Din indkøbskurv er tom.

Åndedrætsøvelser til børn

Torsdag d. 02 juli 2020 af Lotte Paarup

Hvorfor ikke bruge nogle af de nære stunder, til at gøre dem endnu mere nære og givende i familien? Muligheden for at gribe fat i åndedrættet ligger lige for.

Med disse videoklip kan du måske blive inspireret til at gøre bare en lille bitte smule for din familie, dine børn og dig selv. Hvis du igangsætter gode åndedrætsvaner her i ferietiden, er der håb for, at de hænger fast, når hverdagen og skolen igen starter op. Det er nemlig lige præcis der, at vi har brug for åndedrættet 💜

God fornøjelse :)

 


Udåndinger med lyd gennem køkkenrulle rør

Dekorer dit helt personlige køkkenrulle rør! Og brug det til en super effektiv åndedrætsøvelse for børn og voksne. Du skal arbejde med dine udåndinger, gøre dem laaaaaange og færdige. En øvelse der skaber ro og bedre iltning med det samme.
 


Sleep Tape til børn

At ånde gennem næsen er essentielt for din krop! Her kan du se, hvordan du kan lege med det, sammen med dit barn.
Du finder The Sleep Tape 1M her
 


Puste til ballon gennem sugerør

Sjov åndedrætsøvelse for børn.
 


Massage med grøn bold til børn

Også børn ELSKER at massere sig med "De grønne mini bolde". Her kan du kort se, hvordan Selma bruger en enkelt bold. Det giver automatisk en bedre vejrtrækning med ro og nærvær.

Du finde Grønne mini bolde (2 stk) her
 


Helicopteren

En åndedrætsøvelse der absolut også er god for voksne. Du ikke bare træner dit åndedræt, men også din hjerne ved at dreje om dig selv. Husk at dreje begge veje!!
 


Kroppen bliver større og mindre når du trækker vejret

Her kan du se, hvordan du kan bruge øve vejrtrækning og fornemmelsen i kroppen visuelt understøttet til børn. Vi øver opmærksomheden på, hvordan kroppen bliver større og mindre når du trækker vejret.