Fidget Spinner

Fidget Spinner

Fidget Spinners er mere end bare et legetøj

En ny superstjerne er født. Den såkaldte Fidget Spinner har taget verden med storm.

På rekordtid har Fidget Spinners vundet millioner af hjerter, verden over – men det er ikke tilfældigt, at Fidget Spinners er blevet så populære.

En Fidget Spinner er sund og afstressende

Den Intelligente Krop - Fidget Spinners

Køb Fidget Spinner af god kvalitet til lav pris

Hos Den Intelligente Krop, er vi meget begejstrede for den nye Fidget Spinner dille, da den som sagt er mere end bare et legetøj. Vi tilbyder derfor Fidget Spinners af højeste kvalitet, men til laveste pris. Vi værner om den gode kvalitet i alt hvad vi laver, hvorfor vores Fidget Spinners alle er med keramisk kugleleje i midten, det såkaldte ”Hybrid SI3N4 Ceramic Bearing 608”, som er det pt. bedste kugleleje på markedet. Dette bevirker bl.a. at vores Fidget Spinners kan ”spinne” i mere end 2 minutter ad gangen, hvilket er over markedsstandarden.

Kom med på Fidget Spinner bølgen i dag

Vi Har et bredt udvalg af Fidget Spinners i forskellige friske farver og farvekombinationer, og vi sender dig din nye Fidget Spinner med lynhurtig levering. Så bestil din Fidget Spinner i dag, og leg dig til mindre stress og øget koncentration.

Udover at være et sjovt tidsfordriv, kan en Fidget Spinner også have en gavnlig effekt på personer, der lider af ADHD.

Træn finmotorik og nedsæt stress med Fidget Spinners

I manges øjne er Fidget Spinners måske mest et legetøj, men sideeffekterne er andet og mere end bare underholdning. Fidget Spinners nedsætter kroppens produktion af stresshormoner, og fungerer dermed som et anti-stress aggregat.

Produkter

11 produkter fundet

Produkter

11 produkter fundet