Din indkøbskurv er tom.

FIT Menstruationsplastre (Smertelindring), fordele og virkning

HVAD ER INFRARØDE BØLGER OG HVORDAN INDVIRKER DE PÅ VORES KROP?

De infrarøde bølger er elektromagnetisk stråling, som lys, der ikke er synlige for det blotte øje og også kendt som bioenergetiske stråler.

Vores krop modtager og udsender infrarøde bølger, der trænger ind i organiske stoffer og i vandet, hvilket medfører at der kan opnås en meget ensartet opvarmning.

En klinik i Japan, som ledes af Dr. Toshiko Yamazaki, har med kæmpe succes udviklet medicinsk forskning ved hjælp af netop de infrarøde bølger (Far Infrared Waves). Resultaterne, der beskrives i hendes bog “The Science of Far Infrared Therapies”, har vist den evne, som disse bølger har, til at eliminere toksiner i kroppen. Disse toksiner er som regel syrlige, og kan derfor medføre en blokering af blodomløbet, hvis de ophober sig.

Det er muligt at udvide blodkarrene og opløse toksinerne ved hjælp af infrarøde bølger, så de herefter kan udrenses gennem urinen og sved. Ifølge det sammendrag Dr. Tsu-Tsair Oliver Chi har skrevet om FIR udstyrs virkning på menneskekroppen, absorberes disse stråler selektivt af de væv, som har brug for en energiforøgelse. Dette fænomen kaldes “Resonansabsorbering”.

HVILKEN VIRKNING HAR DE INFRARØDE BØLGER PÅ VORES KROP?

  • De forbedrer oxygenniveauet i vores krop
  • De opvarmer og eliminerer fedt, kemiske komponenter og toksiner fra vores blod, hvorved blodstrømmen accelereres
  • De eliminerer kroppens andre affaldsstoffer, og reducerer på denne måde mængden af syre i vores krop
  • De forbedrer perspirationssystemet
  • De afhjælper smerter
  • De forbedrer muskelfunktionen
  • De accelererer kroppens helbredelse
  • De holder på varmen og forbedrer søvnkvaliteten
  • De forbedrer mikrokredsløbet

Hvordan virker et FIT Plaster?

Sæt FIT Lady på de anførte punkter og vent i to minutter, så kropsvarmen kan aktivere den akrylbaserede klæbemasse og sikre den bedste adhæsion. Herefter vil FIT Lady forvandle sig til et spejl, der reflekterer kroppens egen energi, som trænger ned i en dybde på cirka 8-9 cm og producerer en smertestillende virkning

Er der bivirkninger?

Da produktet ikke indeholder medicin, er der ingen bivirkninger, bortset fra den der kaldes “helbredelseskrisen”: Det er en naturlig proces, som kan forekomme når kroppen er ved at eliminere toksiner. Det anbefales i disse tilfælde at fortsætte behandlingen. Afbryd dog midlertidigt behandlingen, og genoptag den på et senere tidspunkt, i tilfælde af stærke smerter.

Hvor længe varer det, før FIT Therapy begynder at virke?

Virkningen varierer i funktion af individets helbredstilstand. De første resultater kan muligvis mærkes efter få minutter og under alle omstændigheder inden for 24 timer.

Det reflekterende FIT Plasters aktivitet

IR BØLGER UDSENDT AF KROPPEN

Illustration af en kvindes bækken

USS

Penetrerende virkning 8/9 cm

CELLEAKTIVERING

Penetrerende virkning 8/9 cm

Reducerer smerter og ubehag ved menstruation

Indeholder ikke medicin

Ingen bivirkninger

Vandafvisende

Op til 5 dages virkning

Kan benyttes af alle kvinder

Højeste materialekvalitet

Testet på sart hud

Vores varianter af FIT smertelindringsplastre