IQ Reformer, Library (stående opbevaring)

Varenummer: 409-077-034-100

IQ Reformer, Library (stående opbevaring)

1 anmeldelse - Anmeld selv

Kontakt os for pris muligheder på 44927349 eller mail info@denintelligentekrop.dk

Vi tilbyder også leasing...

  • 100% tilfredshed Eller pengene tilbage
  • 90 dages returret Let og enkelt returnering
  • 24 mdr. reklamationsret Skulle uheldet være ude
  • Billig levering - eller afhentning

Detaljer

Guide til korrekt valg af Reformer udstyr

IQ Reformer er perfekt til hjemmebrug - vælg denne for stående opbevaring.

Reformeren kan tages frem på ganske kort tid, og rulles hen til opbevaring fx stående i et skab. IQ Reformer kan foldes sammen, så den fylder meget lidt, men har stadig de mange features kendt fra Balanced Bodys Reformers.

IQ Reformer er udstyret med en fodbarre, der kan justeres i 4 positioner. Der er en 3-positions justerbar nakkestøtte. Rebene er lette at justere. Denne Reformer er også konstrueret med et specielt 8-hjuls system, som giver den et let og flydende glid. Desuden har IQ Reformer en indbygget platform (til at stå på) med antiskridfunktion.

Balanced Bodys fjedre er præcise og med meget lang holdbarhed. Reformeren er udstyret med 5 fjedre, der er farvekodet, så de er lette at arbejde med. Desuden giver fjedrene mulighed for meget let eller høj belastning, som gør den anvendelig til alle formål - i alt op til 46 kombinationer. IQ Reformer leveres som standard med følgende kombination af fjedre: 1 gul (meget let), 1 blå (let), 3 røde (medium).

For at være i stand til at bruge Reformeren til det fulde øvelsesrepertoire skal den suppleres med en sitting box  og en footstrap .

Mange vælger også at udstyre IQ Reformer med en footplate  fra start.

Højde: max. 46 cm
Længde: 249 cm (sammenklappet 157 cm)
Bredde: 61 cm
Vægt: ca. 32 kg


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Kirsten
Super nem at få "klappet" ud og ind igen. Udførelsen er perfekt og gennemtænkt. I brug er det som en professionel reformer, alt virker som det skal. At den er i gulvhøjde og fodbarren fungerer lidt anderledes, er en tilvænningssag. Jeg har endnu ikke oplevet det som en begrænsning. En investering for livet - ja den er dyr. Snyd ikke dig selv for tilbehøret.

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.