR og 200 EUR for begge uger og inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt. Der vil hver uge være omkring 25-30 timer på programmet.Hvis du ikke allerede har bestilt rejse og ophold, bedes du venligst kontakte Club La Santa i Billund, som vil være behjælpelige med dette. Vi forbeholder os retten til aflysning i tilfælde af for få forhåndstilmeldte.

LÆS MEGET MERE OG FORETAG TILMELDING HOS CLUB LA SANTA HER

NB!

Der er kun 22 pladser på denne uge, derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig og bestiller din rejse med det samme på Club La Santas hjemmeside

Ofte sker det også, at flyet bliver udsolgt, og så skal du ad alternative ruter, hvis du ikke har fået booket i god tid.

Anmeldelser

Camilla Marienhof

Jeg er uddannet skuespiller og akrobat og har arbejdet bevidst med min vejrtrækning stort set hele mit liv. Jeg har dyrket yoga i over 15 år og hvori vejrtrækningen også er en stor del, så jeg var spændt på hvor meget jeg ville lære af nye ting. Allerede de første dage, lærte jeg mere end jeg havde forestillet mig og opdagede nye ting af stor betydning. Jeg husker dagligt på de ting jeg har lært. Lotte og Lisbeth er virkeligt dygtige og passionerede, hvilket er meget inspirerende. Jeg anbefaler kurset varmt.

 

Marianne Bastue

Det var en stor fornøjelse at deltage på Jeres Åndedrætsevent på La Santa. Ugen var godt tilrettelagt og fyldt med inspirerende og dejlig praktiskorienteret undervisning. Det var svært ikke at blive smittet af Lottes brændende engagement for "det gode åndedræt". Jeg fik både opfrisket gammel viden og tilført nyt samt lært en masse praktiske øvelser, der gør det let at arbejde videre med derhjemme. Tusind tak til Jer begge to både Lotte og Lisbeth for kompetent og nærværende undervisning. Jeg håber I gentager succesen til næste år (og rigtig gerne i uge 10 igen!)

 

Per Beyer

Helt overordnet gik jeg ind i eventen med udgangspunkt i søvnbesvær samt en generel tendens til ikke at kunne koble tilstrækkeligt af, når jag havde fri fra mit lejlighedsvis stressende job. Jeg fik fuldt udbytte i form af solide redskaber til at håndtere såvel søvnen som "frakoblingen" samtidig med at jeg i øvrigt havde følgeskab af en masse dejlige mennesker og dygtige "lærere" i de helt rigtige omgivelser på La Santa.

 

 •   Se Åndedræts anmeldelser  

  Karina Work

  Det var meget tankevækkende at se hvad deltagerene på eventugen fik ud af træning/fokus på åndedrættet.
  Jeg har selv arbejdet en del med åndedrættet, men blev selv overrasket over hvor meget jeg stadig selv
  kan forbedre mig. Alle burde tillade sig selv at tage sådan en uge : ) Alle kan få glæde af øvelserne/træningen uanset niveau og det gør eventugen meget anvendelig. Den var også meget "brugervenlig" da tidsforbruget på ugen ikke var så stort som på andre eventuger. Det vil sige at man sagtens kunne have en anden part med, som ikke var med på eventen samtidig med at man kan nå andre ting. Man har selv mulighed for at prøve nogle af de andre muligheder på CLS, hvilket bestemt også er en fordel. Man kunne måske ønske sig at ugen lå lidt senere, så man var lidt mere sikker på godt vejr, men det er jo altid en opvejning. Et andet ønske til en
  fremdig uge kunne være kun undervisning på Laguna og ved og mærke kun på tidspunkter, hvor der ikke
  var anden træning med musik fra Vulcano. Jeg ved godt at det har man formentlig forsøgt at planlægge, men det kunne gøres endnu bedre. Også gerne endnu mere viden om åndedrættet i form af mere teori/miniforedrag til de øvelser, som bliver valgt, det er så spændende og hun har en kæmpe viden, er god til at formidle så alle kan være med.

