Din indkøbskurv er tom.

Træn dine øjne med privatsyn.dk

Torsdag d. 01 januar 2015 af Torben Helstrup
Træn dine øjne med privatsyn.dk

Det nytter at træne dine øjne! Det nytter ikke bare for øjnenes skyld, men for resten af din krop. Din øjenfunktion er vigtig for dit syn, men din kropsholdning, din balance og meget andet påvirkes enormt af dine øjne. 

Vi anbefaler altid, at du får foretaget en undersøgelse, så du arbejder med lige præcis de øvelser, der gør en forskel for dine øjne og din krop. Men du kan sagtens gå i gang på egen hånd.

Privatsyn.dk er førende indenfor dette felt i Danmark, og vi anbefaler, at du første omgang tager et kig på deres hjemmeside og de mange forskellige tekster og øvelser...

Klik her og gå til en masse øvelser for dine øjne

 

Torben Helstrup
På privatsyn.dk kan du finde masser af information, og du kan møde neurooptometrist Torben Helstrup, der er indehaver af Københavns Private Synspleje klinik.

Torben er specialist i øjentræning og behandling af diverse diagnoser. Han arbejder meget funktionelt med kroppen, hvor han genopretter øjen ubalancer, for derved at bedre synsproblemer. Men han er også specialist i at genoptræne øjnene for at få en bedre funktion af resten af kroppen, fx efter en blodprop, ved hovedpiner, nakkesmerter, piskesmæld, hjernerystelse, holdnings og bevægelsesproblemer. 

Læs mere i disse artikler