Allegro Tower of Power System, komplet

Varenummer: 409-077-034-042

Allegro Tower of Power System, komplet

0 anmeldelser - Anmeld selv

Kontakt os for pris muligheder på 44927349 eller mail info@denintelligentekrop.dk

Vi tilbyder også leasing...

  • 100% tilfredshed Eller pengene tilbage
  • 90 dages returret Let og enkelt returnering
  • 24 mdr. reklamationsret Skulle uheldet være ude
  • Billig levering - eller afhentning

Detaljer

Med Allegro Tower og Reformer har du et 3-i-et system: Reformer, måtte, og Tower.

Allegro Tower dækker de fleste funktionaliteter på Trapeze Table/Cadillac´ens muligheder. Toweret kan også købes seperat, så det kan suppleres på en Allegro Reformer Basis. Toweret er stabilt, men lavet i aluminium, så det vejer meget lidt. Det kan let foldes ned, så hele maskinen kan opbevares stående som Allegro Reformer Basis. Desuden er Toweret unikt ved at have mange muligheder for at fastgøre fjedrene i forskellige niveauer.

Balanced Bodys unikke Allegro Reformer har solgt mere end 26.750 stk. over hele verden. Den er let at bruge, let at justere, har høj sikkerhed og god konstruktion - og så er den let at opbevare, da den kan stables eller let stilles op, så den fylder meget lidt.

Allegro Reformeren er kendt for at være markedets mest alsidige Reformer. Den tilbyder alle de samme features som den traditionelle Studio Reformer i træ. Allegroen er konstrueret med et specielt 8-hjuls system, som giver den et let og flydende glid. Den er bygget i anioniseret aluminium og vejer derfor ikke ret meget.

Allegroen er udstyret med markedets mest unikke fodbarre, som kan justeres flere veje (4 vertikale og 4 horisontale positioner), hvilket også gør Reformeren justerbar til mindre personer, og mulighed for at justere graden af bøjning i hofte og knæled. Fodbarren er ekstra bred med god og vaskbar polstring.

Allegro Reformerens skulderstøtter kan let justeres i 2 bredder. Nakkestøtten kan justeres i 3 højder. For enden af rebene er håndstroppen med dobbelt loop, der igen letter justeringen i en øvelse. Rebene kan hurtigt og sikkert justeres i længde, og vinklen på modstanden kan justeres. Desuden har Allegroen en indbygget platform (til at stå på) med anti skrid funktion.

Balanced Bodys fjedre (springs) er præcise og med meget lang holdbarhed. Reformeren er udstyret med 5 fjedre, der er farvekodet, så de er lette at arbejde med. Desuden giver fjedrene mulighed for meget let eller høj belastning, som gør det anvendeligt til alle formål - i alt op til 46 kombinationer.

Allegroen leveres som standard med følgende kombination af fjedre: 1 gul (meget let), 1 blå (let), 3 røde (medium). Toweret leveres som standard med følgende kombination af fjedre: 2 gule (meget let) og 2 blå (let) - plus følgende lange fjedre: 2 gule (meget let) og 2 lilla (medium).

Allegro Tower systemet leveres med måtte (Mat Conversion), som bruges i kombination med Toweret - og som er let at lægge i. Systemet leveres også med fødder, Roll Down Bar og Push Through Bar, der bruges sammen med fjedrene på Toweret.

For at være i stand til at bruge Allegro Tower systemets fulde øvelsesrepertoire skal det suppleres med "Allegro Sitting Box" og en "Allegro Footstrap".

Mange vælger også at udstyre Allegroen med "Allegro Padded Footplate" fra start.

Allegroen leveres med en gratis instruktionsdvd.

Se videoklip med brug af Reformeren!

TOP højde på flad Allegro: 68.5" (174 cm)
TOP højde på 14" (36 cm) Allegro: 77.75" (198 cm)
TOP vægt med fjedre: 29.5 lbs (13 kg).
TOP vægt med fjedre og uden roll-down bar: 21 lbs (10 kg).
Tower kan foldes sammen ved transport
Tower passer til stablet og 14" Allegro


Angiv bedømmelse:

Levering

Vi er ganske godt klar over at leveringstid ikke er til at holde ud!

Normalt leverer vi indenfor 1-2 hverdage på lagervarer, så længe din ordre er modtaget inden kl. 11.00.

Forsendelse

Du vil altid kunne se din samlede pris for forsendelse i varekurven.

Da vi sender mange forskellige størrelser pakker, kan vi desvære ikke skrive os ud af vægtgrænser og priser.

Vi bestræber os på, at din pris er fair ift. det du bestiller. Men... aktørerne der deler pakker ud, er desværre ikke billige eller gratis.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler du ikke yderligere i levering.

Den Intelligente Krop kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Varer, der leveres med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten.