Din indkøbskurv er tom.

Kundeservice

Vi ønsker at alle de afklarende spørgsmål du måtte have bliver besvaret. Hvis de informationer du søger ikke er at finde her, er du velkommen til at kontakte os på email eller telefon, så vil vi være behjælpelige med at besvare dem.

Fragt og levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Derfor bestræber vi os på, at levere din pakke så hurtigt som muligt. Hvilket i praksis vil sige fra dag til dag.

Du vil i butikken se, såfremt en vare er i restordre. Vi vil i sådanne tilfælde vende retur til dig så hurtigt som muligt med en leveringsdato.

 

Forsendelse, Danmark

(inkl. ekspedition, pbs gebyrer osv.)
Din ordres forsendelsespris beregnes dels på vægt og dels på volumen, derfor er det ikke muligt at give dig en præcis pris her.

Du kan se den præcise pris på forsendelses ved at lægge de ønskede varer i kurven - i kurven vil den estimerede forsendelsespris ses.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres til "kantsten". Bemærk, at den pris du betaler for levering, tager udgangspunkt i én (1) levering. Det betyder at, såfremt du ikke er tilstede og fragtmanden kører forgæves, så tillægges der en extra omkostning, som du vil blive efterfaktureret.

 

Forsendelse, Udland

Forsendelser til udlandet afregnes svarende til Post Danmarks takster.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i leveringsomkostninger.

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres til første dør i stueetagen.

 

Selvhenter (Afhentning)

Du kan vælge at afhente din ordre. Afhentning kan ske mellem kl. 10:00 - 12:00 og 12:30 - 14:00, på vores adresse, så snart du har modtaget email med faktura og levering.  Hvilket vi stræber efter at gøre hurtigst muligt. 

OBS! Kun varer bestilt og betalt på websitet kan afhentes.

Enkelte produkter er ikke mulige at afhente. Vi vil i disse tilfælde give dig besked, så hurtigt som muligt, så du undgår at gå forgæves. 

 

Feltpost (Udstationerede soldater)

Vi leverer selvfølgelig også til udstationerede soldater. Læs mere om hvordan du gør her »

 

Opsummering

  • Vi sender så hurtigt vi kan. Oftest dag til dag
  • Forsendelsesprisen ses i shoppen - da den afhænger af vægt/volumen.
    Mindstepris er 49,-
  • Vi sender også til udlandet
  • Det er muligt at afhente på adressen
  • Feltpost er også muligt
  • Fri fragt benytter vi til specielle lejligheder