VIGTIG INFORMATION OM DIN TILMELDING
Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager.
Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

%

Funktionel neurologi for behandlere og trænere : Introduktion

Varenummer: 053-009000

Funktionel neurologi for behandlere og trænere : Introduktion

23 anmeldelser - Anmeld selv

* Påkrævede felter

1.995,00 DKK

2.495,00 DKK

Stadig ledige pladser

Henter lager information

Om vores kurser


 • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

 • Direkte brugbart
  brug din viden med det samme

 • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

 • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Funktionel neurologi for behandlere og trænere : Introduktion - Funktionel Neurologi og Proprioception

Næste kursusstart

Fredag d. 08. mar. kl. 09:00 - 18:00
Afholdes i Herlev

Fredag d. 26. apr. kl. 09:00 - 18:00
Afholdes i Århus

Fredag d. 01. nov. kl. 09:00 - 18:00
Afholdes i Herlev

Fredag d. 31. jan. kl. 09:00 - 18:00
Afholdes i Herlev

Efteruddannelsespoint

Kurset giver 9 RAB point
Læs mere om RAB point her

Early bird tilmelding

Tilmeld tidligere, deltag billigere... KUN 1.995,- frem til 4 uger før start. Derefter 2.495,-

Beskrivelse

I kursusrækken Funktionel neurologi for behandlere og trænere, som består af 3 separate ét dags kurser, får du en unik viden, som du med det samme vil kunne integrere i dine øvrige fysioterapeutiske værktøjer. Der er fokus på at skabe hurtigere og mere varende resultater for dine patienter.

Funktionel neurologi for behandlere og trænere : Introduktion er grundlaget for deltagelse i Funktionel neurologi for behandlere og trænere Hjernestammen og Lillehjernen. Du kan uden betydning tage kurset om hjernestammen eller Lillehjernen i vilkårlig rækkefølge.

De 3 kurser består af:

Funktionel neurologi for behandlere og trænere : Introduktion - Funktionel Neurologi og Proprioception

Velkommen til en dag med fokus på hjernen/nervesystemet og de muligheder for udvikling og gode behandlingsresultater det rummer.

Alt styres fra nervesystemet: muskelstyrke, stabilitet, bevægelighed, balance og ikke mindst smerter! Kort sagt, nervesystemet er ”dirigenten” over vores krop.

 • Hvorfor kan nogle skuldersmerter med fordel behandles via hofte- eller håndledsøvelser?
 • Hvorfor bør vestibulær undersøgelse altid inddrages i behandlingen af dine LBP patienter?
 • Hvordan kan du med udgangspunkt i funktionel neurologi bedre skabe forandringer for dine patienter med komplekse og vedvarende smerter og funktionsforstyrrelser?

På dette kursus får du en unik og ny viden om ”funktionel neurologi”.

Vi gennemgår emner såsom

 • Funktionel neurologi
 • Threat Neuromatrix
 • Neuroplasticitet
 • De 3 ting hjernen altid gør
 • Nociception og smerte
 • Det Proprioceptive system
 • Dynamisk ledmobilisering
 • Fascie og ar – tests og behandling
 • Introduktion til det visuelle og vestibulære system

Viden bliver først kundskab, når det bruges, hvorfor meget af dagen vil have fokus på praktisk undersøgelse og behandling.

Efter kurset vil du kunne

 • Forstå vigtigheden i at inddrage funktionel neurologi I behandlingen af dine patienter. Kort sagt, se dine patienters problemer fra en ny vinkel...
 • Undersøge dine klienters proprioception
 • Udvælge relevante proprioceptive rehab-øvelser
 • Assistere dine klienter med målrettede neurologisk baserede øvelser, der med ca. 5 min’s daglig træning kan gøre en massiv forskel for smerte og funktion
 • Arbejde med manuel fasciebehandling ud fra et neurologisk perspektiv

Målgruppe

Kurset er ikke kun rettet til fysioterapeuter, men til alle behandlere og trænere med lignende vidensniveau, der har interesse i at lære neurologiske teknikker til at skabe positive forandringer for patienten.

Kursusmateriale

Der udleveres skriftligt materiale til kurset.
Kursusmaterialet udleveres på dagen for kurset, og der udstedes kursusbevis efter endt deltagelse.

