Beskrivelse
En perfekt kombination af sød lakrids og chokolade.
Blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver. Har i generationer været en klassiker på Island, hvor vi første gang stødte på den. Vi har produceret den på vores egen lakrids, rullet den i belgisk luksuschokolade og i eget lakridspulver. Efter manges udsagn skulle Lakrids A være meget vanedannende
Først kilder det rå lakridspulver dine læber, hvorefter den søde chokolade smelter i munden og afslører den bløde kerne af lakrids.
DUFT
Det bedste fra to verdener, intet mindre. Noter fra lakrids og chokolade i perfekt samspil.
SMAG
Mest af alt dejlig sød. Det stærke strejf fra lakridspulveret vækker øjeblikkeligt dine smagsløg til live.
FØLELSE
En behagelig sejhed, der holder længe nok til, at du når at nyde nuancerne i de forskellige lag.
INGREDIENSER
66 % belgisk mælke/mjölkchokolade (sukker, kakaosmør, mælke/mjölkpulver, kakaomasse, emulgator: soja-lecitin, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukkersirup, rørsukker, melasse, 3.3 % rålakrids, glukose, rapsolie, salt, anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.
GLUTENFRI
Vores lakrids er kogt på rismel og 100% glutenfri. Rismelet er komplet smagsneutralt.