Din indkøbskurv er tom.

CarboHaler CO2 terapi

CarboHaler CO2 terapi

Anmeldelser
0 anmeldelser - Anmeld selv

CarboHaler er en enhed, der tilføjer ekstra kuldioxid til den luft, du indånder, samtidig med at du reducerer mængden af ilt, du indånder.

Men vent et øjeblik!

Når det kommer til vejrtrækning, er ilt "the good guy", og kuldioxid er "the bad guy", ikke sandt!?

Så hvorfor tilføje ekstra CO2 og reducere ilt i den luft, du indånder?

Tja, selvom vi er meget afhængige af ilt, så handler det om balance.

Din bil bliver ikke bedre, hvis du giver den mere brændstof. - For meget er lige så slemt som at få for lidt brændstof.

Din bil har brug for den rigtige mængde brændstof, hvilket vil variere afhængigt af, hvor hurtigt du kører.

Det er præcis det samme med vores vejrtrækning. Dit indtag af ilt og udånding af kuldioxid bør matche dit stofskiftebehov.

Så hvis du ønsker at øge din krops gas-kilometertal og forbedre din ilteffektivitet - så er et boost af kuldioxid og begrænsning af ilt vejen frem.

 

CarboHaler fordele

 • Reducerer Mentalt Stress
 • Nedsætter din åndedrætsfrekvens
 • Heler emotionelle sår
 • Åbner dine blodårer
 • Øger din muskel styrke
 • Øger blodforsyningen til hjernen
 • Hurtigere restitution
 • Åbner dine luftveje

 

Hvorfor er kuldioxid (CO2) vigtigt?

Vores stressede samfund, med tonsvis af stimuli, der bombarderer vores hjerne hver dag, får os til at trække vejret hurtigere og dermed sænke CO2.

Kombiner denne stress med inaktivitet, der reducerer produktionen af CO2 i vores krop, og at spise junkfood med lav pH, hvilket også får os til at trække vejret hurtigere for at genoprette pH-balancen, jamen så har vi en god beskrivelse af mange moderne mænds livsstil.

Så hvorfor er niveauet af CO2 i vores krop vigtige?

Tja, på trods af hvad vi måske tror, er det ikke mangel på ilt, der får os til at tage det næste åndedrag, det er opbygningen af CO2 i vores krop.

Når vi er stressede, inaktive og/eller spiser junkfood, vil vores åndedrætscenter i hjernestammen tilpasse sig den nye situation, hvor det sænker tolerancen for kuldioxid, inden næste åndedræt påbegyndes.

Når vi har lav tolerance for CO2 betyder det, at vi trækker vejret hurtigere, hvilket er kendetegnende for stress og gør os fastlåste i en konstant stresstilstand.

 

Hvorfor er det vigtigt at begrænse indtagelsen af ilt?

Vi ved alle, hvor vigtig ilt er for vores overlevelse, da vi dør inden for få minutter, hvis vi holder op med at trække vejret.

Mange mennesker trækker vejret for meget, hvilket betyder, at de indånder mere ilt, end de forbruger. Dette er et alvorligt problem, da for meget ilt er giftigt. Den eneste mulige grund til, at vi lagrer så ekstremt lidt ilt i vores krop, sammenlignet med for eksempel vand, fedt og kulhydrater, er på grund af dets toksicitet.

Ilt er ekstremt reaktivt og danner let frie radikaler, som øger det oxidative stress i vores krop og driver betændelser, som generelt anses for at sænke vores levetid.

Oxidation er det, der sker, når æblet bliver brunt, efter at du har taget en bid og udsat det for ilt. Derfor vikler vi plastik rundt om maden, for at beskytte den mod ilt.

En nylig undersøgelse viste, at mus i et iltbegrænset miljø levede omkring 50% længere end dem i normale iltniveauer: Reduced Oxygen Intake Linked to Extended Lifespan »

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan forbedring af balancen mellem ilt (restriktion) og kuldioxid (stigende) er et almindeligt træk blandt dyr, der har en lang forventet levetid: Breathe Less and Live Longer »

 

Åndedræt er den grundlæggende forskel mellem stress og afslapning.

Hvad er den grundlæggende forskel mellem en tilstand af dyb afslapning og meditation versus at være totalt stresset og have et panikanfald?

