Din indkøbskurv er tom.

Medarbejdere

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

Lotte har igennem mange år levet af at undervise i motion og bevægelse i både ind- og udland. Hun øser ud af sin viden på foredrag og kurser, og hun udarbejder øvelses- og bevægelsesmateriale til virksomheder og organisationer. Desuden har Lotte lavet en lang række træningsprogrammer til TV igennem tiden. Lotte har også udgivet en lang række trænings dvd'er. Lottes erfaringer er også at finde i flere bøger om motion.

I dag er Lotte Paarups kerneområde åndedrættet. Hun har udgivet 3 bøger om åndedrættet og 2 åndedrætsprogrammer på dvd. Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu 

Lotte står for det faglige arbejde hos Den Intelligente Krop, og har ansvaret for træning, kurser og uddannelser. Hun arbejder også hele tiden på at formidle den faglighed, vi står for på Den Intelligente Krop. 

I 2011 og 2016 blev Lotte mor, og i den forbindelse skriver hun på hjemmesiden førogefter.dk 

Lotte Paarup
CEO

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

lotte@denintelligentekrop.dk

Tommy Gernot
COO

Tommy er daglig leder af Den Intelligente Krop og den kreative person bag Den Intelligente Krop, hvor han udvikler og opdaterer websitet.

tommy@denintelligentekrop.dk

Lisbeth Brinks
Indkøb & administration

Lisbeth er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

info@denintelligentekrop.dk

Mette Mølgaard
Planlægger

Mette er vores hold-, kursus-, uddannelse- og workshop planlægger.

info@denintelligentekrop.dk

Rikke Reyes
Kundeservice

Rikke er i vores kundeservice og er en af dem der til daglig sørger for at svare telefoner, bestille varer, svare på mails og meget mere...

info@denintelligentekrop.dk

 

Jesper Bengtsson
Lager og service

Jesper er på vores lager og er den der har styr på den del af fabrikken. Han udfører også service for vores leasing kunder

info@denintelligentekrop.dk

Bettina Sejling
Økonomi

Bettina tager sig af vores bogholderi/økonomi.

bogholder@denintelligentekrop.dk

Mikael
Affiliate

Mikael er i vores marketing team, og tager sig godt af vores affiliates.

mikael@denintelligentekrop.dk

Vores undervisere

Mette Mølgaard

Mette møder du på vores Pilates reformer Uddannelse, holdtræning, og workshops. Mette underviser desuden vores aerial hold og workshops.

Mette er uddannet cand. scient. Idræt og Franklin Method level 1 Educatior. Mette er desuden Balanced Body uddannet Pilates Matwork og Reformer instruktør.

Mette kan kontaktes på mette@denintelligentekrop.dk

Karen Buur

Karen møder du på vores åndedræts holdtræning og workshops. Karen er sygeplejerske, kraniosakralterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body. Derudover er Karen uddannet Franklin Method Level 1 Educator.

Karen kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Lisbeth Bundgaard

Lisbeth møder du på vores vores kurser og uddannelser. Lisbeth er fysioterapeut, naturterapeut og Pilates ekspert.

Lisbeth kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Sigrid Mitchell

Sigrid møder du til den individuelle træning. Derudover underviser hun vores Fascia holdtræning, åndedrætshold og -workshops, samt hjerne træning på hold. Sigrid er fysioterapeut og er certificeret Pilates instruktør gennem Balanced Body.

Sigrid kan kontaktes på
sigrid@denintelligentekrop.dk

Mette Lønhart

Mette møder du vores Yoga holdtræning og Yoga workshops. Mette er Biopat og Yin yoga lærer.

Mette kan kontaktes på 
info@denintelligentekrop.dk

Karina Work

Karina møder du på vores kursusÅndedrættet i bevægelse samt Pilates Reformer workshops.

Karina er Pilates Matwork og Reformer instruktør gennem Balanced Body og Den Intelligente Krop. Karina er desuden uddannet Åndedrætsterapeut og Elastic Movement Therapy™ (EMT) behandler.

Karina kan kontaktes på
karina@denintelligentekrop.dk

Kristian Tirsgaard foto: Maria SattrupCarl Tirsgaard

Carl møder du på vores Pilates Reformer holdtræning.

Carl er Pilates Reformer instruktør gennem Balanced Body og Den Intelligente Krop. Carl er desuden også uddannet certificeret danse- og bevægelsesterapeut.

Carl kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Rikke Sanum

Rikke møder du på kurset Kroppen taler altid sandt - kursus i kropsterapeutisk yoga . Rikke har siden 2003 arbejdet fysisk, mentalt, følelsesmæssigt  og spirituelt  med mennesker- og har stor indsigt og forståelse for kroppens psykiske udtryk og historie, samt vejledning og italesættelse af denne. 

Rikke kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Jakob Hansen

Jakob finder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik Fysioteamet i Hellerup.

Jakob har siden 2009 fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor Funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015.

Jakob kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Pernille Springer

Pernille møder du på kurset Hjernebaseret Fysioterapi (Funktionel Neurologi) . Til hverdag praktiserer Pernille på egen klinik i Espergærde.

Pernille kombinerer træningsterapi med klient uddannelse, manuel terapi og livsstilsoptimering. Siden 2009, hvor Pernille stiftede bekendtskab med funktionel neurologi første gang, har hun være "hooked", og har siden færdiggjort den knapt 1-årige Z-Health Mastertrainer uddannelse.

Pernille kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Morten Dithmer

Morten møder du på vores Franklin kurser og workshops.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser på mange berømte steder som bl.a. Danish Royal Ballet, Juilliard New York, Wien's konservatorium.

Morten kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Birthe Brosolat

Birthe møder du på en række af vores kurser hovedsageligt indenfor Franklin Method.

Birthe fokuserer I sin undervisning på at skabe en bevidsthed om, hvordan vi bevæger os og, hvis nødvendigt, at skabe en forandring i den måde vi bevæger os på. Målet er at have et bevægeligt sind i en bevægelig krop hele livet igennem og at opleve glæden i bevægelse.

Birthe kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

Esben Seir

Esben møder du på vores workshops. Esben er passioneret livstilsklatrer og movement rebel. 

Han er en af pionerene i dansk klatring og har været blandt de bedste i Danmark de sidste 25 år. Han har rejst og klatret i det meste af verden med klatring, slackline og vandring. 

Esben kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Lene Munck

Lene møder du på kurset De primitive refleksers betydning for stress og ængstelse : Introduktion og test . Lene har siden 1991 arbejdet og fokuseret sin viden omkring neurologisk kiropraktik.

Lene Munck er grundlægger og daglig leder af Institut for Adfærd Motorik og Indlæring.

Lene kan kontaktes på
info@denintelligentekrop.dk

Generelt om Den Intelligente Krop

 

Generelt om websitet