Din indkøbskurv er tom.

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight
Tilbud

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight

14 Anmeldelse(r) | Anmeld selv

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i rygsøjlen og posturalt velvære.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

 

Lotte Paarup fortæller om sine erfaringer med Franklin metoden

 

Ryg problemer er virkeligheden for mange og der er mange forskellige forslag og terapier til at gøre noget ved det.

I Franklin Metoden lœrer du, hvordan din ryg er designet til at fungere længe før, der var nogen, der havde meninger og forslag til dette.

Hvordan skal ryggen egentlig bruges, for at vœre i velvœre?

Jo, man kan styrke, strœkke, korrigere og positionere ryggen, men hvordan skal man egentlig bruge den og hvad er egentlig ryggens funktioner i det hele taget.

Og hvorfor viser videnskaben klart en meget udtalt sammenhœng mellem krop og sind, specielt når det kommer til vores ryg?

På dette kursus vil du få praktiske svar og indsigt i overstående. Du vil lœre mange teknikker til at styrke, afspœnde og balancere ryggen, der understøtter og respekterer ryggens naturlige funktion.

En del af ryggens funktion, er at holde os oprejst/i holdning. Denne funktion træner vi med fokus på bevœgelse, fordi formålet med god holdning er effektiv bevœgelse. Ved hjœlp af Franklin metoden kan du optimere din egen krops funktion, form og mentale velvœre.

Du vil revolutionere din pœdagogiske stil, så du kan inspirere dine elever og skabe bedre resultater. Du vil lœre, hvorledes du guider andre til at forbedre deres velvœre og fœrdigheder ved at bruge body/mind redskaber, der har videnskabeligt grundlag.

 

Hvad du vil lære

 • Effektive måder at skabe konsekvente positive forandringer i dig selv og dine klienter.
 • Hvordan du kan hjœlpe andre til at bevœge sig bedre på en systematisk og let tilgœngelig måde.
 • Hvad body-mind connection egentlig er og hvordan man underviser i det.
 • De bedste cuing metoder for succesrig og engagerende undervisning.
 • Praktiske indsigter ind i “the embodiment of function” fra biomekanisk/‘motionel synkronisering til exellance i bevœgelse.
 • Hvordan man underviser en workshop “Den Sunde Ryg” med body/mind redskaber, biomekanik og øvelser med bolde og elastiske bånd.

Du vil forbedre din egen ryg sundhed og hjælpe andre gennem bl.a. følgende processer:

 • Embodying function 
 • Embodying the central axis process
 • Franklin Method movement teasers
 • Standing on balls
 • Bone rhythms
 • Embodying the points of compression and tensile support
 • Finding balance on femur heads and atlas 
 • Constructive rest
 • Roll downs and roll ups. 
 • Tension release in shoulders and neck.
 • Self massage on balls, myofascial toning.  

 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “The Healthy Spine & Postural Delight“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.

 

Testimonials

Brent Anderson

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

 

Tom Mccook “The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

 

Nora St John“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Franklin Method Udd - Pelvic Power - Under planlægning

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply - Under planlægning

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight - Aug. 2023

Franklin Method Udd - Strong knees and happy feet - Under planlægning

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der er online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Franklin Method Pelvic Power Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , det afsnit der omhandler bækkenet og Imagery. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i og omkring bækkenet.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

Læs hele beskrivelsen

Specialpris 7.995,00 DKK

Pris: 9.995,00 DKK

* Påkrævede felter

Specialpris 7.995,00 DKK

Pris: 9.995,00 DKK

Stadig ledige pladser

OBS! Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager. Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

Varenummer: 053-000130
 • 90 dages returret 90 dages returret
 • Billig fragt eller afhentning Billig fragt eller afhentning
 • Hurtig levering Hurtig levering
 • 24 mdr. reklamationsret 24 mdr. reklamationsret
Relaterede produkter

Beskrivelse

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i rygsøjlen og posturalt velvære.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

 

Lotte Paarup fortæller om sine erfaringer med Franklin metoden

 

Ryg problemer er virkeligheden for mange og der er mange forskellige forslag og terapier til at gøre noget ved det.

I Franklin Metoden lœrer du, hvordan din ryg er designet til at fungere længe før, der var nogen, der havde meninger og forslag til dette.

Hvordan skal ryggen egentlig bruges, for at vœre i velvœre?

Jo, man kan styrke, strœkke, korrigere og positionere ryggen, men hvordan skal man egentlig bruge den og hvad er egentlig ryggens funktioner i det hele taget.

