Din indkøbskurv er tom.

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight

14 Anmeldelse(r) | Anmeld selv

UDDANNELSESTART

Ny dato under planlægning
40 timers uddannelse, fordelt på 5 dage

EFTERUDDANNELSESPOINT

Uddannelsen giver 40 RAB point
Læs mere om RAB point her

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i rygsøjlen og posturalt velvære.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you 

Dato

Ny dato under planlægning.
Varighed i alt 40 timer.

 

Ratebetaling

Ønsker du at benytte dig af muligheden for at betale din uddannelse i 3 rater, så kontakt os på telefon +45 44 92 73 49.

 

Beskrivelse

Ryg problemer er virkeligheden for mange og der er mange forskellige forslag og terapier til at gøre noget ved det.

I Franklin Metoden lœrer du, hvordan din ryg er designet til at fungere længe før, der var nogen, der havde meninger og forslag til dette.

Hvordan skal ryggen egentlig bruges, for at vœre i velvœre?

Jo, man kan styrke, strœkke, korrigere og positionere ryggen, men hvordan skal man egentlig bruge den og hvad er egentlig ryggens funktioner i det hele taget.

Og hvorfor viser videnskaben klart en meget udtalt sammenhœng mellem krop og sind, specielt når det kommer til vores ryg?

På dette kursus vil du få praktiske svar og indsigt i overstående. Du vil lœre mange teknikker til at styrke, afspœnde og balancere ryggen, der understøtter og respekterer ryggens naturlige funktion.

En del af ryggens funktion, er at holde os oprejst/i holdning. Denne funktion træner vi med fokus på bevœgelse, fordi formålet med god holdning er effektiv bevœgelse. Ved hjœlp af Franklin metoden kan du optimere din egen krops funktion, form og mentale velvœre.

Du vil revolutionere din pœdagogiske stil, så du kan inspirere dine elever og skabe bedre resultater. Du vil lœre, hvorledes du guider andre til at forbedre deres velvœre og fœrdigheder ved at bruge body/mind redskaber, der har videnskabeligt grundlag.

 

Hvad du vil lære

 • Effektive måder at skabe konsekvente positive forandringer i dig selv og dine klienter.
 • Hvordan du kan hjœlpe andre til at bevœge sig bedre på en systematisk og let tilgœngelig måde.
 • Hvad body-mind connection egentlig er og hvordan man underviser i det.
 • De bedste cuing metoder for succesrig og engagerende undervisning.
 • Praktiske indsigter ind i “the embodiment of function” fra biomekanisk/‘motionel synkronisering til exellance i bevœgelse.
 • Hvordan man underviser en workshop “Den Sunde Ryg” med body/mind redskaber, biomekanik og øvelser med bolde og elastiske bånd.

Du vil forbedre din egen ryg sundhed og hjælpe andre gennem bl.a. følgende processer:

 • Embodying function 
 • Embodying the central axis process
 • Franklin Method movement teasers
 • Standing on balls
 • Bone rhythms
 • Embodying the points of compression and tensile support
 • Finding balance on femur heads and atlas 
 • Constructive rest
 • Roll downs and roll ups. 
 • Tension release in shoulders and neck.
 • Self massage on balls, myofascial toning.  

 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “The Healthy Spine & Postural Delight“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.

 

Testimonials

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

“The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

“The Franklin Method is totally invaluable for getting the best results out of the treatment.”
- Liz Dowsey, Physical Therapist Sheffield England

“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Franklin Method Udd - Pelvic Power , afholdes oktober 2021

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply , afholdt september 2018, planlægges igen senere

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight , afholdt august 2019, planlægges igen senere

Franklin Method Udd - Strong knees and happy feet , afholdt oktober 2020, planlægges igen senere

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der er online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Franklin Method Pelvic Power Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , det afsnit der omhandler bækkenet og Imagery. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i og omkring bækkenet.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet mod dig, der arbejder professionelt med træning, bevægelse og behandling. Det henvender sig til alle indenfor sundhed og bevægelse, trænere indenfor fx yoga, Pilates og andre bevægelsesformer, samt behandlere som fysioterapeuter og alle andre der arbejder med krop og bevægelse som terapi. Vi har på tidligere afholdte workshops haft deltagere fra mange forskellige lejre, med stor succes!

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 6 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da kurset/uddannelsen starter til tiden.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Uddannelsen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Marielundvej 46A, 2. sal
2730 Herlev

 

Om Franklin metoden

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at lære hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

 

Lær mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com

Se teaser fra Franklin Method uddannelsen her...

Læs hele beskrivelsen
9.995,00 DKK

* Påkrævede felter

9.995,00 DKK

OBS! Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager. Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

Varenummer: 053-000130
 • Billig fragt- eller afhentning
 • Hurtig levering- eller afhentning
 • 24 mdr. reklamationsret- er uheldet ude
 • 100% tilfredshed- eller pengene retur
Relaterede produkter

Beskrivelse

UDDANNELSESTART

Ny dato under planlægning
40 timers uddannelse, fordelt på 5 dage

EFTERUDDANNELSESPOINT

Uddannelsen giver 40 RAB point
Læs mere om RAB point her

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i rygsøjlen og posturalt velvære.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you 

Dato

Ny dato under planlægning.
Varighed i alt 40 timer.

 

Ratebetaling

Ønsker du at benytte dig af muligheden for at betale din uddannelse i 3 rater, så kontakt os på telefon +45 44 92 73 49.

 

Beskrivelse

Ryg problemer er virkeligheden for mange og der er mange forskellige forslag og terapier til at gøre noget ved det.

I Franklin Metoden lœrer du, hvordan din ryg er designet til at fungere længe før, der var nogen, der havde meninger og forslag til dette.

Hvordan skal ryggen egentlig bruges, for at vœre i velvœre?

Jo, man kan styrke, strœkke, korrigere og positionere ryggen, men hvordan skal man egentlig bruge den og hvad er egentlig ryggens funktioner i det hele taget.

Og hvorfor viser videnskaben klart en meget udtalt sammenhœng mellem krop og sind, specielt når det kommer til vores ryg?

På dette kursus vil du få praktiske svar og indsigt i overstående. Du vil lœre mange teknikker til at styrke, afspœnde og balancere ryggen, der understøtter og respekterer ryggens naturlige funktion.

En del af ryggens funktion, er at holde os oprejst/i holdning. Denne funktion træner vi med fokus på bevœgelse, fordi formålet med god holdning er effektiv bevœgelse. Ved hjœlp af Franklin metoden kan du optimere din egen krops funktion, form og mentale velvœre.

Du vil revolutionere din pœdagogiske stil, så du kan inspirere dine elever og skabe bedre resultater. Du vil lœre, hvorledes du guider andre til at forbedre deres velvœre og fœrdigheder ved at bruge body/mind redskaber, der har videnskabeligt grundlag.

 

Hvad du vil lære

 • Effektive måder at skabe konsekvente positive forandringer i dig selv og dine klienter.
 • Hvordan du kan hjœlpe andre til at bevœge sig bedre på en systematisk og let tilgœngelig måde.
 • Hvad body-mind connection egentlig er og hvordan man underviser i det.
 • De bedste cuing metoder for succesrig og engagerende undervisning.
 • Praktiske indsigter ind i “the embodiment of function” fra biomekanisk/‘motionel synkronisering til exellance i bevœgelse.
 • Hvordan man underviser en workshop “Den Sunde Ryg” med body/mind redskaber, biomekanik og øvelser med bolde og elastiske bånd.

Du vil forbedre din egen ryg sundhed og hjælpe andre gennem bl.a. følgende processer:

 • Embodying function 
 • Embodying the central axis process
 • Franklin Method movement teasers
 • Standing on balls
 • Bone rhythms
 • Embodying the points of compression and tensile support
 • Finding balance on femur heads and atlas 
 • Constructive rest
 • Roll downs and roll ups. 
 • Tension release in shoulders and neck.
 • Self massage on balls, myofascial toning.  

 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “The Healthy Spine & Postural Delight“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.

 

Testimonials

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

“The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

“The Franklin Method is totally invaluable for getting the best results out of the treatment.”
- Liz Dowsey, Physical Therapist Sheffield England

“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Franklin Method Udd - Pelvic Power , afholdes oktober 2021

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply , afholdt september 2018, planlægges igen senere

Franklin Method Udd - Healthy Spine & Postural Delight , afholdt august 2019, planlægges igen senere

Franklin Method Udd - Strong knees and happy feet , afholdt oktober 2020, planlægges igen senere

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der er online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Franklin Method Pelvic Power Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , det afsnit der omhandler bækkenet og Imagery. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i og omkring bækkenet.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet mod dig, der arbejder professionelt med træning, bevægelse og behandling. Det henvender sig til alle indenfor sundhed og bevægelse, trænere indenfor fx yoga, Pilates og andre bevægelsesformer, samt behandlere som fysioterapeuter og alle andre der arbejder med krop og bevægelse som terapi. Vi har på tidligere afholdte workshops haft deltagere fra mange forskellige lejre, med stor succes!

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 6 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

 

Praktisk information

Det er en god ide at komme i god tid, da kurset/uddannelsen starter til tiden.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Uddannelsen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Marielundvej 46A, 2. sal
2730 Herlev

 

Om Franklin metoden

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at lære hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

 

Lær mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com

Se teaser fra Franklin Method uddannelsen her...

 

Artikler og øvelser

Væk dine fødder uden redskaber

Væk dine fødder til live, så de støtter dig mest optimalt igennem hele kroppen! Her...

