Din indkøbskurv er tom.

Medarbejdere

Lotte Paarup

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

Lotte har igennem mange år levet af at undervise i motion og bevægelse i både ind- og udland. Hun øser ud af sin viden på foredrag og kurser, og hun udarbejder øvelses- og bevægelsesmateriale til virksomheder og organisationer. Desuden har Lotte lavet en lang række træningsprogrammer til TV igennem tiden. Lotte har også udgivet en lang række trænings dvd'er. Lottes erfaringer er også at finde i flere bøger om motion.

I dag er Lotte Paarups kerneområde åndedrættet. Hun har udgivet 3 bøger om åndedrættet og 2 åndedrætsprogrammer på dvd. Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu 

Lotte står for det faglige arbejde hos Den Intelligente Krop, og har ansvaret for træning, kurser og uddannelser. Hun arbejder også hele tiden på at formidle den faglighed, vi står for på Den Intelligente Krop. 

I 2011 og 2016 blev Lotte mor, og i den forbindelse skriver hun på hjemmesiden førogefter.dk 

Lotte kan kontaktes på lotte@denintelligentekrop.dk

Tommy Gernot

Tommy er daglig leder af Den Intelligente Krop og den kreative person bag Den Intelligente Krop, hvor han udvikler og opdaterer websitet.

Tommy kan kontaktes på tommy@denintelligentekrop.dk

Tine Myssing

Tine er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Tine kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Anette AutzenAnette Autzen

Anette er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Anette kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Mette MølgaardMette Mølgaard

Mette er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Mette kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Lisbeth BrinksLisbeth Brinks

Lisbeth er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

Lisbeth kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Lotta SteuchLotta Steuch

Lotta er i vores marketing team, og er med til at bla. at udarbejde vores nyhedsbreve.

Lotta kan kontaktes på
lotta@denintelligentekrop.dk

Jesper BengtssonJesper Bengtsson

Jesper er vores lagermedarbejdere, der sørger for at pakke og sende din ordre.

Jesper kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Kim AutzenBettina Sejling

Bettina tager sig af vores bogholderi/økonomi.

Bettina kan kontaktes på
bogholder@denintelligentekrop.dk

Affiliate MikaelAffiliate Mikael

Mikael er i vores marketing team, og tager sig godt af vores affiliates.

Mikael kan kontaktes på
mikael@denintelligentekrop.dk

Vores undervisere

Mette Mølgaard

Mette møder du på vores holdtræning.

Mette er uddannet cand. scient. Idræt, og er ved at tage Franklin Method uddannelsen. Mette er desuden Balanced Body uddannet Pilates Matwork og Reformer instruktør.

Mette kan kontaktes på mette@denintelligentekrop.dk

Karen Buur

Karen møder du på vores Pilates holdtræning. Karen er sygeplejerske, kraniosakralterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body.

Karen kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Lisbeth Bundgaard

Lisbeth møder du på vores vores kurser og uddannelser. Lisbeth er fysioterapeut og Pilates ekspert.

Lisbeth kan kontaktes på lisbeth@denintelligentekrop.dk

Sigrid Mitchell

Sigrid møder du til den individuelle træning. Derudover underviser hun vores Fascia holdtræning samt hjerne træning på hold. Sigrid er fysioterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body.

Sigrid kan kontaktes på
sigrid@denintelligentekrop.dk

Mette Lønhart

Mette møder du vores Yoga holdtræning og Yoga workshops. Mette er Biopat og Yin yoga lærer.

Mette kan kontaktes på 
info@denintelligentekrop.dk

Karina Work

Karina møder du på vores Pilates Reformer holdtræning.

Karina er Pilates Matwork og Reformer instruktør gennem Balanced Body og Den Intelligente Krop. Karina er desuden også uddannet Elastic Movement Therepy™ (EMT) behandler.

Karina kan kontaktes på
karina@denintelligentekrop.dk

Kristian Tirsgaard foto: Maria SattrupKristian Tirsgaard

Kristian møder du på vores Pilates Reformer holdtræning.

Kristian er Pilates Reformer instruktør gennem Balanced Body og Den Intelligente Krop. Kristian er desuden også uddannet certificeret danse- og bevægelsesterapeut.

Kristian kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Rikke Sanum

Rikke møder du på kurset Kroppen taler altid sandt - kursus i kropsterapeutisk yoga . Rikke har siden 2003 arbejdet fysisk, mentalt, følelsesmæssigt  og spirituelt  med mennesker- og har stor indsigt og forståelse for kroppens psykiske udtryk og historie, samt vejledning og italesættelse af denne. 

Rikke kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Jakob Hansen

Jakob finder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik Fysioteamet i Hellerup.

Jakob har siden 2009 fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor Funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015.

Jakob kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Pernille Springer

Pernille møder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Til hverdag praktiserer Pernille på egen klinik i Espergærde.

Pernille kombinerer træningsterapi med klient uddannelse, manuel terapi og livsstilsoptimering. Siden 2009, hvor Pernille stiftede bekendtskab med funktionel neurologi første gang, har hun være "hooked", og har siden færdiggjort den knapt 1-årige Z-Health Mastertrainer uddannelse.

Pernille kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Morten Dithmer

Morten møder du på vores Franklin kurser og workshops.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser på mange berømte steder som bl.a. Danish Royal Ballet, Juilliard New York, Wien's konservatorium.

Morten kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Birthe Brosolat

Birthe møder du på kurset Franklin Method: Bækken, ryg og skuldre .

Birthe fokuserer I sin undervisning på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse.

Birthe kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Torben Helstrup

Torben møder du på kurset Kursus i synsbetinget hovedpine og svimmelhed .Torben er indehaver af landets største og mest erfarne klinik. Hans tilgang til emnet er baseret på mange års arbejde med øjne og mange forskellige lidelser samt sygdomme relateret til hjernen og nervesystemet.

Arbejdet Torben udfører, bygger på forskningen og den enorme viden, der i dag er til rådighed.

Torben kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Tine Grandjean

Tine møder du på vores fordrag . Tine har arbejdet som Ernæringsterapeut siden 2005. Hun arbejder ud fra Funktionel medicin som ser symptomer, ubalancer og sygdomme som et resultat af menneskets samlede situation. Livsform, mad, gener, følelser og betingelser og strategier i livet.

Tine kan kontaktes på 
info@denintelligentekrop.dk

Edith Maria Hornshøj Laugesen

Edith Maria kan du møde på vores GMB Fitness kursus. Edith Maria er GMB Fitness Lead Triner, Gotved-uddannet Bevægelsespædagog og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body og har arbejdet med dans og danseundervisning i mange år.

Edith Maria kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Lene Munck

Lene møder du på kurset De primitive refleksers betydning for stress og ængstelse . Lene har siden 1991 arbejdet og fokuseret sin viden omkring neurologisk kiropraktik.

Lene Munck er grundlægger og daglig leder af Institut for Adfærd Motorik og Indlæring.

Lene kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Esben Seir

Esben møder du på vores workshops. Esben er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. 

Han er en af pionerene i dansk klatring og har været blandt de bedste i Danmark de sidste 25 år. Han har rejst og klatret i det meste af verden med klatring, slackline og vandring. 

Esben kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Generelt om Den Intelligente Krop

 

Generelt om websitet