Underviser(e)

Fysioterapeut, Jakob Hansen

Jakob har siden 1995 praktiseret som fysioterapeut og arbejder i dag i sin egen klinik Fysioteamet i Hellerup, hvor han har samlet et team af dygtige behandlere og trænere.  Jakob har igennem årene uddannet sig og taget kurser indenfor både manuel terapi og træning, men siden 2009 har han fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor Funktionel neurologi bl.a. igennem Z-Health Performance, hvor han afsluttede sin Mastertrainer i 2015.  Jakob store interesse og kompetenceområde er derfor træning, smertebehandling og livsstilsoptimering med basis i nervesystemet. Jakob har desuden undervist indenfor fitnessbranchen siden 1994, hvor han har uddannet og holdt kurser for mange instruktører og personlig trænere. De sidste 4-5 år har fokus dog været på at formidle funktionel neurologi rundt om i landet bl.a. på Conventions, klinikker, virksomheder og i sin egen klinik.

Fysioterapeut, Pernille Springer

Til hverdag praktiserer Pernille på egen klinik i Espergærde, med et bredt udsnit af klienter - www.fys-focus.dk. På klinikken kombineres træningsterapi med klient uddannelse, manuel terapi og livsstilsoptimering. Siden 2009, hvor Pernille stiftede bekendtskab med funktionel neurologi første gang, har hun være "hooked" på terapi med nervesystemet i fokus. Foruden alle Z-health kurser og den knapt 1-årige Z-Health Mastertrainer uddannelse, fortsætter Pernille med at fordybe sig i funktionel neurologi hos bl.a engelske Neuroseminars. Ved siden af klinikken er Pernilles "hjertebarn" dinryg.dk - et online træningsfællesskab for mennesker med rygsmerter. Her kombinerer Pernille smerteuddannelse med online træning og vejledning, udfra et funktionel neurologi perspektiv. Pernille har mange års formidlingserfaring indenfor træning og træningsterapi. Hendes mål er at bibringe dig den mest brugbare viden, formidlet entusiastisk, indlevende og dynamisk - så du kan gøre en endnu større forskel for dine klienter.

I tilfælde af sygdom, kan der forekomme afløser.

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

Kurset afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Hørkær 7-9, 1 sal
2730 Herlev 

og hos

CoreBalance
Karupvej 7, 1
8000 Aarhus C


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Zita Fejerskov Andersen
Virkelig dygtige undervisere, der formidler deres viden på en let forståelig måde, trods højt fagligt niveau - både teoretisk og praktisk. Savnede lidt nogle cases, men var rigtig glad for, at vi selv fik mulighed for at afprøve i praksis. Meget spændende dag og fantastisk engagerede undervisere.
Vibeke
Super undervisere, svært stof gøres meget brugbart og praksisnært. God energi og dagen gik super hurtigt. Glæder mig til flere kurser.
Tine Neerup Piil
God vekslen mellem teori og praksis. Kan anvendes med det samme.
Mai Juhl
Rigtig godt kursus. Det hænger fint sammen med den smerteteori jeg arbejder med.
Navn
Skriv din anmeldelse - kort
Isabelle
Utrolig bra organsert kurs fra intelligente kropp. Veldig bra og nyttig undervisning, rett og slett grense sprengende. Et topp team å undervise, avvekslingsrik mellom teori og praksis. Flott undervisning material. Alt det lærte kan brukses i klinikken min som Massasjeterapeut. Takk for flott kurs i hyggelige lokaler!
Lene Dam
Takker igen jer begge to for højtfagligt niveau - og samtidig underholdende og mega brugbart. Jeg kan godt li jeres uformelle tone og kursisterens mulighed for at stille spørgsmål og jeres knivskarpe svar
Karina Work
Før kurset: Vi fik tilsendt mail med link til materiale, som var godt at læse. Det syntes jeg var en rigtig god idé. Det gav mig en mulighed for at tune ind på hvad jeg skulle på kursus i. Det hjalp mig meget. Jeg læste og så videoer, dog tog jeg ikke det "nørdede", men følte mig godt klædt på til kurset.

Under kurset: Hele strukturen omkring kurset og tilrettelæggelsen af kursusdagen, materialet, pauserne, vekslen ml. teori og praksis var rigtig god. Jeg var ikke i tvivl om hvad der skulle ske fremefter på dagen, hvilket jeg rigtigt godt kan lide. De var gode til at holde tiden som altid er i udfordring med mange på et kursus.
Både Jacob og Pernille er meget inspirerende og dygtige, gode til at supplere hinanden. Skønt at fornemme at de "brænder" for funktionel neurologi og videregivelsen af den. De var gode til at drage eksempler fra dere egen hverdag på klinik ind i kurset. Også de klienter, som ikke var lige efter "bogen" og hvor de måske var i tvivl.

