Din indkøbskurv er tom.

Løs hud af slankekur

Onsdag d. 17 april 2013 af Lotte Paarup

Løs hud af slankekur

Jeg har tabt mig nogle kilo, hvilket jeg er rigtig glad for. Dog har jeg fået ret løs hud på overarme og mave. Hvad kan jeg gøre for at få det til at forsvinde? Jeg har ikke lyst til at gå i motionscenter, men var der eventuelt nogle øvelser, jeg kunne lave derhjemme?
Nina

 

SVAR FRA LOTTE:

Hej Nina

Dejligt at du har tabt nogle kilo, men ærgerligt med den løse hud, som desværre er meget normalt. Jeg vil give dig mine bedste råd, om end der ikke finde nogen decideret mirakel opskrift.

Først og fremmest er det vigtigt, at du optimerer blodcirkulationen i din hud, så hudens elasticitet forbedres. Det kan du gøre ved generelt at bevæge dig hver dag, og ikke sidde for meget stille i for lang tid ad gangen. En tur i svømmehallen nogle gange om ugen er også super, da det fungerer som massage for huden. Du skal også sørge for at få nok væske og masser af sunde olier, og ofte meget mere end de officielle anvisninger. Blodcirkulationen i din hud er også afhængig af dit stressniveau. Hvis du er stresset, sænkes blodcirkulationen i huden, hvilket er meget uhensigtsmæssigt.

Jeg kan også godt anbefale dig træning derhjemme på stuegulvet, som du efterspørger. Det er naturligvis vigtigt at stramme op indefra. Træning af de underliggende muskler strammer op, men det giver også en bedre blodcirkulation.

Du kan i princippet bruge alle øvelser, der træner armene og maven. Men jeg vil anbefale dig, at du vælger øvelser, der også er gode for din kropsholdning. Hvis du forbedrer din kropsholdning, vil huden groft sagt fordeles mere hensigtsmæssigt på din krop. Det aller bedste ville være, at du fik noget personlig vejledning, til hvilke øvelser du lige præcis har brug for at træne.

Jeg vil anbefale dig at anvende elastik til træning af dine arme. På min hjemmeside kan du finde både videoklip, øvelsesbeskrivelser og gratis e-Bog af diverse øvelser med elastik. Jeg vil også anbefale dig at bruge min dvd Pilates med foam roller, som udover at give lidt til armene også træner din mave. Hvis du anskaffer dig den såkaldte foam roller, så har du også muligheden for at massere armene med rullen, hvilket er genialt for den løse hud og blodcirkulationen. Du kan faktisk massere hele kroppen med rullen, og det er super for både hud, muskler, fedtdepoter og cellulitis.

God fornøjelse med det!

Med venlig hilsen Lotte Paarup

Læs mere i disse artikler

18-05-2009

Selvmassage med Foam Roller

En Foam Roller er også et genialt redskab til dybdemassage afbåde muskler, bindevæv og ikke ...

Læs mere
27-08-2012

Massage med grønne mini bolde

Se eksempler på hvordan du bruger de unikke grønne mini bolde, til at massere din krop - bå...

Læs mere
11-11-2009

Selvmassage med Foam Roller videoklip

Foam rolleren er genial både til træning og massage! På videoklippet nedenfor guides du ige...

Læs mere
27-01-2014

Bindevævsmassage - få renset ud og start på en frisk!

Se her hvordan du masserer dine muskler og bindevæv med en foam roller.  ...

Læs mere