Din indkøbskurv er tom.

6 øvelser til gravide fra vores fysioterapeut

Torsdag d. 01 oktober 2015 af Mette Gyldal Gotsch
6 øvelser til gravide fra vores fysioterapeut

Fysioterapeut og højgravide Mette Gyldal Gotsch viser her sine 6 favorit øvelser til den gravide krop. Mette har i mange år undervist her på Den Intelligente Krop. Den lille dreng som putter sig i mettes mave, er nu godt igang med at vokse sig stor og stærk! Du kan derfor møde Mette på vores hold i Herlev.

 

Øvelser under graviditet

Du kan trygt bruge øvelserne under hele graviditeten. Naturligvis skal mærke efter, om du har det skidt i nogen stillinger, fx. i den rygliggende øvelse med stræk bagover.

Til flere af øvelserne anvendes en foam roller, som er genial både før og efter fødsel. Du kan sagtens på i gang med øvelserne uden en foam roller, det er bare mere effektivt med rullen. Du kan prøve at erstatte med en bold, hårdt sammenrullet tæppe, sammenrullet og fastgjort træningsmåtte, eller klude på et glat gulv - det afhænger af øvelsen.

 

Her finder du alle 6 øvelser

Alle øvelserne med fotos og beskrivelser kan du finde på fysioterapeut Lotte Paarups blogsite til gravide mødre, fædre og deres små guldklumper førogefter.dk - klik her for at komme videre til øvelserne!

Læs mere i disse artikler