   

  Birgit Bundgaard

  Dejlig event. Nyttig resten af livet. Passende tidsforbrug. Pædagogisk og godt tilrettelagt. Søde og dygtige undervisere.

   

  Annegrete Warrer

  Et arrangement præget af professionalisme kombineret med personlig passion. Begge undervisere var top kompetente, engagerede og menneskelige. Må være Danmarks bedste vejrtrækkere - og top formidlere på en og samme tid.. Ville være skønt at vide, hvad en forbedret vejrtrækning helt eksakt gør for ens sundhed. Har da en nogenlunde ide om det. Men er der nogle målbare parametre?

   

  Jytte Normann

  Rigtigt godt event med gode undervisere. Det var et godt varieret program, der trods La Santas fantastiske
  udbud af tilbud alligevel fik mig til at deltage i alle timer. Jeg kunne mærke i kroppen, hvor stor en forskel det gjorde. Roen jeg oplevede og det gode åndedræt er fortsat herhjemme - det ligger så dybt efter de timer at jeg automatisk ofte begynder at tælle når jeg går. Til træning kunne jeg mærke at grænsen for hvornår jeg begyndte at åbne munden - måtte ændre vejrtrækningen havde flyttet sig. Absolut et event jeg har fået meget ud af.

   

  Hanne Nielsen

  Det var en uge med, hvor jeg virkelig udviklede mit åndedræt. Stort udbytte. Samtidig bidrager ugen til en
  total neddrosling af den stressede hverdag. Det giver en masse energi, når man kommer hjem igen. Eneste
  mangel er et værktøj til at holde fast i det lærte, når man kommer hjem. Det sidste punkt i programmet skulle fortælle hvordan vi fastholder åndedrættet, når vi kommer hjem. Det forventede jeg netop var et værktøj til at bruge 5-10 min. hver dag på åndedrættet. Det er selvfølgelig individuelt, hvad der virker, men måske skulle I fra starten oplyse, at I synes man skal tage notater undervejs, så man kan huske de øvelser, som var gode for os selv. Jeg synes, det er svært at holde det ved lige i en travl hverdag, hvis jeg skal ind på jeres hjemmeside og finde "mine" øvelser blandt de mange sider.

   

  Chanelle Kaldahl

  Hej Lotte og Lisbeth. Jeg synes rigtig godt om kursuset, da det var meget varierende og afvekslende, synes I kom godt rundt omkring åndedrættet. I forklaret tingene tydligt og langsomt, og gav forskelige billeder på, hvordan vi kunne komme hele vejen rundt, (mave, ryg, top, bund og siderne) I form af bølge åndedræt, eller fornemme der kommer luft i kroppen, som en ballon. Også godt med de varierende øvelser, så vi alle fik mulighed at lege med åndedrættet, og derved lære sin egen krop og åndedræt bedre at kende, og få mulighed for at lykkes med enten den ene eller anden mulighed Teorien aften var også rigtig interessant og ind spirende, samt vores fælles spisning. Det var hyggeligt og socialt, som gav en mulighed for at lære nogen af de andre deltager bedre at kende. Sidst, men ikke mindst, tusind tak for Jeres både at være på. Søde, glade og imødekommende. Håber at vi ses igen og jeg anbefaler Jer gerne til andre. Krammer fra Chanelle

   

Pilates Matwork for krop og sind på Club La Santa

Pilates for krop og sind
Pilates Matwork på Club La Santa den 14.-20. juni 2019

 - for alle med lyst til en fantastisk oplevelse for krop og sjæl under åben himmel!

Det er nu 14. gang at vi har fornøjelsen af at byde velkommen til disse 2 Pilatesuger. 2 fordybelsesuger for alle med interesse for personlig udvikling indenfor træningssystemet Pilates og for krop og sind. 

