Beskrivelse
Vi advarer på forhånd om, at lakrids kombineret med karamel og havsalt er en himmelsk uimodståelig smagsoplevelse. Vi har drageret en kerne af sød, hjemmekogt lakrids i karamelliseret, hvid luksuschokolade fra Belgien – smagt til med lidt knasende flager havsalt.
Du kan ikke nøjes med at spise én lakrids D. Det kan ikke lade sig gøre.
DUFT
Duften er sød med et let strejf af salt.
SMAG
Den knasende fornemmelse fra saltflagerne står i stærk kontrast til den bløde karamel.
FØLELSE
Når dine tænder synker ned i den cremede karamel, opstår små eksplosioner af knasende saltflager, som blander sig med sødmen fra lakridsen.
INGREDIENSER
65 % Belgisk Dulce de Leche chokolade (sukker, kakaosmør, karamelpulver med mælkefedt, sødmælkspulver/mjölkpulver, karamelliseret sukker, emulgator: soyalecitin, naturlig vanilje aroma), rismel/rismjöl, invertsukker, rørsukker, melasse, 3.4 % rålakrids, glukosesirup, 1.3 % salt, rapsolie, anisolie, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: shellak. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Beskyttes/skyddas mod varme og fugt.
GLUTENFRI
Vores lakrids er kogt på rismel og 100% glutenfri. Rismelet er komplet smagsneutralt.