Særlig ros: I en af pauserne fik Pernille en snak med en af deltagerne, hvor de ligesom fik "skemasat" den måde, hvor man kan teste, lave øvelse/bevægelse og reteste igen. Den snak om at sætte fremgangsmåde i skema kunne Pernille se at vi andre også kunne have glæde af, så hun gav informationen til os andre, lavede en ny slide i præsentationen og gennemgik den : ) med besked om at vi selvfølgelig fik det slide tilsendt på mailen efterfølgende, det er altså overskud på et højt plan!
Det var også godt at de fik nævnt at vi måtte tage billeder og video af alt det, vi ville.

Jeg syntes at det var en supergodt kursus, var meget glad, positiv og begejstret bagefter!
Heidi Juul østergaard
Super godt spændende og lærerigt kursus med meget dygtige og nærværende
undervisere ! Kan kun anbefale dette kursus
Ellis Mathisen
Super godt kursus. Dygtige og inspirerende undervisere. Jeg havde dog lidt svært ved at navngive de forskellige hjerneområder. For mig ville det have været godt at have haft mulighed for forberedelse i form af tilsendt materiale. Heldigvis er visse ting kommet på plads ved revurdering af kurset. Jeg er meget fascineret og siger tak for et godt kursus. §(:o)
Lene
Absolut godt kursus. Pernille og Jacob er fantastiske til både at sammensætte kurset og ikke mindst undervise.
Ida
Super kursus. Fik mange aha oplevelser samt enkle teknikker der er let overfør bare. Godt at veksle mellem teori og praksis. virkelig gode undervisere begge 2.
Anne-Mette Olesen
Et spændende kursus med entusiastiske undervisere der formidler meget livligt og overbevisende.
En god dag der veksler mellem teori og praksis. Der er en fin rød tråd gennem hele forløbet og der formidles i et sprog så alle kan være med.
Louise Kjær Matzen
Rigtig spændende og godt kursus, blandet med teori og praksis. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge det, og glæder mig til del 2 på fredag :-)
Linda Primdahl Jensen
Det var et velkoordineret kursus, der tog højde for holdet behov og spørgsmål uden besvær. Pakket med relevant indhold og letomsættelige redskaber under nærværende undervisning. En rigtig spændende og lærerig dag.
Christian
Fantastiske undervisere, virkelig godt indhold
Pia Bøgsted
Rigtig spændende og lærerigt kursus med kompente og dygtige undervisere. Det har været rigtig godt med en kombination af teori og praksis. Det er nemmere at anvende/huske når man som terapeut har prøvet øvelserne. Måske lidt svært at komme i gang med at bruge inden man har været på kursus nummer 2.
Men generelt stor ros til underviserne.
Jeg kunne godt bruge billeder af øvelserne vi lavede i undervisningsmaterialet.
Ellis Mathisen
Dygtige, engagerede undervisere - god afveksling mellem teori og praksis.
Absolut en lærerig dag, som giver appetit på de næste kurser.
Sol
Meget spændende kursus.
Savnede at der var foto og beskrivelse af alle de mange gode øvelser i materialet,- så jeg ikke skulle bruge energi på at skrive ned/filme. Der er jo vildt meget at suge til sig.
Har klart fået inspiration !! Og nysgerrig for videre kursus ;-)
Ulla Westlund
Velorganiseret. God styring af tid. Dynamisk med to undervisere. Vekslen mellem teori og praksis. Udvalgte øvelser relevante og overskuelige.
Afslutning med gennemgang af 2'er og 3'er kurser brugte for meget tid set i lyset af stoffet og 9 timers kursus. 5 minutter til det havde været tilstrækkeligt.
Ida
Overskueligt, anvendeligt og forståeligt
Lars Carlsen
Meget kompetente og inspirerende undervisere der brænder for sagen.En anden vinkel og tilgang til fysioterapi der er meget befriende ift. gængs anskuelse og behandling.
Det ville være optimalt hvis alle praktiske øvelser og test udleveres i et kompendie/ark for sig selv på en illustrativ og tilgængelig format.
Birthe - FreelancePilates
Jeg havde kun meget lidt kendskab til, hvad funktionel neurologi var. Kurset var derfor en god introduktion til emnet med gode eksempler og case studies, hvordan man praktisk kan anvende det. Der var en god blanding mellem teori og praktiske øvelser. Pernille og Jakob præsenterede emnet på en let forståelig og inspirerende måde. Og jeg har bestemt fået lyst til at høre mere om de næste to emner, Cerebellum og PMRF.

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.