Silkesommerfuglenes sang, Stærk for livet (mp3)

Varenummer: 020-105111

Silkesommerfuglenes sang, Stærk for livet (mp3)

0 anmeldelser - Anmeld selv
99,00 DKK

Leveres straks til din email

Henter lager information
  • 100% tilfredshed Eller pengene tilbage
  • 90 dages returret Let og enkelt returnering
  • 24 mdr. reklamationsret Skulle uheldet være ude
  • Billig levering - eller afhentning

Detaljer

BEMÆRK : I købsprocessen beder vi dig om at indtaste et password. Dette er til oprettelse af en kundekonto. Vi opretter den til dig, så vi kan sende dig produktet du ønsker, men også så du på et senere tidspunkt kan hente det igen. 

Om lydbogen

Silkesommerfuglenes sang er en historie om mobning og om ikke at være alene. Lydbog til børn, hvor man i historien bliver man ført med ud til en lille skov for at høre silkesommerfuglenes sang. Her finder du nye venner, og her er rart og dejligt. I møder en gammel kvinde, som syr et stykke stof til dig af silke, som altid vil beskytte dig.

Lydbogen er indtalt af Pernille Geertsen. Spilletiden er 16 min.

Om Lydbøgerne til børn fra 7-12 år.

Lydbøgerne er udarbejdet således, at de har en afstressende effekt på børn og hjælper til at få børn til hurtigere falder til ro og få en bedre og dybere søvn.

Lydbøgerne indeholder eventyr, skrevet af forfattere som med beroligende baggrundsmusik, som f.eks. lyde fra skoven og havet involverer barnet i eventyr, hvor de som regel, selv er hovedpersonen.

I lydbøgerne benyttes de samme teknikker, som man bruger i drømmerejser og afslapningsøvelser, så barnet slapper af ved lyden af historierne og bliver inddraget i fortællingen.

Om forfatteren, Lissie Lundh

Exam. Art i litteraturvidenskab, socialrådgiver og børnebogsforfatter

Lissie Lundh er exam. art. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Derudover er hun socialrådgiver og har arbejdet med journalistik og med socialt udsatte børn og deres familier. Derudover har hun læst på Forfatterskolen for Børnelitteratur på Danmarks Pædagogiske Universitet, har skrevet tre biografier og børnebogen Englenes Dronning. Endvidere har hun skrevet børnebøgerne: Den fortryllede blomst og Det fortryllede hus.

 


Yderligere information

Varighed (total) ca. 15 min.
Sprog Dansk
Kategori Eventyr
Aldersgruppe 7 - 12 år
Angiv bedømmelse:

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.