Manuel Fascia Behandling, Normal

Varenummer: 050-001150

Manuel Fascia Behandling, Normal

1 anmeldelse - Anmeld selv

* Påkrævede felter

850,00 DKK
Henter lager information

Personlig træning hos os...


  • Hurtigere resultat og optimalt tidsforbrug

  • Vi går efter årsagen og ikke symptomet

  • Du får stor effekt for vi tænker anderledes

  • Du vil opleve nærvær og stort engagement

Detaljer

Manuel Fascia Behandling

Manuel Fascia-behandling er en helhedsorienteret tilgang til behandling, som tager afsæt i fascia – kroppens bindevævsstrukturer. Det er en aktiv behandlingsform, forstået på den måde, at du via ”hands on” fra behandleren guides til selv at skabe bevægelse i de områder i kroppen, som du ikke bevæger til hverdag.

Behandlingen har altså, som overordnet formål at finde dine ”blokerede” områder og spændinger i din krop.

Du får manuel og konkret hjælp til at løsne op, hvilket efterfølgende giver dig bedre og lettere bevægelse i kroppen. Dette gør, at din krop som helhed fungerer mere optimalt, og du vil opleve forandring i din hverdag, ved sportsaktiviteter, på jobbet, oplevelsen af stress-niveau i kroppen, bedre søvn, oplevelse af smerte og meget andet.

Til dig som...

Vi kan anbefale behandlingsformen til dig, hvis du fx:

  • Vil opleve mere lethed og frihed i dine bevægelser og/eller dit åndedræt
  • Har en smerteproblematik, og skal i gang med genoptræning (ryg, nakke, skulder, bækken, fødder, eller efterfødsel m.v.)
  • Har tilbagevendende skader eller smerter
  • Mangler bevægelighed og vil optimere dit udgangspunkt for mere elasticitet og fjedring i dine bevægelser
  • Er stresset og mangler redskaber til afslapning og afspænding. Vi har erfaring med at behandlingsforløb kan være en vigtig brik i at arbejde med stress-niveauet
  • Vil opleve, hvordan en større bevidsthed af sammenhænge i kroppen kan optimere dine bevægelser og træningsresultater, samt forebygge skader

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved, at du ligger på briksen og har træningstøj på. Herfra guides du af behandleren til at bevæge og strække dig i både små og større bevægelser afhængig af dit behov og udgangspunkt. Det vil altså sige at behandlingen kan tilpasses dine mål uanset, om du er sportsudøver og ønsker at optimere dine resultater eller om du har/har haft en smerteproblematik, som du ønsker at genoptræne efter.

Du vil efterfølgende kunne opleve, at dine bevægelser føles friere, og at du har en anden fornemmelse af lethed i kroppen, når du bevæger dig og ikke mindst i dit åndedræt.

Herfra guider vi dig til at arbejde videre med dette ved hjælp af hjemmeøvelser, til personlig træning og/eller på holdtræningen her i Den Intelligente Krop.

Konkrete øvelser

Ud over konkrete øvelser og redskaber til at vedligeholde friheden i dine bevægelser, hjælper vi dig også til at forstå sammenhængen af, hvorfor dine spændinger kan være opstået. Hvilket gør en stor forskel for effekten af behandling og træning på sigt.

Med kombinationen af behandlingen og træningen hjælper vi dig med optimale rammer for, at du kan tilegne dig mest mulig frihed og lethed i dine bevægelser.

De primære teoretiske forklaringsmodeller for behandlingen tager udgangspunkt i viden om fascia, og disse bygger på den nyeste forskning inden for området.

Vi anbefaler, at du booker et forløb (fx i kombination med personlig træning), for at få mest mulig effekt af behandlingen.

Denne behandlingsform giver dig en unik mulighed for at optimere din bevægelseskvalitet, din kropsbevidsthed samt bedre udgangspunktet for dit naturlige åndedræt.

Sådan kommer du i gang

Ring til os for at bestille en tid, før du køber behandlingen her på siden - således bliver du hjulpet bedst muligt på rette vej.

Som ny kunde skal du altid købe "Manuel Fascia behandling, Opstart". (Det gælder også, hvis du har været været væk i en længere periode og skal starte op på ny.) 

Hvornår kan du få behandling

Da vores behandlere ikke er til rådighed hele ugen, er der i øjeblikket mulighed for at træne i bestemte tidsrum. Ring til os for nærmere information.

Bookning af behandlingsstider

Når du har aftalt din behandlingstid, reserveres disse tider i behandlerens kalender. Såfremt betaling ikke er modtaget senest 3 dage efter, forbeholder vi os retten til at bruge tiden til anden side. 

Når du kommer til opstart og efterfølgende behandling

Manuel Fascia behandling, Opstart varer 90-120 minutter afhængig af dit behov. Efterfølgende behandlinger varer 60 min.

Med mindre du får besked på andet, skal du til behandlingerne bare have tøj på, som du kan bevæge dig i.

Afbud

Afbud skal gives i god tid. Med god tid, mener vi 24 timer før behandlingsstart.
Hvis dette ikke overholdes, forbeholder vi os retten til at afkræve betaling for den aftalte behandling.

For at sikre at dit afbud er modtaget, tilråder vi dig at ringe til os og evt. lægge besked på vores telefonsvarer.

Sådan kommer du i gang med træningen

Husk, du kan få tilskud fra Danmark. Giv fysioterapeuten besked, når du starter. 


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Kirstine
Super god vejrtrækning og dejlig ro i kroppen efter behandlingen

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.