Begge uger byder på mange forskellige lektioner, der undervises i en sammenhæng, dig giver dig en enestående kropsoplevelse. Det er naturligvis valgfrit at deltage på de mange timer som programmet indeholder, men vi anbefaler, at du følger timerne så godt som muligt fra start til slut, da dette giver den bedste oplevelse og effekt af træningen. Pilatesugerne er en ægte ”kick-starter” til at komme i gang eller videre med din træning derhjemme. Du kan deltage på én eller begge uger. 

Pilates for krop og sind henvender sig til alle – begyndere og let øvede samt deltagere med meget kendskab til Pilates. Vi byder velkommen til alle, fra unge (min. 18 år) til ældre, mænd og kvinder, instruktører og elever. Timerne undervises progressivt med en udvikling i ugens program. 

Se nærmere beskrivelse af de to forskellige uger samt program eksempel nedenfor. 

Med Lotte Paarups tilgang til Pilates, krop og bevægelse lover hun, at alle vil kunne få en oplevelse for krop og sind, der kan flytte meget for både krop og sind. Begge uger er ægte forkælelse for dig, med masser af personlig udvikling og inspiration. Sammen med de mange forskellige Pilates øvelser, vil du også få en unik oplevelse af at arbejde så intenst med din egen krop og med åndedrættet, som Lotte Paarups form for Pilates fokuserer på.

Undervisningen foregår på dansk. 
Vi vil primært være udendørs, men enkelte timer kan foregå indendørs.

 

Undervisere

Begge uger undervises af Lotte Paarup og team, som alle er uddannet på lige fod med Lotte. Det er alle meget dygtige og inspirerende undervisere, noget af det bedste du får! 

 

Træningen

Matwork Pilates er muskeltræning, hvor kropsbevidstheden og de små detaljer sættes i fokus. Det kan ikke sammenlignes med nogen anden form for træning, men kombinerer muskler, åndedræt og bevidsthed på en måde, hvor resultaterne er store. Pilates bygger din krop op indefra og styrker frem for alt dit åndedræt – så både krop og sind er i fokus. Pilates genopretter ubalancer i din krop og er meget effektiv til at forme den gode kropsholdning og den graciøse skikkelse. Pilates øvelserne udføres som udgangspunkt med egen kropsvægt, men ofte benyttes redskaber som bolde, elastikker mv.

Programmet er sammensat således, at der er mulighed for at arbejde i detaljer med kendte øvelser og samtidig blive personligt udfordret med nye øvelser. Vi arbejder med de klassiske Pilates øvelser på gulv, men vi vil også arbejde med Pilates, hvor der indgår forskellige redskaber, som Foam Rollers, elastikker, små og store bolde, som gør det muligt at komme bredt omkring Pilates systemet. På nogle af timerne er det også muligt at prøve de mere avancerede Pilates øvelser.

Netop den brede og moderne tilgang til Pilates vil du opleve på denne uge, hvor du kommer til at  prøve flere forskellige måder at bevæge dig på indenfor Pilates for krop og sind. Udover basislektionerne med og uden diverse småredskaber, vil vi også have forskellige fokus områder hvert år. Fx arbejder vi meget med åndedræt og fascia vævet (bindevævet). Vi præsenterer også de områder, som de enkelte undervisere har af speciale.

På programmet for denne uge har vi også aqua træning, svømmetræning, vandretur og en cykeltur i det skønne terræn, som supplerer Pilates programmet rigtig godt. 

 

Eksempel på program

BEMÆRK: Det fulde program vil blive udleveret ved ankomsten til Club La Santa. Der er undervisning alle dage lørdag til torsdag. Dette er IKKE det endelige program, men KUN et eksempel på nogle dage.

Lørdag
08.15-09.00 Gåtur rundt om lagunen
09.30-11.00 Naturlig Pilates med basics 
12.00-12.45 Aqua træning
15.00-16.30 Pilates og åndedrættet

Mandag 
11.00-12.30 Pilates i naturen
13.30-14.30 Svømning med tips og tricks 
16.30-18.00 Pilates med foam rollers

Tirsdag 
10.00-11.30 Pilates, fascia, release og åndedræt
13.00-15.00 Skøn cykeltur for alle
16.30-18.00 Pilates Flow

 

Tilmelding

Prisen for at være med én uge er 130 EUR og 200 EUR for begge uger og inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt. Der vil hver uge være omkring 25-30 timer på programmet.Hvis du ikke allerede har bestilt rejse og ophold, bedes du venligst kontakte Club La Santa i Billund, som vil være behjælpelige med dette. Vi forbeholder os retten til aflysning i tilfælde af for få forhåndstilmeldte.

