VIGTIG INFORMATION OM DIN TILMELDING
Du kan kun tilmelde 1 person ad gangen, og du bedes oplyse navn, email og mobiltelefon på den som deltager.
Disse ting skal vi bruge til fx. kursusbevis, evaluering og i tilfælde af aflysning i sidste minut.

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply

Varenummer: 053-000090

Franklin Method Udd - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply

7 anmeldelser - Anmeld selv
9.995,00 DKK

Afholdt august/september 2018, nye datoer planlægges

Henter lager information

Om vores kurser


 • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

 • Direkte brugbart
  brug din viden med det samme

 • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

 • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Uddannelsesstart

Ny dato under planlægning
40 timers uddannelse, fordelt på 5 dage 

Efteruddannelsespoint

Kurset giver 40 RAB point
Læs mere om RAB point her

Franklin Method Uddannelse - Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply 

Du har nu den enestående mulighed, at kunne uddanne dig indenfor Franklin Method i Danmark. Bliv Franklin Method specialist i skuldre og åndedræt.

Uddannelsen undervises på dansk!

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you 
 

Dato & pris

Dato

Dato under planlæning.
Varighed i alt 40 timer.

Pris

9.995,- (efter 15. maj 2018)
Early bird pris dkk 7.995,-

 

Ratebetaling

Ønsker du at benytte dig af muligheden for at betale din uddannelse i 3 rater, så kontakt os på telefon +45 44 92 73 49.

 

Beskrivelse

Menneskets skuldre er en af de mest forandrede dele af vores krop evolutionœrt set. Vi har mere en 15 muskler forbundet til vores skulderblad, og mentalt/emotionelt stress er direkte forbundet med skulder funktion. Ikke noget at sige til at der er mange, som har udfordringer med skuldrene.

Nogen presser deres skuldre lidt ned for ligesom at rette op på det. Det skaber belastning på nerver og blodkar, fastlåser nøgleben og sammenpresser ribben/ brystkasse. Det er klassisk at høre en instruktør guide placeringen af skulderbladet”, dvs. cues der kan resultere i lignende konsekvenser. Dette afhjælper desværre ikke problemets kerne.

I denne trœning vil du lœre hvordan dine skuldre er designet til at fungere, sammen med øvelser der mest effektivt vil lede dig mod bedre og vedvarende sund funktion samt velvære i din skuldre.

Skuldrene hviler på brystkassen, som vi blandt andet bruger, når vi trœkker vejret. Dette er vores andet fokus område på dette modul. Vi trœkker vejret omkring 18-20.000 gange om dagen. Forestil dig hvad bare en lille forbedring vil kunne gøre, for alle de aspekter af livet som åndedrœttet influerer: mentalt og emotionelt, kropsholdning, fysiologisk helse, energi niveau, aktivering af vores parasympatiske nervesystem etc.

Du vil lære, hvad det helt vil sige at trække vejret godt, og hvad der kan vœre med til at forhindre god vejrtrœkning . Du vil få et helt prœcist billede samt oplevelse af, hvordan mellemgulv, ribben, mave muskulatur og ryggen arbejder sammen for at formidle et livs berigende åndedrœt. 
 

Hvad du vil lære

 • Skuldre og åndedræt er designet for god funtion
 • Hvordan skuldre, åndedræt og holdning er intimt forbundet
 • Hvordan vores skulderparti udviklede sig fra at vœre havgående, til landjord på alle 4, til svingen fra gren til gren - og til vores frithængende arrangement som tobenet menneske
 • Hvordan vi kan bruge åndedrættet som en energi termostat
 • Hvordan vi kan bruge Dynamic Imagery (mentale redskaber), selv berøring og enkle øvelser, til at balancere, forlœnge og styrke skulder muskulatur og deres fascia
 • Og sammenlagt kom og oplev hvordan både skuldre og åndedræt kan lede til følelsen af balance, fred og velbehag
 

Hvad du kan gøre efter kurset

 • Afholde Franklin Method “Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply“ workshops.
 • Du vil have mini workshops fra dette modul, du kan integrere ind i din fitness-, yoga-, dansetræning eller terapi.
 • Effektive og sjove øvelsesprotokoller med Franklin bolde og elastikker.
 

Testimonials

“The Franklin Method is more than just the use of imagery. It sits on the brink of creating a revolution in our body awareness that is capable of influencing positive change in self and community.”
- Brent Anderson, PHD,PT, President Polestar Education

“The Franklin Training is the most intelligent approach to learning about the workings of the body I have ever attended. It is not just information, it is the experience of our design as we learn, that is transforming.”
- Tom Mc’Cook, Fitness Instructor, dir.COB

“The Franklin Method is totally invaluable for getting the best results out of the treatment.”
- Liz Dowsey, Physical Therapist Sheffield England

“The Franklin Method will do more to improve your teaching of any kind of movement than any other system or program I have studied. If you want to become the best teacher you can be, take this program. Through the Franklin Training, I have learned to see movement more clearly, correct movement patterns more easily and teach with a greater sense of joy and fun than ever before. I had a great time. It was truly a life changing experience.”
- Nora St John, Educator Balanced Body.

