Din indkøbskurv er tom.

Undervisere

Vi har kun passionerede fysioterapeuter til at undervise. Vi rejser rundt i verden og lærer og lader os inspirerer fra mange forskellige faggrupper. Vi er meget åbne overfor synspunkter, tanker, ideer og udveksling om bevægelse og træning. 

For os er det en livsstil at tænke i bevægelse for krop og sind, vi kan faktisk slet ikke lade være - og vi holder meget af sund fornuft.

Undervisere

Lotte Paarup, Fysioterapeut

Lotte Paarup er stifter og idegrundlægger af Den Intelligente Krop. Hun er fysioterapeut og har siden 1993 arbejdet med træning, sundhed og velvære for hele familien.

Lotte har igennem mange år levet af at undervise i motion og bevægelse i både ind- og udland. Hun øser ud af sin viden på foredrag og kurser, og hun udarbejder øvelses- og bevægelsesmateriale til virksomheder og organisationer.

Desuden har Lotte lavet en lang række træningsprogrammer til TV igennem tiden. Lotte har også udgivet en lang række trænings dvd'er. Lottes erfaringer er også at finde i flere bøger om motion.

Lotte er specialist i Pilates, genoptræning, funktionel træning, åndedræt, fødder, ryg, bækken og kropsholdning. 

Siden 2001 har Lotte arbejdet med Pilates, hvor hun benytter både gulv og de traditionelle Pilates redskaber. Den form for Pilates, som Lotte praktiserer, adskiller sig på flere måder ift. den traditionelle Pilates træning. Den er primært kendetegnet ved brug af det naturlige åndedræt.

Lotte Paarups kerneområde er åndedrættet. Hun har udgivet 3 bøger om åndedrættet og 2 åndedrætsprogrammer på dvd. Du kan læse meget mere på åndedrættet.nu 

Lotte er "Faculty Member" og certificeret hos "Balanced Body", samt Balanced Body uddannelsespartner indenfor Pilates Matwork og Reformer. Læs meget mere under kurser og uddannelser.

Lotte står for det faglige arbejde hos Den Intelligente Krop, og har ansvaret for træning, kurser og uddannelser. Hun arbejder også hele tiden på at formidle den faglighed, vi står for på Den Intelligente Krop. 

I 2011 og 2016 blev Lotte mor, og i den forbindelse skriver hun på hjemmesiden førogefter.dk 

Lotte kan kontaktes på lotte@denintelligentekrop.dk

 

Lisbeth Bundgaard, Fysioterapeut

Lisbeth er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Holstebro 2008.

Hun har altid selv været meget aktiv indenfor mange forskellige sportsgrene, og har siden hun var 13 år undervist små og store i gymnastik, aerobic og fitness. I 10. Klasse tog hun en træneruddannelse i svømning på en idrætsefterskole, men en knæskade stoppede hende midlertidig i selv at være så aktiv. Genoptræningen åbnede en hel ny verden for hende, da hun her så sin fremtid - som en fysioterapeut, der kunne leve af at undervise andre.

Siden har skæbnebølgen ført hende i nye og spændende retninger. Blandt andet til Lanzerote, hvor hun mødte Lotte Paarup på et Pilates event og både Lotte og Pilatesbølgen slog benene helt væk under hende. Hun har siden uddannet sig og blevet certificeret hos fysioterapeuterne Lotte Paarup og Hilde Gudding samt Balanced Body i Matwork og Reformer. Lisbeth følger i fodsporene med stor passion for åndedrættet og fødderne og hele det fantastiske samspil imellem knogler, muskler, bindevæv og vores sindstilstand.

Denne passion er også blevet videreudviklet af fagligt dygtige udenlandske inspirationskilder som Franklin Method ved Morten Dithmer, Smartspine ved Marie Jose, Anatomy Trains ved Thomas Myers samt inspirerende kurser og kongresser i både ind- og udland.

Via efteruddannelse i USA er Lisbeth nu også Faculty Member hos Balanced Body, og underviser på uddannelserne i Pilates Matwork og Reformer hos Balanced Body ved Den Intelligente Krop.

Du kan møde Lisbeth på vores kurser og uddannelser - Lisbeth kan kontaktes på info@denintelligentekrop.dk

 

Karina Work, Pilates instruktør & EMT behandler

Karina er uddannet Pilates Matwork & Pilates Reformer instruktør gennem Balanced Body ved Den Intelligente Krop i 2012.

Hun har lige siden arbejdet med formidling af Pilates via gulvtræning (matwork) og så har hun indenfor de seneste år haft særligt fokus på Pilates Reformer træningen.

Karina har desuden løbende videreuddannet sig indenfor både i alternative terapiformer samt indenfor Franklin metoden, Elastic Training og Pilates

Karina er også uddannet og arbejder med det unikke behandlingskoncept Elastic Movement Therepy™ (EMT), som er udviklet af fysioterapeut Hilde Holan Gudding.

Karinas motivation er at kunne give deltagerne mulighed for at mærke nye sider af deres krop. At få dem derhen, hvor de ikke troede, de kunne komme og det med en lethed, som giver dem lyst til at arbejde endnu dybere.

I hendes undervisning lægges stor vægt på samspillet mellem åndedrættet, bevægelserne og at kunne mærke fokus i øvelserne. Hun ønsker at formidle en balance mellem fordybelse, velvære og fornyelse i Reformer træningen.

Karina gør meget ud af den visuelle guide i hver øvelse, som kan være med til at give deltagerne en forhåbentlig endnu bedre fornemmelse af øvelserne/træningen.

Karina vil gerne give deltagerne oplevelsen af at ”finde hjem i sin egen krop” og give tillid til egen krop til deltagerne.

Hvis deltagerne går hjem en blanding af ro i krop og sind samt fornemmelse af at kroppen bobler på den gode måde, så er Karinas mål nået.

Du kan kontakte Karina på karina@denintelligentekrop.dk

 

Morten Dithmer, Franklin Method Master Teacher Trainer & Vice Director

Morten Dithmer er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

Du kan kontakte Morten på info@denintelligentekrop.dk