Din indkøbskurv er tom.

oplev dit åndedræt, gratis lydfil (36. min)

Torsdag d. 04 april 2013 af Lotte Paarup
oplev dit åndedræt, gratis lydfil (36. min)

Gør dig klar, og følg med til Lotte Paarups instruktioner på denne lydfil, som tager dig en tur rundt i dit åndedræt. Du kan bruge den 36. minutter lange lydfil til at teste dig selv, men du kan også bruge den til at træne efter. For at komme i dybden vil det dog kræve, at du supplerer med yderligere øvelser fra bøger eller dvd.

 

Du bliver guidet

Du bliver guidet igennem de forskellige dele af åndedrættets optimale bølge. Når du trækker vejret på den bedste måde, er der en række steder i kroppen, som, nærmest elastisk, skal give efter på hver eneste ind- og udånding. Disse steder skal du nu undersøge i din egen krop.

 

Mærk godt efter!

Husk undervejs at mærke rigtigt godt efter og evaluere på, hvordan det føles, og om der er nogen eftergivelighed, eller om du snarere mærker modstand og en uelastisk og rusten fornemmelse. Du vil helt sikkert opleve begge dele undervejs. Brug meget gerne lydfilen igen og igen – dels til at minde dig om det hele, men også for at træne og for at sammenligne fra gang til gang, for at se om du er blevet bedre.

 

Hent lydfilen her...

Find lydfilen ved at klikke her!

NB -Lydfilen varer 36. min og kan downloades til din computer, så du kan tage den med dig overalt...