Læs mere

5 måder at tone og styrke dine balder og lænd

Her får du en gratis træning med Eric Franklin fra The Franklin Method: Elastik øvelser fo...

Læs mere

Bedømmelse

Anmeldelser (14) Anmeld selv

Mette
Helt fantastisk uddannelsesforløb, det kan SÅ meget anbefales. Denne viden og tankegang i Franklin metoden bør være et must i kufferteten for enhver som beskæftiger sig med krop / træning / bevægelse og vil gøre en forskel - TAK til Morten!
Helle
Det har været yderst lærerigt og inspirerende. Jeg får bare lyst til at lære mere.
Man skal være indstillet på at der er meget forberedelse imellem de to weekendmoduler, så man afsætter god tid til det.
Jeg føler at jeg har fået en stor viden omkring rygsøjlens opbygning og funktion og er godt rustet til at kunne tilegne mig endnu mere viden. Jeg har fået en masse fagtermer på plads så det vil blive meget nemmere at læse mere komplicerede faglige tekster omkring emnet. Et unikt kursus- hele vejen igennem. Kan kun anbefales på det varmeste. Helle
Kamma
Fantastisk god forståelig og brugbar uddannelse...og nu har man så meget mere lyst til at bevæge rygsøjlen i alle retninger hver dag....og også mine kursister :-) Tak
Mi Sun
Det var mit første modul i Franklin uddannelsen. Mine forventninger er til fulde blevet udfriet. Det giver så meget mening for mig at arbejde med krop og sind, bevæge glæde og kommunikation på denn måde. Jeg føler min inspireret og min ryg bevægelig og glad. Jeg glæder mig til det næste modul
Lone
Herligt kursus. Er meget glad for Mortens undervisning. Blanding af teoretisk viden og praktisk anvendelse er super god.
Berit
Alt i alt, det var et godt kursus, jeg fik rigtig god indsigt og mange gode ideer til anskueliggørelse og til bevægelse ????
Lars
Super, suveræn, sublim. Jeg har personligt fået rigtigt, rigtigt meget ud af det og kan bruge det med det samme til både mine patienter og hold.
Mette
(Feedback fra modul 2)
På alle måder spændende, lærerigt og brugbart indhold
Karina Bo Skovmand
(Feedback fra modul 2)
Virkelig god og varieret undervisning, hvor der var plads til befriende grin undervejs. De mange praktiske øvelser og det at vi kursister skulle undervise hinanden gjorde svært tilgængeligt stof forståeligt. Vi oplevede på egen krop, hvordan vi ved at kombinere krop og sind bliver i stand til at bevæge os mere frit - med mindst mulig kraft.
Et meget relevant kursus ift. mit arbejde som fysioterapeut og Qigong instruktør.
Jeg ser frem til næste modul.
Berit
(Feedback fra modul 2)
Meget inspirerende og fagligt højt niveau.
Lars Schäfer
(Feedback fra modul 2)
Det er så dejligt, at I selv gør det, I prædiker! I er meget fornemme repræsentanter for FM! Det er tydeligt, at I ikke bare har en teoretisk forståelse for anatomi og biomekanik, men har kropslig gjort og integreret jeres viden. Fedt med praktiske øvelser og gode oplevelser FØR den teoretiske gennemgang og forståelse. Jeg kan anbefale jer varmt og vil nu gå ud og bruge det i min hverdag og i mit arbejdsliv.
Kamma Gundgaard Schou
(Feedback fra modul 2)
En fantastisk måde at få kropsforståelse på og dermed en bedre bevægelse både i effektivitet og velvære. Jeg kan godt lide måden, man viderebringer evnen til forandring hos de enkelte deltagere. Vi har hver især vores udgangspunkt og arbejder hver især ud fra dette mod et bedre jeg.
Dette var mit 2. modul og der kommer hele tiden nye lag på i forståelse og formidling. Super godt bygget op i et varierende indhold, som er i samspil på en fantastisk effektiv måde. Kroppen er intelligent og har flere tilgange til at huske forandringen. Meget spændende. Jeg oplever det tydeligt på egen krop og glæder mig allerede til modul 3 om ryggen.
Margrethe Ibsen
(Feedback fra modul 2)
Jeg var godt tilfreds med kurset, blev dog noget overrasket over at der ikke bare var én, men 2 sessioner jeg skulle undervise i mellem kursus- og eksamens- dagene. Det ville jeg godt have vidst forinden.
Jeg savner skriftlige retningslinjer mht hvodan man må bruge materialet afhængig af på hvilket niveau man består eksamen.
Alt i alt et meget spændende kursus, et højt fagligt niveau, og med plads til et godt grin. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre :-)
Lars Schäfer
(Feedback fra modul 1)
Super kursus. Spændende. Nytænkende. Godt med vægt på opmærksomhed, aktiv deltagelse og motivation. Brugbart både i forhold til enkelte patienter og til hold. Og: til mig selv.