Nå, det er ikke søvn, mad eller motion. Det er at trække vejret.

Den afslappede person trækker vejret lavt, langsomt og rytmisk, mens den stressede person trækker vejret hurtigt, stort, overfladisk og kaotisk.

Ved dyb afslapning fører den langsomme vejrtrækning til begrænsning af iltindtaget og mere CO2 tilbageholdes, mens det modsatte er tilfældet for stress og panik.

Hvis du får et panikanfald, som kan betragtes som den ultimative stress, og kommer på hospitalet, får du en pose til at trække vejret ind og ud igennem.

Grunden til, at poseånding virker, er, at du vil indånde mindre ilt og genindånde noget af det kuldioxid, du lige har udåndet (luften, vi ånder ud, indeholder omkring 100 gange mere kuldioxid end den luft, vi indånder).

I en undersøgelse udført af Dr. Alicia Meuret, hvor 43 forsøgspersoner gennemgik gentagne 24-timers overvågning af respiration og hjertefrekvens, viste, at op til 50 minutter før et panikanfald begyndte forsøgspersonerne at trække vejret hurtigere.

 

Bedre fokus og koncentration med balancerede niveauer af ilt og CO2

I deres banebrydende arbejde fra 1946 demonstrerede Kety og Schmidt, at cerebral blodgennemstrømning er direkte relateret til kuldioxidtrykket i blodet.

Lavere niveauer af CO2 trækker blodkarrene sammen, og derfor afgives mindre blod til hjernen. Derfor bruges hyperventilation i hjernekirurgien for at skrumpe hjernen og give plads til kirurgiske instrumenter, samt mindske risikoen for blødning.

Selvom det kan være en god ting inden for hjernekirurgi, er en mindre hjerne næppe, hvad ingen af os ønsker i vores daglige liv.

Denne undersøgelse viste, at indånding af 5 % kuldioxid i 6 minutter øgede den cerebrale blodgennemstrømning med 54,5 %.

Imidlertid faldt den cerebrale metaboliske hastighed af oxygen (CMRO2) med 13,4%, med andre ord blev hjerneaktiviteten reduceret.

Ved første øjekast kan den nedsatte hjerneaktivitet virke som noget uønsket, men det hele giver mening, da ilt aktiveres, og CO2 er beroligende. Når vi genopretter balancen mellem ilt og kuldioxid, kan vi finde balancen mellem for lidt hjerneaktivitet og for meget.

 

Indånding af CO2 forbedrer dine lungers evne til at filtrere blod

Dine lunger er det største organ i din krop, med et overfladeareal, der er omtrent på størrelse med en tennisbane.

Den samlede længde af luftvejene er 2.400 km (1.500 miles). Det er cirka afstanden fra Chicago til Las Vegas. I hvile passerer omkring 5 til 6 liter blod gennem lungerne hvert minut, og ved træning op til 40-60 liter i minuttet.

Når vi har problemer med blodet, kan vi rekruttere vores lunger til at hjælpe med at rense blodet, ved at trække vejret hurtigere, dvs. hyperventilere, da dette vil stimulere hjertet til at arbejde hårdere og pumpe mere blod.

Da vores lunger er det eneste organ, hvor alt blod passerer igennem, er de perfekt egnede til jobbet.

Hyperventilation har dog negative konsekvenser, da udvaskningen af for meget CO2 fører til forsnævrede blodkar og øget niveau af stresshormoner.

Kontrolleret hyperventilation, isokapnisk hyperpnø i medicinske termer, betyder, at der tilføres ekstra CO2 til den indåndede luft, og det er en måde at forbedre lungernes blodfiltreringsevne uden de negative virkninger af normal hyperventilation.

Her er nogle eksempler på, hvornår vi kan drage fordel af at rekruttere lungerne for at forbedre vores evne til at filtrere blodet.

KULMONOXID FORGIFTNING

ALKOHOL INTOKSIKATION

GENOPRETTELSE EFTER ANÆSTESI

 

MINDRE ANGST OG BEKYMRING

Hvorfor bliver folk stærkere og mere fit, når de bruger CarboHaler?

