%
Ny

The Franklin Method til Pilates undervisere

Varenummer: 053-000120

The Franklin Method til Pilates undervisere

0 anmeldelser - Anmeld selv

* Påkrævede felter

750,00 DKK

1.500,00 DKK

Stadig ledige pladser

Henter lager information

Om vores kurser


 • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

 • Direkte brugbart
  brug din viden med det samme

 • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

 • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Næste kursusstart

Lørdag d. 22. sep. kl. 09:00 - 16:00
Afholdes i Herlev

The Franklin Method for Pilates undervisere

The Franklin Method - lær, hvordan kroppen egentlig gør det, så vi kan gøre det bedre hele livet

På dette kursus får du en introduktion til The Franklin Methods tankegang og metoder og hvordan dens principper ”knoglerytmer”, ”dynamic imagery” og ”embodiment” kan kombineres med pilatesprincipperne. 

Et super kursus for dig, som underviser i Pilates.

Kurset er helt NYT, og vi tilbyder dig 50% rabat ved tilmelding NU, til det første kursus!


Beskrivelse

Du får kendskab til, hvad knoglerytmer er for noget, og hvordan de fungerer i forskellige områder i vores krop. Derudover får du en indsigt i, hvordan du kan bruge “dynamic imagery” til at mærke din krops knoglerytmer bedre. Du får tid til at fordybe dig i at afprøve kombinationen af knoglerytmer og dynamic imagery, så du kan mærke dine egne bevægelsesmønstre (embodiment). Vi afprøver knoglerytmer og dynamic imagery på enkle og mere avancerede pilatesøvelser for at se, hvilken forskel det kan gøre i den måde, du bevæger dig på.

Det får du med fra kurset

Efter kurset har du fået indsigt i, hvordan

 • hvordan pilates og The Franklin Method kan kombineres
 • krop og sind hænger sammen
 • hvordan knoglerne bevæger sig ift. hinanden i forskellige områder i kroppen

Derudover har du fået værktøjer til at spotte og korrigere bevægelsesmønstre hos dig selv og dine kunder. Du har fået ideer til, hvordan du kan anvende din viden om knoglerytmerne og dynamic imagery i praktiske pilatesøvelser og ved du, hvordan du kan anvende The Franklin Methods tankegang i dine pilatestimer.

Du har fået en anden forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen funktionelt og bliver opmærksom på dine egne bevægelsesmønster og hvordan du kan forbedre dem.

På den måde kan du rette uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre hos dig og dine kunder. Derudover kan du variere din undervisning ift. pilatesøvelser og hvordan du guider dine kunder igennem øvelserne.

Du har du fået endnu en tilgang til, hvordan dine kunder kan få en anden oplevelse af de øvelser, som de lave

 

Målgruppe

Dette kursus er for dig, som

 • er certificeret pilatesunderviser eller pilatesunderviser under uddannelse
 • har lyst til at fordybe sig i anatomi og få en bedre forståelse for, hvordan vores krop er designet til at bevæge sig (“knoglerytmer”)
 • er interesseret i at få værktøjer til, hvordan du kan opleve en øvelse hos dig selv eller forklare en øvelse til en kunde på en anden måde (“embodiment”)
 • er nysgerrig efter at dykke ned i, hvordan kommunikationen mellem sind og krop fungerer (“dynamic imagery”)

 

Kursusmateriale

En hand-out, det er muligt at tage noter under kurset.

Kurset undervises på dansk.

 

Underviser, Birthe Brosolat

Kurset undervises af Birthe Brosolat, certificeret Franklin Method Movement Educator Level 1 og uddannet hos Erik Franklin og Morten Dithmer i London. I Danmark er hun en af de to eneste personer, som er certificeret i metoden.

Hun har undervist i bevægelse i mere end 30 år, først gymnastik, ballet og moderne dans og siden 2008 pilates. Birthe er certificeret fra Body Control Pilates i London i matwork og studio equipment på alle niveauer og underviser både i pilates og The Franklin Method. Derudover er Birthe tilknyttet Body Control Pilates’ uddannelsesteam i Danmark.

I sin undervisning fokuserer Birthe på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse. Hun finder værktøjerne til at skabe bevidsthed og forandring i mange forskellige områder både indenfor og udenfor pilates, f.eks. hos fascia-træningen og neurovidenskaben. Birthe fletter værktøjerne sammen, så de passer til den sammenhæng de skal bruges i og til den gruppe mennesker, der skal undervises. Som på denne kursus, hvor pilates og The Franklin Method udgør et rigtig godt match.

Hun udbyder løbende kurser i The Franklin Method og er tilknyttet The Franklin Method uddannelsesforløb, som udbydes hos Den Intelligente Krop.

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 15 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Kurset afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Hørkær 7-9, 1 sal
2730 Herlev

 

Franklin Method uddannelse i Danmark

Du kan tage hele Franklin Method uddannelsen  i Danmark. Se teaser fra uddannelsen her...

 

Om Franklin metoden

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at  hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

På dette videoklip kan du lære mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com

Om Eric Franklin

Eric Franklin er manden bag Franklin Method®. Han har skrevet en række verdensberømte bøger om bevægelse og Imagery. Det er bøger, som varmt kan anbefales til alle, der interesserer sig for den gode bevægelse. Kurserne undervises i Danmark af Morten Dithmer, som er dansk men bosiddende i Japan. Morten er en stor kapacitet, som sætter sine dybe spor hos alle, der møder ham og hans formidling.

"The Franklin Method does not teach a set of exercises. It teaches how any movement can become a beneficial exercise if performed with good function. This is why I start with the most fundamental things we do all the time . . . everyday activity such as walking, sitting, standing. Because when we become good at the fundamentals, we become better at life." - Eric Franklin, creator of the Franklin Method


Angiv bedømmelse:

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.