LÆS MEGET MERE OG FORETAG TILMELDING HOS CLUB LA SANTA HER

 

NB!

Der er kun 25 pladser på Pilates Matwork ugen - den har været udsolgt i flere år. 
For at være sikker på en plads i flyet (ofte udsolgt), så bestil din rejse allerede nu på Club La Santas hjemmeside

Anmeldelser

Berit Rosander Madsen

Endnu en gang tusind tak for en pragtfuld uge med mat-work. Den gode stemning som i tre piger med ægtefæller og børn skabte var rigtigt hyggeligt og jeg siger tak for at I så åbent giver os adgang til den private sfære - det gjorde det hele meget mere hyggeligt. Også træningen var super og jeg følte både at jeg var længere, bredere og havde større fødder "på den gode måde" - energiniveauet var helt i top efter den uge. Jeg blev også som absolut lægmand på dette område - meget klogere på mig selv og hvilke svagheder der kunne gøres noget mere ved.

 

Anne Kirstine Knudsen

I byggede langsom op men ikke så langsomt så det blev trivielt Det var med lidt flere udfordringer end de foregående år og den syntes jeg være lige tilpas - alt i alt i forrygende uge - TAK

 

Elin J

Det er altid skønt af kombinere ferie med træning/læring. Særligt dejligt at event-dagen ikke starter så tidligt hver dag, men der er tid til morgengymnastik,gåtur og morgenmad Dog er det svært at finde plads til de lokale aktiviteter, da timerne tit lapper over hinanden og jeg vil jo gerne have det hele med + tid til lidt wellness.

 

Joan Søderhamn

Når nu det nærmer sig juni måned, er der en indre glæde for nu snart at skulle være deltager i Pilates matwork. Igen i år opfyldte I mine forventninger til fulde. Selv nu i den kolde danske sommer bobler det indvendig ved tanken om den forgange uge på la Santa sport. Jeg ser frem til næste år Knus til jer alle 3

 •   Se Matwork anmeldelser  

  Kirsten Jørgensen

  Som altid er det dejligt at komme til Club la Santa. Tak for en fin uge med et afvekslende program. Jeg
  deltog for 9.gang og har fulgt en ændring/ udvikling af Pilates til en mere afslappet form. Jeg har hver gang
  fået noget nyt med hjem. Der er også sket en ændring i instruktørernes tilstedeværelse ved de forskellige "sessioner", hvor der nu er noget mindre fokus på at vejlede/ rette den enkelte deltager, end der var de første år. Dette er grunden til, at ratingen ikke er 5. Jeg har ikke følt mig overset :-)

   

  Ann Kristin

  Kunne vært litt mer utfordrerne, men ellers var resten helt topp.

   

  Mette Jacobsen

  Fantastiske omgivelser, positive mennesker og dejligt at prøve noget nyt (pilates for første gang ever).

   

  Tinna Pedersen

  Super lækker træning, meget kompetente undervisere. Føler kroppen er blevet "justeret" - er igang med at løbe igen!!
  Pilates, sol og varme :-) - min krop og jeg er vild med det :-)

   

  Lone Langgaard

  Høj kvalitet i undervisningen: formidling, variation, progression m.m. God vekslen mellem jer tre dejlige kvinder
  God stemning - uhøjtidelig. Skønne rammer - fantastisk at være udendørs, incl. v. strand og på lava

  Og så var det bare fedt at få lov at fordybe sig i egen krop og træning !!!!! - En uge der kunne blive vanedannende......:)

   

  Lone Pallesen

  Tak til Jer alle for en dejlig uge.