Når nervesystemet afgør, om vi er sikre eller ej til at udføre en bestemt aktivitet, er beslutningen baseret på den tilgængelige energi. At holde fast i frygt, bekymring og stress koster meget energi, og indånding af lidt ekstra CO2 kan hjælpe os med at mindske stressen og derved frigøre vores pauser.

Lad os undersøge hvordan.

I en interessant undersøgelse så forsøgspersonerne en kort film om miljøkatastrofer, der involverede scener fra syge og døende dyr, hvilket var meget oprørende.

En gruppe blev instrueret i at holde deres følelser tilbage, mens kontrolgruppen ikke modtog nogen instruktioner om følelsesregulering.

De, der holdt deres følelser tilbage, var betydeligt svagere end kontrolgruppen, dem, der havde holdt kontakten med dem. Med andre ord, vi lækker energi, når vi holder tilbage, hvad vi virkelig tror, tænker og føler.

Vores næse og lugtesystem forbindes direkte med amygdala, som er vores vigtigste frygtcenter. Du kan læse mere om i denne banebrydende undersøgelse fra 2016 af prof Christina Zelana et. al - Åndedrættets rytme påvirker hukommelsen og frygten

Vores amygdala er meget følsom over for ændringer i CO2, og når vi bruger CarboHaleren bliver den udsat for mere CO2. Dette gør os i stand til at opgradere nogle af vores amygdalas unødvendige rødkodede overlevelsesprogrammer til grønkodede sikre og sikre programmer, og efterfølgende er der mere energi til rådighed til fysisk aktivitet eller enhver kropsfunktion.

Læs hele beskrivelsen
6.099,00 DKK
På fjernlager - Forventet levering 7-10 dage
Varenummer: 040-102140
 • 100% tilfredshed
  eller pengene tilbage
 • 90 dages returret
  let og enkelt returnering
 • 24 mdr. reklamationsret
  skulle uheldet være ude
 • Billig levering
  - eller afhentning
Relaterede produkter

Beskrivelse

CarboHaler er en enhed, der tilføjer ekstra kuldioxid til den luft, du indånder, samtidig med at du reducerer mængden af ilt, du indånder.

Men vent et øjeblik!

Når det kommer til vejrtrækning, er ilt "the good guy", og kuldioxid er "the bad guy", ikke sandt!?

Så hvorfor tilføje ekstra CO2 og reducere ilt i den luft, du indånder?

Tja, selvom vi er meget afhængige af ilt, så handler det om balance.

Din bil bliver ikke bedre, hvis du giver den mere brændstof. - For meget er lige så slemt som at få for lidt brændstof.

Din bil har brug for den rigtige mængde brændstof, hvilket vil variere afhængigt af, hvor hurtigt du kører.

Det er præcis det samme med vores vejrtrækning. Dit indtag af ilt og udånding af kuldioxid bør matche dit stofskiftebehov.

Så hvis du ønsker at øge din krops gas-kilometertal og forbedre din ilteffektivitet - så er et boost af kuldioxid og begrænsning af ilt vejen frem.

 

CarboHaler fordele

 • Reducerer Mentalt Stress
 • Nedsætter din åndedrætsfrekvens
 • Heler emotionelle sår
 • Åbner dine blodårer
 • Øger din muskel styrke
 • Øger blodforsyningen til hjernen
 • Hurtigere restitution
 • Åbner dine luftveje

 

Hvorfor er kuldioxid (CO2) vigtigt?

Vores stressede samfund, med tonsvis af stimuli, der bombarderer vores hjerne hver dag, får os til at trække vejret hurtigere og dermed sænke CO2.

Kombiner denne stress med inaktivitet, der reducerer produktionen af CO2 i vores krop, og at spise junkfood med lav pH, hvilket også får os til at trække vejret hurtigere for at genoprette pH-balancen, jamen så har vi en god beskrivelse af mange moderne mænds livsstil.

Så hvorfor er niveauet af CO2 i vores krop vigtige?

Tja, på trods af hvad vi måske tror, er det ikke mangel på ilt, der får os til at tage det næste åndedrag, det er opbygningen af CO2 i vores krop.

Når vi er stressede, inaktive og/eller spiser junkfood, vil vores åndedrætscenter i hjernestammen tilpasse sig den nye situation, hvor det sænker tolerancen for kuldioxid, inden næste åndedræt påbegyndes.

