Din indkøbskurv er tom.

Gratis øvelse til dit skulderblad, skulder og brystryg

Søndag d. 23 september 2018 af Lotte Paarup

Følg med her til gratis øvelse fra programmet Liv i dit åndedræt (Download) med Lotte Paarup. Du skal massere dig selv ved at ligge og rulle på små bolde. Du skal bruge de populære Grønne mini bolde (2 stk) .

 

Prøv en øvelse NU!

Øvelsen som vises her, sætter fokus på din overkrop, dit skulderblad, brystkasse og brystryg. Prøv nu 5 minutter, hvor du bliver guidet igennem en øvelse, som kan opleves sammen med mange andre på programmet Liv i dit åndedræt (Download) .

 

Åndedræt, fasciavæv (bindevæv), led bevægelse og meget andet

Det samlede program varer godt 1 time. Du arbejder med dit bindevæv (fasciavæv), din led bevægelighed og dit åndedræt relateret til hele din brystkasse, herunder bækken, ryg og nakke.

Det er et fantastisk program for dit åndedræt, men samtidig er det MEGET relevant, hvis du døjer med mange andre problematikker. Eller hvis du bare har behov for at få det bedre. Udover at denne måde at arbejde på også har en stor mental effekt.

 

Kan blive afhængig!

Det er en super effektiv måde at arbejde på. Har du ikke prøvet det før, vil du blive overrasket over, hvor godt det er! Mange bliver afhængige af at lave deres små øvelser med de Grønne mini bolde (2 stk) .

 

Læs mere i disse artikler