  Hårdt, udbytterigt og varieret." Den røde tråd" inspirerende. Motiverende at alle niveauer blev tilgodeset. Pædagogisk.
  Jeg ror hav kajak -> kan mærke ændring i min ro træning.

   

  Berit Koertz

  Det er super at i bygger ugen op, således at vi alle kan være med. Jeg var selv i dårlig form, men formåede endnu en gang at opleve, hvordan kroppen forbedredes i løbet af ugen og der blev plads til de dybe vejrtrækninger, som i den grad hjælper på spændingerne i min ryg.

  Dejligt med nye indslag både i form af øvelserne, men også den kombinerede morgen med Mette (yoga/thai-chi m.m.) Fantastisk igen at møde jer. I skal have stor ros for at skabe godt humør og sammenhold. Jeg tror det bliver en Evergreen. :-)

   

  Lene Pia Hansen

  Dejlig undervisning i et tempo så kroppen kan følge med hele ugen og at der stadig er mulighed og krudt til at prøve andre sessions på LS. Inspirerende øvelser, god formidling.

  Afvekslende UV med brug af diverse redskaber. Mulighed for også at prøve de mere udfordrende øvelser. Det kan være en udfordring og kræver pædagogiske overvejelser at finde et niveau hvor man har så mange som muligt af gruppen med. En mulighed hvis nogen ønsker " hårdere" øvelser kunne være at flette de mere udfordrende øvelser ind sidst i en given sekvens - graduere sværhedsgraden op - v/fx mavebøjninger kunne man give mulighed for at slutte sekvensen med de mere avancerede øvelser - ex teaser i forskellige niveauer.

  Personligt savnede jeg ikke flere udfordringer, men tænker det kunne være en mulighed såfremt der er ønsker herom.

  En dejlig uge hvor jeg får hygget, trænet, bliver inspireret og lader op :-) 

   

  Susan Storgaard

  Jeg har haft en hel fantastisk Matwork uge, med rigtig god inspiration. Jeg er blevet undervist af nogle dejlige og engagerede mennesker, hvor det er tydeligt at mærke I brænder for det I gør.

  Forslag til ændring: Jeg kunne tænke mig at trænings passene (modulerne) lå tættere på hinanden. Om formiddagen er en halv time nok til at man kan få tanket depoterne op få. Hvis man ved det på forhånd kan man tage en ekstra flaske vand med. På ugen var der nogen gange 1-2 timer imellem, der for mig kun var til overs. Syntes ikke jeg kunne gøre noget andet før jeg skulle afsted igen.

  Hvis der kun er et trænings pas (modul) om efter middagen bør den ikke starte før kl. 17. Da det vil give plads til at udforske øen på egen hånd. Hvilket I jo også lægger op til i løbet af ugen.

  Alt i alt vil jeg glæde mig til næste år, hvor jeg har skrevet ugerne i min kalender.

   

  Bonnie Aaderup Amdal

  En skøn, skøn uge :-) Så veltilrettelagt og med et dejligt stille roligt men samtidigt progressivt program.

  Jeg nød i den grad at have tiden til at mærke kroppen, mærke hvor den havde sine stærke og sine mindre stærke sider. Hjemme igen sidder jeg med en fornemmeles af at være guidet igennem min helt egen kropsanalyse. kroppen som jeg troede jeg kendte så godt, kender jeg nu endnu bedre og jeg ved hvor der er noget jeg skal arbejde på.....

  I er et dejligt team, alle med en positiv tilgang til det i arbejder med og med god udstråling og energi. Som deltager har jeg en klar fornemmele af at i elsker det i gør, i hviler i det og i med glæde formidler jeres kærlighed til os andre.

  Jeg har "kun" givet jer fire stjerner fordi, der ellers ikke ville være noget at arbejde med og er der ikke noget at arbejde med så gå man i stå, det ville være katastrofalt:-)

  Af ønsker for min næste uge med jer, så syntes jeg at det kunne være skønt med en ekstra af Mettes yoga inspirerede timer og lidt ekstra meditation og viden om dette og hvem ved måske kan man lave pilates om aftenen, på Laguna i sterinlysenes skær???

