Beskrivelse
En lokkende kombination af hvid chokolade og en salt lakridskerne. Mens den cremede hvide chokolade smelter på din tunge, afsløres små smagseksplosioner af lakridspulver, der fuldender en perfekt afbalanceret salt-sød oplevelse.
DUFT
En prikkende fornemmelse fra den intense salmiak.
SMAG
Saltet prikker på tungen og fremhæver sødmen fra den hvide chokolade.
FØLELSE
En øjeblikkeligt knasende fornemmelse, der forenes med en fyldig og sej konsistens.
INGREDIENSER
51 % belgisk hvid chokolade (sukker, kakaosmør, sødmælks/helmjölkspulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), rørsukker, rismel/rismjöl, invertsukker, melasse, 4.4 % rålakrids, 1.2 % salmiak, rapsolie, overfladebehandlingsmidler/ytbehandlingsmedel: (arabisk gummi, shellak), salt, farvestoffer: (titandioxid, vegetabilsk kul), anisolie. Mindst 30 % kakaotørstof i chokoladedelen. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.
GLUTENFRI
Vores lakrids er kogt på rismel og 100% glutenfri. Rismelet er komplet smagsneutralt.