Din indkøbskurv er tom.

iform tester vores fascia-træning

Søndag d. 17 juli 2016 af Sara Mahler
iform tester vores fascia-træning

 

Vi har haft besøg i vores lokaler i Herlev, hvor en gruppe iform læsere skulle teste vores Fascia-træning på hold

Nedenfor kan du læse uddrag af den artikel, som er bragt i magasinet iform juli 2016.

Læs hele testen anmeldelsen på linket nederst
 

Smertetærskel på prøve

Helt nye grimasser så dagens lys, da I FORMs læsere testede fasciatræning. Til gengæld var der stor begejstring for effekten af godt en times tæsk til bindevævet.

Jeg håber, du er god til at skrive om smerte, lyder det fra Britt, der ligesom de fleste andre deltagere på dagens træning har den malet i ansigtet.

Glem alt om CrossFit og ultraløb. Det her er for de virkelig hardcore. Vi er til fasciatræning – eller bindevævstræning – hos Den Intelligente Krop i Herlev, og man skal ikke lade sig narre af, at flere af øvelserne foregår i langsommere end mikrotempo. Bin-devævet ligger som et fintmasket net i hele kroppen, og vores bevægelighed og skaderisiko er afhængig af, at det er elastisk og stærkt – og det skal der arbejdes lidt for, viste det sig.

Redskaberne er foam rolleren, små bolde og egen kropsvægt, og træningen lægger pres på bindevævet, strækker og styrker det. Der er øvelser, der minder om yoga, lidt om gymnastik, og så er der øvelser helt for sig, der når dybt ind i vævet, så kroppen bliver æltet godt igennem.
 

Læs mere i disse artikler