Når vi har lav tolerance for CO2 betyder det, at vi trækker vejret hurtigere, hvilket er kendetegnende for stress og gør os fastlåste i en konstant stresstilstand.

 

Hvorfor er det vigtigt at begrænse indtagelsen af ilt?

Vi ved alle, hvor vigtig ilt er for vores overlevelse, da vi dør inden for få minutter, hvis vi holder op med at trække vejret.

Mange mennesker trækker vejret for meget, hvilket betyder, at de indånder mere ilt, end de forbruger. Dette er et alvorligt problem, da for meget ilt er giftigt. Den eneste mulige grund til, at vi lagrer så ekstremt lidt ilt i vores krop, sammenlignet med for eksempel vand, fedt og kulhydrater, er på grund af dets toksicitet.

Ilt er ekstremt reaktivt og danner let frie radikaler, som øger det oxidative stress i vores krop og driver betændelser, som generelt anses for at sænke vores levetid.

Oxidation er det, der sker, når æblet bliver brunt, efter at du har taget en bid og udsat det for ilt. Derfor vikler vi plastik rundt om maden, for at beskytte den mod ilt.

En nylig undersøgelse viste, at mus i et iltbegrænset miljø levede omkring 50% længere end dem i normale iltniveauer: Reduced Oxygen Intake Linked to Extended Lifespan »

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan forbedring af balancen mellem ilt (restriktion) og kuldioxid (stigende) er et almindeligt træk blandt dyr, der har en lang forventet levetid: Breathe Less and Live Longer »

 

Åndedræt er den grundlæggende forskel mellem stress og afslapning.

Hvad er den grundlæggende forskel mellem en tilstand af dyb afslapning og meditation versus at være totalt stresset og have et panikanfald?

Nå, det er ikke søvn, mad eller motion. Det er at trække vejret.

Den afslappede person trækker vejret lavt, langsomt og rytmisk, mens den stressede person trækker vejret hurtigt, stort, overfladisk og kaotisk.

Ved dyb afslapning fører den langsomme vejrtrækning til begrænsning af iltindtaget og mere CO2 tilbageholdes, mens det modsatte er tilfældet for stress og panik.

Hvis du får et panikanfald, som kan betragtes som den ultimative stress, og kommer på hospitalet, får du en pose til at trække vejret ind og ud igennem.

Grunden til, at poseånding virker, er, at du vil indånde mindre ilt og genindånde noget af det kuldioxid, du lige har udåndet (luften, vi ånder ud, indeholder omkring 100 gange mere kuldioxid end den luft, vi indånder).

I en undersøgelse udført af Dr. Alicia Meuret, hvor 43 forsøgspersoner gennemgik gentagne 24-timers overvågning af respiration og hjertefrekvens, viste, at op til 50 minutter før et panikanfald begyndte forsøgspersonerne at trække vejret hurtigere.

 

Bedre fokus og koncentration med balancerede niveauer af ilt og CO2

I deres banebrydende arbejde fra 1946 demonstrerede Kety og Schmidt, at cerebral blodgennemstrømning er direkte relateret til kuldioxidtrykket i blodet.

Lavere niveauer af CO2 trækker blodkarrene sammen, og derfor afgives mindre blod til hjernen. Derfor bruges hyperventilation i hjernekirurgien for at skrumpe hjernen og give plads til kirurgiske instrumenter, samt mindske risikoen for blødning.

Selvom det kan være en god ting inden for hjernekirurgi, er en mindre hjerne næppe, hvad ingen af os ønsker i vores daglige liv.

Denne undersøgelse viste, at indånding af 5 % kuldioxid i 6 minutter øgede den cerebrale blodgennemstrømning med 54,5 %.

Imidlertid faldt den cerebrale metaboliske hastighed af oxygen (CMRO2) med 13,4%, med andre ord blev hjerneaktiviteten reduceret.

Ved første øjekast kan den nedsatte hjerneaktivitet virke som noget uønsket, men det hele giver mening, da ilt aktiveres, og CO2 er beroligende. Når vi genopretter balancen mellem ilt og kuldioxid, kan vi finde balancen mellem for lidt hjerneaktivitet og for meget.

