Din indkøbskurv er tom.

Fup og fakta om høje hæle og din krop - alle kvinder, læs med!

Søndag d. 17 oktober 2010 af Lotte Paarup og Eva Schaumburg-Müller

Mange kvinder, endda rigtig mange går i sko med høje hæle. De fleste kvinder elsker de høje hæle. På de høje hæle føler de sig straks mere tiltrækkende, sexede, slankere, med bedre holdning større bryster og ikke mindst længere ben. Dette er mange kvinders argumenter for at indtage højderne.

Falder du helt udenfor denne gruppe af kvinder, så læs alligevel med – for du kan med stor gavn viderebringe denne artikels informationer til dine veninder. Med til historien hører også, at mange mænd netop tiltrækkes af og ønsker kvinder i høje hæle – så måske mændene også bør læse med!
 

Lige så stor glæde der er ved de høje hæle, lige så store er ulemperne for kroppen: I fødderne, anklerne, knæene, hofterne, lænden, ryggen og helt op i nakken bliver vi påvirket af de høje hæle. Faktisk bliver holdningen ikke bedre, tværtimod. Det kan godt være, at brysterne synes som at have fået et løft, men det samme har maven, den buler også frem. Og sådan kunne vi blive ved, for ikke at glemme de mange problemer selve fødderne får med tiden.

I artiklen kan du læse mere om:
* Historien...
* Den intelligente barnefod
* Kædereaktioner
* Kropsholdning
* Stive, slappe og dovne fødder
* Knæene betaler en høj pris
* Bækken og ryg
* Myten om den lade mave og høje hæle
* Førstehjælp til dig der elsker de høje hæle