   

  Joan Søderhamn

  Atter en fantastisk uge. Det er vanedanende. Jeg bliver nødt til at komme igen til næste år.

  Denne gang var det 3. gang men stadigt lige inspirerende og opløftene.

Pilates Reformer for krop og sind på Club La Santa

Pilates for krop og sind
Pilates Reformer på Club La Santa den 21.-27. juni 2019

 - for alle med lyst til en fantastisk oplevelse for krop og sjæl under åben himmel!

Det er nu 14. gang at vi har fornøjelsen af at byde velkommen til disse 2 Pilatesuger. 2 fordybelsesuger for alle med interesse for personlig udvikling indenfor træningssystemet Pilates og for krop og sind. 

Begge uger byder på mange forskellige lektioner, der undervises i en sammenhæng, dig giver dig en enestående kropsoplevelse. Det er naturligvis valgfrit at deltage på de mange timer som programmet indeholder, men vi anbefaler, at du følger timerne så godt som muligt fra start til slut, da dette giver den bedste oplevelse og effekt af træningen. Pilatesugerne er en ægte ”kick-starter” til at komme i gang eller videre med din træning derhjemme. Du kan deltage på én eller begge uger. 

Pilates for krop og sind henvender sig til alle – begyndere og let øvede samt deltagere med meget kendskab til Pilates. Vi byder velkommen til alle, fra unge (min. 18 år) til ældre, mænd og kvinder, instruktører og elever. Timerne undervises progressivt med en udvikling i ugens program. 

Se nærmere beskrivelse af de to forskellige uger samt program eksempel nedenfor.  

Med Lotte Paarups tilgang til Pilates, krop og bevægelse lover hun, at alle vil kunne få en oplevelse for krop og sind, der kan flytte meget for både krop og sind. Begge uger er ægte forkælelse for dig, med masser af personlig udvikling og inspiration. Sammen med de mange forskellige Pilates øvelser, vil du også få en unik oplevelse af at arbejde så intenst med din egen krop og med åndedrættet, som Lotte Paarups form for Pilates fokuserer på.

Undervisningen foregår på dansk. 
Vi vil primært være udendørs, men enkelte timer kan foregå indendørs.

 

Undervisere

Begge uger undervises af Lotte Paarup og team, som alle er uddannet på lige fod med Lotte. Det er alle meget dygtige og inspirerende undervisere, noget af det bedste du får! 

 

Træningen

Pilates foregår også på specielle maskiner, som blev designet i starten af det 20. århundrede, dengang Pilates systemet blev født. Reformer maskinen er den mest populære af disse, og den er helt unik i sin form og funktion - den adskiller sig 100% fra alt andet, som vi kender indenfor motion og bevægelse. Reformeren giver mulighed for at træne hele kroppen. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau - lige fra genoptræning til mere kraftfuld og sportsspecifik træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter til genoptræning, motionister, topidrætsfolk og nu igennem mange år også Club La Santa.

Denne uge giver dig en unik mulighed for at stifte bekendtskab med Pilates Reformer træning, som vokser med hastig fart i popularitet i disse år. Du lærer naturligvis maskinen at kende fra bunden, sammen med en masse øvelser, der træner hele kroppen. Du får mulighed for at gå endnu mere i dybden med øvelserne, udfordre dig selv og lære nye sider af kroppen at kende. Der er en Reformer maskine til alle deltagere – så glæd dig, det bliver en fantastisk oplevelse under den åbne himmel. (enkelte timer kan foregå indendørs)

Reformer ugen fokuserer primært på at træne i Reformer maskinen med forskellige temaer. Vi arbejder fx med disse temaer: Åndedræt, fascia (bindevæv), hofter og bækken, rotationer, styrke blandt meget andet.

På programmet for denne uge har vi også en gåtur i terræn, meditation og åndedræt ved vandet samt lidt Pilates Matwork i naturen.  