 

Franklin Metoden i Danmark
- generel info om uddannelses struktur

Uddannelsesforløb

Træningen vil blive afholdt i individuelle moduler.

Modulerne kan tages seperat. Afholdte moduler vil blive afholdt engang i fremtiden... Vi ved endnu ikke hvornår!

VIGTIGT: For at kunne fuldende hele uddannelsen og være kvalificeret som "Franklin Method Educator", skal ALLE moduler gennemføres.

Franklin Method Udd - Pelvic Power , afholdt oktober 2017, planlægges igen senere

Liberate Your Shoulders & Breathe Deeply, afholdes august + September 2018

The Healthy Spine & Postural Delight, dato ikke planlagt

Imagery for Strong Knees & Happy Feet, dato ikke planlagt

Hvert Modul består af to dele: 3 dage (fredag-søndag) og så den efterfølgende weekend (lørdag-søndag). I de 5 hverdage imellem skal man som en del af kurset “træne” i at undervise i emnet og brugen af forskellige mentale træningsredskaber.

Undervisnings Materiale

I hvert modul modtager man en manual, og der evt online ressourcer til råde for at kunne gense vigtige områder og bevægelses sekvenser. Manualer og online ressourcer er på engelsk. Undervisningen foregår på dansk.

Eksamen og Certificering

På den sidste søndag vil der være en “eksamen”, der hovedsageligt indebærer en præsentation af en del af det materiale, man har lært i det forløbne modul.

Hvis man gennemfører succesfuldt vil man derefter være certificeret til at være en Liberate Your Shoulders Educator. Hvis man succesfuldt gennemfører alle moduler, vil man blive certificeret som en Franklin Metoden Level l Educator.

Hvordan ser en træningsdag ud:

En normal dags træningsforløb; Vi starter med mind/body opvarmning hvor forskellige aspekter og teknikker af mental træning bliver introduceret. Det handler om at introducere “the mind”. Vi er måske vant til at introducere fysiske øvelser, men at introducere the mind kræver en anden tilgang.

Derefter er det dagens anatomiske/biomekaniske emne der bliver introduceret: Vi bruger visuelle modeller, berøring, bevægelse og Imagery for at fuldende en ”embodiments process”. Vi arbejder også i mindre grupper for at integrere materialet succesfuldt.

Dagen bliver afsluttet med bevægelse, hvor specielt dagens anatomiske emne bliver integreret ind i bevægelses sekvenser. Vi lærer også øvelser med bolde og elastikker.

Fravær

Da modulet er så kort, er det ikke muligt at være fraværende, men hvis det er for mindre end en halv dag, så kan der arrangeres en protokol for at indhente det forsømte materiale.

Forberedelse

Hvis man har lyst kan man forberede sig på kurset ved at læse i bogen Dynamic Alignment Through Imagery , de afsnit der omhandler skuldre og åndedræt. Hvis man har begrænset kendskab til anatomi, vil man hjælpe sig selv ved at gennemgå de anatomiske navne på specielt knogler i skulderbæltet samt brystkassen.

Kontakt os med det samme, hvis du er i tvivl om noget.

 

Målgruppe

Uddannelsen er primært rettet mod dig, der arbejder professionelt med træning, bevægelse og behandling. Det henvender sig til alle indenfor sundhed og bevægelse, trænere indenfor fx yoga, Pilates og andre bevægelsesformer, samt behandlere som fysioterapeuter og alle andre der arbejder med krop og bevægelse som terapi. Vi har på tidligere afholdte workshops haft deltagere fra mange forskellige lejre, med stor succes!

 

Underviser, Morten Dithmer, Associate Director

Kurset undervises af Morten Dithmer, som er dansk, men bosiddende i Japan. Morten er Eric Franklins kompagnin, og har undervist sammen med Eric igennem alle årene fra den spæde start på Franklin Method for mange år siden.

Morten er uddannet indenfor professionel dans, Aikido, Osteopathic Bodywork og Franklin Method. Han er Director of the Franklin Method Asia Office, hvorfra han rejser verden rundt og underviser.

