Medarbejdere

Lotte Paarup

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

Lotte har igennem mange år levet af at undervise i motion og bevægelse i både ind- og udland. Hun øser ud af sin viden på foredrag og kurser, og hun udarbejder øvelses- og bevægelsesmateriale til virksomheder og organisationer. Desuden har Lotte lavet en lang række træningsprogrammer til TV igennem tiden. Lotte har også udgivet en lang række trænings dvd'er. Lottes erfaringer er også at finde i flere bøger om motion.

I dag er Lotte Paarups kerneområde åndedrættet. Hun har udgivet 3 bøger om åndedrættet og 2 åndedrætsprogrammer på dvd. Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu 

Lotte står for det faglige arbejde hos Den Intelligente Krop, og har ansvaret for træning, kurser og uddannelser. Hun arbejder også hele tiden på at formidle den faglighed, vi står for på Den Intelligente Krop. 

I 2011 og 2016 blev Lotte mor, og i den forbindelse skriver hun på hjemmesiden førogefter.dk 

Lotte kan kontaktes på lotte@denintelligentekrop.dk

Tommy Gernot

Tommy er daglig leder af Den Intelligente Krop og den kreative person bag Den Intelligente Krop, hvor han udvikler og opdaterer websitet.

Tommy kan kontaktes på tommy@denintelligentekrop.dk

Tine Myssing

Tine er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Tine kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Anette AutzenAnette Autzen

Anette er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Anette kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Mette MølgaardMette Mølgaard

Mette er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Mette kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Natacha Maria HilkøbNatacha Maria Hilkøb

Natacha er vores planlægger. Dvs hun holder styr på kurser, uddannelser, workshops og holdtræninger, og hvornår de skal ligge på året.

Natacha kan kontaktes på natacha@denintelligentekrop.dk

Lotta SteuchLotta Steuch

Lotta er i vores marketing team, og er med til at bla.a at udarbejde vores nyhedsbreve.

Lotta kan kontaktes på
lotta@denintelligentekrop.dk

Affiliate MikaelAffiliate Mikael

Mikael er i vores marketing team, og tager sig godt af vores affiliates.

Mikael kan kontaktes på
mikael@denintelligentekrop.dk

Jesper BengtssonJesper Bengtsson

Jesper er en af vores lagermedarbejdere, der sørger for at pakke og sende din ordre.

Jesper kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Kenneth BengtssonKenneth Bengtsson

Kenneth er en af vores lagermedarbejdere, der sørger for at pakke og sende din ordre.

Kenneth kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Bettina Sejling

Bettina tager sig af vores bogholderi/økonomi.

Bettina kan kontaktes på
bogholder@denintelligentekrop.dk

Vores undervisere

Natacha Maria Hilkøb

Natacha møder du på vores Pilates holdtræning og som personlig træner. Natacha er fysioterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body.

Natacha kan kontaktes på
natacha@denintelligentekrop.dk

Julie Christoffersen

Julie møder du på vores Pilates holdtræning. Julie er fysioterapeut og er certificeret Pilates instruktør uddannelsen gennem Balanced Body.

Julie kan kontaktes på julie@denintelligentekrop.dk

Mette Mølgaard

Mette møder du på vores holdtræning.

Mette kan kontaktes på mette@denintelligentekrop.dk

Edith Maria Hornshøj Laugesen

Edith Maria kan du møde på vores Fascia-træning på hold. Edith Maria er Gotved-uddannet Bevægelsespædagog, og studerer nu på Gotved skolen. Hun er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body og har arbejdet med dans og danseundervisning i mange år.

Edith Maria kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Karen Buur

Karen møder du på vores Pilates holdtræning. Karen er sygeplejerske, kraniosakralterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body.

Karen kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Jakob Hansen

Jakob finder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik Fysioteamet i Hellerup.

Jakob har siden 2009 fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor Funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015.

Jakob kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Morten Dithmer

Morten møder du på vores Franklin kurser og workshops.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser på mange berømte steder som bl.a. Danish Royal Ballet, Juilliard New York, Wien's konservatorium.

Morten kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Pernille Springer

Pernille møder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Til hverdag praktiserer Pernille på egen klinik i Espergærde.

Pernille kombinerer træningsterapi med klient uddannelse, manuel terapi og livsstilsoptimering. Siden 2009, hvor Pernille stiftede bekendtskab med funktionel neurologi første gang, har hun være "hooked", og har siden færdiggjort den knapt 1-årige Z-Health Mastertrainer uddannelse.

Pernille kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Birthe Brosolat

Birthe møder du på kurset Franklin Method: Bækken, ryg og skuldre - Smidige, fleksible og lette . Til hverdag praktiserer Pernille på egen klinik i Espergærde.

Birthe fokuserer I sin undervisning på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse.

Birthe kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Generelt om Den Intelligente Krop

 

Generelt om websitet