 

Eksempel på program

BEMÆRK: Det fulde program vil blive udleveret ved ankomsten til Club La Santa. Der er undervisning alle dage lørdag til torsdag. Dette er IKKE det endelige program, men KUN et eksempel på nogle dage.

Søndag 

10.00-11.30 Pilates Reformer
11.30-12.30 Åndedræt ved vandet
16.00-17.30 Pilates Reformer
19.00- Fællesmiddag (For egen regning) 

Mandag 
10.00-11.30 Pilates Reformer med rotationer
16.00-18.00 Pilates Reformer styrke

Tirsdag 
09.00-10.15 Morgen Pilates ved vandet 
10.45-12.00 Pilates Reformer 
16.30-18.00 Pilates, fascia, release og åndedræt

 

Tilmelding

Prisen for at være med én uge er 130 EUR og 200 EUR for begge uger og inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt. Der vil hver uge være omkring 25-30 timer på programmet.Hvis du ikke allerede har bestilt rejse og ophold, bedes du venligst kontakte Club La Santa i Billund, som vil være behjælpelige med dette. Vi forbeholder os retten til aflysning i tilfælde af for få forhåndstilmeldte.

LÆS MEGET MERE OG FORETAG TILMELDING HOS CLUB LA SANTA HER

 

NB!

Der er kun 15 pladser på Pilates Reformer ugen - den har været udsolgt i flere år. 
For at være sikker på en plads i flyet (ofte udsolgt), så bestil din rejse allerede nu på Club La Santas hjemmeside

Anmeldelser

Berit Rosander Madsen

Endnu en gang tusind tak for en pragtfuld uge med mat-work. Den gode stemning som i tre piger med ægtefæller og børn skabte var rigtigt hyggeligt og jeg siger tak for at I så åbent giver os adgang til den private sfære - det gjorde det hele meget mere hyggeligt. Også træningen var super og jeg følte både at jeg var længere, bredere og havde større fødder "på den gode måde" - energiniveauet var helt i top efter den uge. Jeg blev også som absolut lægmand på dette område - meget klogere på mig selv og hvilke svagheder der kunne gøres noget mere ved.

 

Karen

Fantastisk træning i skønne omgivelser, kompetente undervisere, der giver både med hjerne, hjerte og humor - bedste kombination.

 

Helle Gullitz

Dejlig dejlig uge ....go ' instruktion , velvalgt og veltilrettelagt program.

 

Tina Harbo Skeem

Havde den skønneste uge. Super træner, der er meget kompetente. Kan varmt anbefales. Undervisningen var yderst professionelt.

 

Pia

Fantastiske undervisere, set up, stemning. Det eneste jeg kunne tænke mig var, at Mettes aqua gym, var flere gange og gerne om eftermiddagen.

 •   Se Reformer anmeldelser  

  Hanne Sophie Kristensen

  Alt var fantastisk - vejret - undervisningen - lejligheden - maden og selskabet. Der var tilpas med timer og
  stadig mulighed for også at slappe af. God, inspirerende og professionel undervisning.

   

  Katrine Toft

  Fantastisk kursus. Super intenst med et lille hold. Der var en god stemning og plads til masser af fysisk og psykisk udvikling. TAK

   

  Karen Buur

  Fantastisk uge med træning og inspiration til videre arbejde med krop og sjæl ;-)

  Hilde og Lotte er fantastiske formidler og begejstringen for reformertræningen smitter....og så er det bare helt i orden at få trukket vejret tredimensionalt i en hel uge :-)

  Afbræk med Mette var dejlig variation til reformertræningen. Og så var det en skøn måde at møde nye mennesker med det til fælles, at lade sig udfordre og inspirere i reformeret.

   

  Mette Dalsgaard Hansen

  Jeg oplever at være mere smidig efter reformer ugen end jeg har været i 10 år - siden min operation for diskusprolaps. En storetå, der blev stiv efter samme process, opleves føjelig og mindre øm efter øvelserne med pigbold, så mange tak : )