Morten har undervist på mange berømte institutioner, han er fx gæstelærer på Juilliard, New York på 10. år, Franklin Method Master Teacher Trainer og underviser worldwide. Han er på 10. år gæstelærer på Juilliard School of Arts New York og har bla. undervist Cirque de Soleil, Nike Tour Europe, Team USA Weightlifting, World Congress for the Lower Back & Pelvis, The Danish Royal Ballet, American Physiotherapy Association, IADAMS International Association of Dance Medicine, Conservatory of Arts Madrid, samt Wien's konservatorium. Han underviser mange forskellige målgrupper, fra dansen til terapien.

Morten har også undervist i Osteopathic Bodywork og har haft privat praksis i Tokyo i 12 Âr. Han har sjette grad sort bælte i Aikido. Morten har sideløbende en karriere på langt over 20 år indenfor optræden med bl.a. sang, dans og jonglering.

Morten er en ægte kapacitet indenfor bevægelsens kunst.

 

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 6 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Der er max 20 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

 

Uddannelsen afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Hørkær 7-9, 1 sal
2730 Herlev

 

Om Franklin metoden

Læs dette skriv, hvor Morten Dithmer fortæller Why the Franklin Method may be for you

Franklin Metoden giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge dit sind via dynamic Imagery, til at lære hvordan kroppen fungerer rent biomekanisk. Og svar på hvor musklerne egentlig har brug for at blive trænet, og hvordan du med den viden kan hjælpe dig selv til en bedre fungerende krop.

I Franklin metoden inviterer vi dig til at tage del i et nyt paradigme indenfor sundhed og træning. Du træner krop og sind på samme tid, hvor hovedmålet er at bruge kroppen bedre, en bedre funktion – og dermed bliver du stærkere og træner kroppen for hver eneste af hverdagens gøremål.

Fysioterapeut Lotte Paarup fortæller:

Franklin Method har været skelsættende og en meget stor inspirator for den måde vi i dag arbejder på Den Intelligente Krop. Vi kan varmt anbefale Franklin Methods tanker og teknikker omkring både krop og sind. Det er nok den mest funktionelle træning, jeg nogensinde har mødt.

 

Se teaser fra Franklin Method uddannelsen her...

På dette videoklip kan du lære mere om Franklin Method - du kan også læse meget mere på Franklinmethod.com


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Margrethe Ibsen
Jeg var godt tilfreds med kurset, blev dog noget overrasket over at der ikke bare var én, men 2 sessioner jeg skulle undervise i mellem kursus- og eksamens- dagene. Det ville jeg godt have vidst forinden.
Jeg savner skriftlige retningslinjer mht hvodan man må bruge materialet afhængig af på hvilket niveau man består eksamen.
Alt i alt et meget spændende kursus, et højt fagligt niveau, og med plads til et godt grin. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre :-)
Mette
På alle måder spændende, lærerigt og brugbart indhold
Karina Bo Skovmand
Virkelig god og varieret undervisning, hvor der var plads til befriende grin undervejs. De mange praktiske øvelser og det at vi kursister skulle undervise hinanden gjorde svært tilgængeligt stof forståeligt. Vi oplevede på egen krop, hvordan vi ved at kombinere krop og sind bliver i stand til at bevæge os mere frit - med mindst mulig kraft.
Et meget relevant kursus ift. mit arbejde som fysioterapeut og Qigong instruktør.
Jeg ser frem til næste modul.
Berit
Meget inspirerende og fagligt højt niveau
Lars Schäfer
Nyskabende. Nytænkende. Noget af det bedste, jeg har prøvet inden for bevægelse. Praktiserer, hvad I prædiker. Jeg har mærket næsten kronisk velvære siden min deltagelse.
Lars Schäfer
Det er så dejligt, at I selv gør det, I prædiker! I er meget fornemme repræsentanter for FM! Det er tydeligt, at I ikke bare har en teoretisk forståelse for anatomi og biomekanik, men har kropslig gjort og integreret jeres viden. Fedt med praktiske øvelser og gode oplevelser FØR den teoretiske gennemgang og forståelse. Jeg kan anbefale jer varmt og vil nu gå ud og bruge det i min hverdag og i mit arbejdsliv.
Kamma Gundgaard Schou
En fantastisk måde at få kropsforståelse på og dermed en bedre bevægelse både i effektivitet og velvære. Jeg kan godt lide måden, man viderebringer evnen til forandring hos de enkelte deltagere. Vi har hver især vores udgangspunkt og arbejder hver især ud fra dette mod et bedre jeg.
Dette var mit 2. modul og der kommer hele tiden nye lag på i forståelse og formidling. Super godt bygget op i et varierende indhold, som er i samspil på en fantastisk effektiv måde. Kroppen er intelligent og har flere tilgange til at huske forandringen. Meget spændende. Jeg oplever det tydeligt på egen krop og glæder mig allerede til modul 3 om ryggen.

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.