Og hvorfor viser videnskaben klart en meget udtalt sammenhœng mellem krop og sind, specielt når det kommer til vores ryg?

På dette kursus vil du få praktiske svar og indsigt i overstående. Du vil lœre mange teknikker til at styrke, afspœnde og balancere ryggen, der understøtter og respekterer ryggens naturlige funktion.

En del af ryggens funktion, er at holde os oprejst/i holdning. Denne funktion træner vi med fokus på bevœgelse, fordi formålet med god holdning er effektiv bevœgelse. Ved hjœlp af Franklin metoden kan du optimere din egen krops funktion, form og mentale velvœre.

Du vil revolutionere din pœdagogiske stil, så du kan inspirere dine elever og skabe bedre resultater. Du vil lœre, hvorledes du guider andre til at forbedre deres velvœre og fœrdigheder ved at bruge body/mind redskaber, der har videnskabeligt grundlag.

 

Hvad du vil lære

 • Effektive måder at skabe konsekvente positive forandringer i dig selv og dine klienter.
 • Hvordan du kan hjœlpe andre til at bevœge sig bedre på en systematisk og let tilgœngelig måde.
 • Hvad body-mind connection egentlig er og hvordan man underviser i det.
 • De bedste cuing metoder for succesrig og engagerende undervisning.
 • Praktiske indsigter ind i “the embodiment of function” fra biomekanisk/‘motionel synkronisering til exellance i bevœgelse.
 • Hvordan man underviser en workshop “Den Sunde Ryg” med body/mind redskaber, biomekanik og øvelser med bolde og elastiske bånd.

Du vil forbedre din egen ryg sundhed og hjælpe andre gennem bl.a. følgende processer:

 • Embodying function 
 • Embodying the central axis process
 • Franklin Method movement teasers
 • Standing on balls
 • Bone rhythms
 • Embodying the points of compression and tensile support
 • Finding balance on femur heads and atlas 
 • Constructive rest
 • Roll downs and roll ups. 
 • Tension release in shoulders and neck.
 • Self massage on balls, myofascial toning.  

 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “The Healthy Spine & Postural Delight“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.

 

Testimonials

Brent Anderson

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

 

Tom Mccook “The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

 

Nora St John“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Franklin Method Udd - Pelvic Power - Under planlægning

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply - Under planlægning

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight - Aug. 2023

Franklin Method Udd - Strong knees and happy feet - Under planlægning

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der er online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Franklin Method Pelvic Power Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , det afsnit der omhandler bækkenet og Imagery. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i og omkring bækkenet.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

UDDANNELSESTART

Fredag d. 18. august 2023
40 timers uddannelse, fordelt på 5 dage

 

EFTERUDDANNELSESPOINT

Uddannelsen giver 40 RAB point
Læs mere om RAB point her

 

Dato & pris

Dato (efterår 2023):

18.-20. august + 02.-03. september 2023
Alle dage kl. 9-17
Varighed i alt 40 timer.

Pris

9.995,- (efter 01. juni 2023)
Early bird pris dkk 7.995,-

Ratebetaling

Ønsker du at benytte dig af muligheden for at betale din uddannelse i 3 rater, så kontakt os på telefon +45 44 92 73 49.

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet mod dig, der arbejder professionelt med træning, bevægelse og behandling. Det henvender sig til alle indenfor sundhed og bevægelse, trænere indenfor fx yoga, Pilates og andre bevægelsesformer, samt behandlere som fysioterapeuter og alle andre der arbejder med krop og bevægelse som terapi. Vi har på tidligere afholdte workshops haft deltagere fra mange forskellige lejre, med stor succes!

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 6 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da kurset/uddannelsen starter til tiden.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Uddannelsen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Marielundvej 46A, 2. sal
2730 Herlev

 

Om Franklin metoden

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at lære hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

 

Lær mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com

 

Se teaser fra Franklin Method uddannelsen her...

 

Artikler og øvelser

Væk dine fødder uden redskaber

Væk dine fødder til live, så de støtter dig mest optimalt igennem hele kroppen! Her...

Læs mere

5 måder at tone og styrke dine balder og lænd

Her får du en gratis træning med Eric Franklin fra The Franklin Method: Elastik øvelser fo...

Læs mere

Kundens vurdering 4.9 af 5
14 Anmeldelser
Anmeld selv / Læs anmeldelser

Bedømmelse