Din indkøbskurv er tom.

CoreAlign - NYT i Danmark!

Fredag d. 02 august 2013 af Lotte Paarup
CoreAlign - NYT i Danmark!

CoreAlign er en nyudviklet funktionel træningsmaskine, udviklet af den israelske fysioterapeut Jonathan Hoffman. Den træner og udfordrer din holdning, balance, corestabilitet og arbejder med funktionelle bevægelsesmønstre.

CoreAlign stimulerer nerver og nervesystem samt bindevæv og muskler i et hensigtsmæssigt mønster, som er ideelt til genoptræning. Men CoreAlign er også ideel til sportsudøveren, der vil forbedre sine resultater eller til den almindelige motionist, der gerne vil træne funktionel og effektiv træning, som man ikke kan opleve lignende i andre maskiner.

 

Denne unikke maskine kan stimulere til bedre timing i funktionelle bevægelsesmønstre, så som gang, løb og skiløb mm. Den kan også give nogle unikke og dybe stræk i muskler og bindevæv, samt den kan udfordre den dynamiske stabililtet og styrke. Øvelserne er hovedsageligt stående, men der findes over 150 øvelser, hvor man også bliver udfordret i andre stillinger.

Maskinen er opbygget med to platforme, som bevæger sig individuelt i forhold til hinanden indenfor en ramme. De to platforme reguleres hver især med 6 tubes af forskellig styrkegrad - og kan justeres til at give modstand i enten den ene eller anden retning. Det vil sige at øvelserne bliver meget mere funktionelle og kan tilpasses individuelt til den enkelte. Med til maskinen hører der også en ribbe, som giver mulighed for støtte i øvelserne, men også mulighed for at inddrage overkroppen mere i de stående øvelser.

CoreAlign er ikke en decideret Pilatesmaskine, men da den arbejder med funktionelle Bevægelser, og kan justeres individuelt, har mange Pilatesstudier i hele verden taget imod den med åbne arme. Ligesom klienterne der nyder den nye dimension, CoreAlign bringer ind i træningsstudiet. Mange fysioterapi- og træningsklinikker i hele verden bruger den også. Ligeledes med stor succes til både hold og individuel træning, til rehabilitering, sportsudøvere og træningsentusiaster.

Maskinen kan være svær at beskrive, men har du først prøvet den, vil du helt sikkert elske den.

Læs mere i disse artikler

01-08-2013

Derfor virker det!

”Vi bliver tit spurgt, hvad det er vi gør, som adskiller os fra den mere traditionelle træn...

Læs mere