 

Indånding af CO2 forbedrer dine lungers evne til at filtrere blod

Dine lunger er det største organ i din krop, med et overfladeareal, der er omtrent på størrelse med en tennisbane.

Den samlede længde af luftvejene er 2.400 km (1.500 miles). Det er cirka afstanden fra Chicago til Las Vegas. I hvile passerer omkring 5 til 6 liter blod gennem lungerne hvert minut, og ved træning op til 40-60 liter i minuttet.

Når vi har problemer med blodet, kan vi rekruttere vores lunger til at hjælpe med at rense blodet, ved at trække vejret hurtigere, dvs. hyperventilere, da dette vil stimulere hjertet til at arbejde hårdere og pumpe mere blod.

Da vores lunger er det eneste organ, hvor alt blod passerer igennem, er de perfekt egnede til jobbet.

Hyperventilation har dog negative konsekvenser, da udvaskningen af for meget CO2 fører til forsnævrede blodkar og øget niveau af stresshormoner.

Kontrolleret hyperventilation, isokapnisk hyperpnø i medicinske termer, betyder, at der tilføres ekstra CO2 til den indåndede luft, og det er en måde at forbedre lungernes blodfiltreringsevne uden de negative virkninger af normal hyperventilation.

Her er nogle eksempler på, hvornår vi kan drage fordel af at rekruttere lungerne for at forbedre vores evne til at filtrere blodet.

KULMONOXID FORGIFTNING

ALKOHOL INTOKSIKATION

GENOPRETTELSE EFTER ANÆSTESI

 

MINDRE ANGST OG BEKYMRING

Hvorfor bliver folk stærkere og mere fit, når de bruger CarboHaler?

Når nervesystemet afgør, om vi er sikre eller ej til at udføre en bestemt aktivitet, er beslutningen baseret på den tilgængelige energi. At holde fast i frygt, bekymring og stress koster meget energi, og indånding af lidt ekstra CO2 kan hjælpe os med at mindske stressen og derved frigøre vores pauser.

Lad os undersøge hvordan.

I en interessant undersøgelse så forsøgspersonerne en kort film om miljøkatastrofer, der involverede scener fra syge og døende dyr, hvilket var meget oprørende.

En gruppe blev instrueret i at holde deres følelser tilbage, mens kontrolgruppen ikke modtog nogen instruktioner om følelsesregulering.

De, der holdt deres følelser tilbage, var betydeligt svagere end kontrolgruppen, dem, der havde holdt kontakten med dem. Med andre ord, vi lækker energi, når vi holder tilbage, hvad vi virkelig tror, tænker og føler.

Vores næse og lugtesystem forbindes direkte med amygdala, som er vores vigtigste frygtcenter. Du kan læse mere om i denne banebrydende undersøgelse fra 2016 af prof Christina Zelana et. al - Åndedrættets rytme påvirker hukommelsen og frygten

Vores amygdala er meget følsom over for ændringer i CO2, og når vi bruger CarboHaleren bliver den udsat for mere CO2. Dette gør os i stand til at opgradere nogle af vores amygdalas unødvendige rødkodede overlevelsesprogrammer til grønkodede sikre og sikre programmer, og efterfølgende er der mere energi til rådighed til fysisk aktivitet eller enhver kropsfunktion.

Lars Leinhard, Neuro Athletic

Betydelig BOLT-score stigning på kun to uger!

"Jeg har brugt CarboHaler hver dag i 3 måneder, to minutter hver gang. Efter cirka to uger indså jeg, at min hjerne tilpassede sig det øgede indtag af CO2, og min BOLT-score (Body Oxygen Level Test) er steget fra under 20 til over 30. Min hjerne er roligere, især i stressede situationer, og jeg kan holde fokus længere."

 

Indhold i kuffert

 • CarboHaler CO2 mixer
 • CO2 regulator med adaptere til SodaStream CO2 flasker
 • 2 x åndedrætsmaske
 • USB-C kabel + power adapter
 • Product kuffert
 • CO2 tank eller SodaStream cylinder IKKE inkluderet

 

Specifikationer

 • CO2 niveauer: 0.5 - 8%
 • Session tid : 1 – 20 min
længde 20,9 cm
højde 50 cm
bredde 14 cm