Anatomien i bevægelse kursus

Varenummer: 053-020000

Anatomien i bevægelse kursus

9 anmeldelser - Anmeld selv
3.000,00 DKK

Ny dato under planlægning til 2019

Henter lager information

Om vores kurser


  • For dig der vil lidt mereog gerne vil være den bedste

  • Direkte brugbart
    brug din viden med det samme

  • Nærværende og små holdøger indlæringen og intensiteten

  • Høj grad af faglighedudfordrer alle på kurset

Detaljer

Næste kursusstart

Ny dato under planlægning
16 timers kursus, fordelt over 2 dage

Efteruddannelsespoint

Kurset giver 16 RAB point
Læs mere om RAB point her

Dato

Ny dato under planlægning til 20109

Beskrivelse

Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker en større forståelse for anatomi koblet til bevægelse.

Kurset er grundlæggende meget relevant for alle, der ønsker eller arbejder med bevægelse, herunder pilates, yoga og de mange forskellige former for træning, der findes idag.

Et af de vigtigste redskaber til at forstå, analysere og formidle træningsøvelser er gennem et grundigt kendskab til menneskekroppens anatomi.

Derfor vil vi på dette to dages kursus gå i dybden med kroppens forskellige vævsstrukturer som består af knogler, led, muskler og bindevæv og disse strukturers indflydelse på kroppens naturlige bevægelser og træningsøvelser.

Du vil blive introduceret til en ny måde at formidle bevægelser og træningsøvelser på, der i højere grad fokuserer på kroppens led-bevægelser og bindevævskæder frem for guidning af spænding i muskulaturen. Med en større viden om anatomien koblet til bevægelse samt måden at formidle bevægelse på, vil du opleve større kvalitet i træningsøvelser både i relation til egen såvel som dine deltageres træning. Du vil ligeledes opleve, at du bliver mere kvalificeret som underviser efter dette kursus.

Kurset består af en kombination mellem teori og praksis. Efter gennemgangen af kroppens anatomi, arbejdes der med formidlingen af udvalgte træningsøvelser, der kobles til den teoretiske gennemgåede anatomi. Der fokuseres ikke på en bestemt træningsmetode, men på bevægelse som omdrejningspunktet.

Vi har mange års erfaring inden for formidling af bevægelse, og vi ved, hvor vigtigt dette område netop er. Dette vil også afspejle sig i kursets indhold og kvalitet.

Målgruppe

Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde professionelt med undervisning i bevægelse og træning. Går du med tanker om at starte på Pilates Matwork og eller Reformer uddannelse, er dette kursus oplagt for dig, da du opnår øget kendskab til anatomien og lære at forstå anatomien i bevægelse, som er et væsentligt fundament for de andre uddannelser. Du vil også få stor gavn af kurset, selvom du er studerende i f.eks. fysioterapi eller andre faguddannelser.

Hvis du er uddannet inden for træning og bevægelse og ønsker at genopfriske anatomien koblet til øvelser vil dette kursus også være aktuelt for dig. Vær opmærksom på, at kurset også er rettet til personer uden forhåndsviden til kroppens anatomi.

Kommer du uden nogen former for kendskab til kroppens anatomi anbefaler vi, at du forbereder dig inden kurset - og har orienteret dig i kroppens grundlæggende anatomi og biomekanik. Til forberedelse anbefaler vi bogen Anatomy of Movement .

Kursusmateriale

Kursusmateriale udleveres på dagen for kurset.
I kursusprisen indgår bogen Anatomisk guide til bevægeapparatet , som danner udgangspunktet for kursets anatomi undervisning. (Kompensation ydes ikke, såfremt du allerede ejer bogen)
Ved kursets afslutning udstedes kursusbevis.

Underviser

Underviser: Fysioterapeut, Julie Beck Christoffersen
I tilfælde af sygdom, kan der forekomme afløser.

Tilmelding/Afmelding

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før kursusstart. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.
Der er max 15 pladser på kurset - så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Ingen forplejning inkluderet, dog er der adgang til gratis vand, kaffe og te.

Kurset afholdes hos...

Den Intelligente Krop
Hørkær 7-9, 1 sal
2730 Herlev 

og hos

CoreBalance
Karupvej 7, 1
8000 Aarhus C

Bestil som externt kursus

Kurset kan også bestilles til afholdelse ude af huset.
Er du interesseret? - skriv til info@denintelligentekrop.dk


Angiv bedømmelse:

Anmeldelser

Anne Clough-Larsen
Super dygtige instruktører (Julie og Natacha), yderst relevant information, rigtig god afveksling mellem teori og praktiske øvelser. Jeg har fået virkelig meget ud af kurset.
Jesper Harden
Det var bare rigtigt godt :) god undervisning, som var forståligt, selvom emnet er svært. Rigtig søde undervisere. Og godt med praktiske øvelser. Og en fantastisk opslagsmanual
Lotta Steuch
Et både lærerigt og inspirerende kursus, leveret af en meget overbevisende underviser. For mig var det en super repetition af kroppens anatomi, og genialt at koble til så mange konkrete øvelser. Bogen som bruges på kurset har vi lært at bruge som et fantastisk opslagsværk, og sammen med den udleverede manual, egne noter, spørgsmål/svar under kurset og fremsendte blogs og links, føler jeg virkelig, at vi er blevet godt klædt på til at arbejde endnu mere bevidst med den gode bevægelse :-)
Peter Larsen
Et fint kursus som adaptivt tilpasser sig deltagerne og bringer deres viden om og forståelse af kroppen og dens bevægelse op til den valgte standard, som er kursets målsætning.
Karin Boelsmand
Det var en super godt kursus. En meget dygtig underviser.
Jeg har fået så mange gode input til hvordan jeg kan behandle bedre, til de klienter der kommer.
Susanne Wriborg
Det var rigtig godt at kursuset var torsdag/fredag. Jeg fik rigtig meget ud af kursuset, jeg havde ikke det helt store kendskab til hvad div. muskler hedder. Men kunne sagtens følge med, og kan bruge det i hverdagen når jeg har mine gymnaster. Natacha er rigtig god underviser både til teori og praksis.
Christel Stephens
Som altid top professionelle undervisere. Det var hyggeligt, givende, inspirerende og lærerigt Jeg fik stof til eftertanke og har prøvet at ændre fokus i min undervisning, til mit held har det virket. Tak for endnu et fantastisk kursus og på gensyn forhåbentlig snart igen :-)
Inke Männikkö
Natacha er fantastisk god til å undervise og engasjere, og hun vet hva hun snakker om. Deilig med en instruktør som har 100% kontroll på anatomi og som tydelig liker det hun jobber med. Kurset var inspirerende og lett å følge med på, dog er 8 timer en veldig lang tid å være fokusert. Fint med en liten gjennomgang av anatomi og øvelser der vi jobbet 2 og 2, men vi kunne med fordel brukt enda mer tid på øvelser som Natacha viser og forklarer detaljert. Det er tross alt fra henne vi får mest lærdom.
Maria Brahms
Godt kursus til at opfriske anatomien, hvis det er mange år siden man blev uddannet eller hvis man ikke bruger anatomien så specifikt i hverdagen. Nemt forståeligt undervisningsniveau.
Gerne mere bevægelsesanalyse og praktik

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.