%

Den intelligente bold - træning med resultat (e-Bog)

Varenummer: 018-001011

Den intelligente bold - træning med resultat (e-Bog)

0 anmeldelser - Anmeld selv

* Påkrævede felter

99,00 DKK

149,00 DKK

Leveres straks til din email

Henter lager information
  • 100% tilfredshed Eller pengene tilbage
  • 90 dages returret Let og enkelt returnering
  • 24 mdr. reklamationsret Skulle uheldet være ude
  • Billig levering - eller afhentning

Detaljer

OBS : Vær opmærksom på at dette er en e-Bog. Du modtager IKKE et fysisk eksemplar. 

Dette er en e-Bog i ePub format. Filen er ikke låst, og kan ses på alle enheder der understøtter ePub. Enheder der understøtter ePub er fx. iPad og iPhone. Filen sendes manuelt når vi har gennemført din ordre, sammen med en kort instruktion

BEMÆRK : I købsprocessen beder vi dig om at indtaste et password. Dette er til oprettelse af en kundekonto. Vi opretter den til dig, så vi kan sende dig produktet du ønsker, men også så du på et senere tidspunkt kan hente det igen. 

 

Den Intelligente bold er solgt i 10.000 fysiske eksemplarer. Den er nu udsolgt, men kan her fås som som e-Bog!

Den lille bold har sit eget hemmelige sprog. Når den fx placeres under ryggen eller mellem benene, vækkes kroppens svage og sløve muskler, og de får lyst til at være med. Det betyder, at du helt automatisk vil få mere ud af træningen, end hvis du gjorde øvelserne uden bold - træningen er altså mere effektiv!

Den lille bold er et genialt redskab til at få strammet kroppen op, komme i form og få en mere harmonisk krop med bedre holdning, flad mave, sund ryg og faste balder.

Denne bog giver dig en komplet, brugervenlig og pædagogisk guide til træning med den intelligente bold - træning med resultat.

Bogen indeholder 3 komplette træningsprogrammer på 3 niveauer med 52 muskeltræningsøvelser samt korte 10 minutters programmer. Desuden øvelser til opvarmning, træning af kondition og koordination samt stræk - i alt 77 forskellige øvelser. Alle programmer træner hele kroppen igennem fra top til tå - hver og én, lille som stor muskel.

Udover øvelser og træningsprogrammer indeholder bogen også baggrundsstof om kroppen - sammen med en grundig guide og øvelser til, hvordan du gennemfører træningsprogrammerne korrekt og dermed opnår størst succes.

Det er lige til at gå til - du bliver guidet og vejledt fra start til slut. 

NB - Ekslusiv bold.


Yderligere information

Forfatter Lotte Paarup
Side antal 184
Forlag Den Intelligente Krop
ISBN 9788792029140
Sprog Dansk
Angiv bedømmelse:

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.